Billeje Brindisi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Brindisi.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. juni - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Brindisi

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Brindisi
EasyTerra Biludlejning Brindisi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 / 10
Antal anmeldelser i Brindisi: 5
Ernst LocautoRent Brindisi Lufthavn
“EasyTerra arbejder hurtigt, med en god service til en god pris.”

“"Jeg har brugt EasyTerra ved flere lejligheder (et par gange i Italien og Kroatien). De har et godt netværk og et bred udvalgt af biler. Det er også en stor fordel, at du ofte kan få en fradragsberettigede dækning ved meget lave omkostninger. Når du booker med god tid er deres priser også meget konkurrencedygtige. Jeg vil derfor helt klart anbefale dem. "”

02-08-2015 19:44
Salvatore Pellegrino LocautoRent Brindisi Lufthavn
“Ikke gennemskuelig”

“Ved afhentning af lejebilen, beder de dig altid om at tegne yderligere forsikring mod det ene og det andet. Det ville være bedre, hvis der ikke er nogen uventede overraskelser. Når du booker online bør det være klart, hvilke forsikringer er inkluderet.”

31-07-2015 08:13

Information om Brindisi

Biludlejning Brindisi
Biludlejning Brindisi

Indledning

Den historiske by i Brindisi er et besøg værd, der er smukke katedraler og slotte, mange af dem med charmerende konstrueret haver. Men arkitektur er ikke byens eneste og alene attraktion. Du vil også finde skønne strande og om natten kan du få en drink eller spise noget langs den attraktive kystpromenade.  

Befolkning

Byen har over 90.000 indbyggere.

Beliggenhed

Brindisi ligger i den sydlige del af Italien, i Puglia-regionen, denne region udgør den ‘høje hæl’ af Italiens "støvle". Havet kaldes Ótarno-strædet, forbindelsen mellem Adriaterhavet og Det Ioniske Hav.

Økonomi

Fra tidligere tider Brindisi afhænger af samhandelen mellem den italienske halvø og havne langs det Ioniske Hav, de græske øer og det græske fastland. Brindisi blev den endelige destination af Via Appia, en af de vigtigste veje, der førte til Rom (ligesom alle veje gjorde på det tidspunkt).

Vindyrkningen spiller også en meget vigtig del, samt dyrkning af oliven og dets forarbejdning til olivenolie.

Desuden har turismen en væsentlig betydning. Ikke kun i Brindisi i sig selv, men også historiske byer som Francavilla Fontana, Lecce og Ostuni trækker turister og glem ikke strandene langs kysten.

Lufthavne

Byens internationale lufthavn, Brindisi Papola Casale, ligger cirka seks kilometer mod den nordlige del af centrum og kan nemt nås gennem motorvej 16. 

Offentlig transport 

Brindisi har lokale busser, men forvent ikke, at de altid kører efter tidsplanen. Desuden findes der regionale bus og togforbindelser, herunder til Bari, Lecce og Taranto.

Færger til de græske øer på Det Ioniske Hav (Korfu, Igoumenitsa, Cephalonia, Zante og Patras) afgår fra havnen.

Trafik og parkering

Den bedste transportmiddel for at udforske Puglia-regionen er med bil. Men det er anbefalelsesværdigt at undgå byernes centrum. Gaderne er ikke kun proppet og smalle, men det er uklart, hvor du kan og ikke kan parkere og om du skal eller ikke skal betale for det. Det anbefales også at udforske byer som Ostuni og Lecce til fods.

Hoteller

Brindisi har gode hoteller og kroer til at tilbyde. Du vil finde de bedre hoteller og feriesteder langs kysten. Lecce har også rare hoteller, ofte i historiske bygninger. Det bedste eksempel er Patria Palace, som er beliggende i byens centrum, ikke billig, men meget elegant. 

Eksterne kilder

For mere information om Brindisi, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • JoyRent
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Noleggiare
 • Optimo Rent
 • Payless Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Smile Rent
 • Target Rent
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Brindisi

EasyTerra Biludlejning Brindisi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Brindisi, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.