Billeje Brindisi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Brindisi.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Brindisi.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Brindisi

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Brindisi
EasyTerra Biludlejning Brindisi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 5
Ernst LocautoRent Brindisi Lufthavn
“EasyTerra arbejder hurtigt, med en god service til en god pris.”

“"Jeg har brugt EasyTerra ved flere lejligheder (et par gange i Italien og Kroatien). De har et godt netværk og et bred udvalgt af biler. Det er også en stor fordel, at du ofte kan få en fradragsberettigede dækning ved meget lave omkostninger. Når du booker med god tid er deres priser også meget konkurrencedygtige. Jeg vil derfor helt klart anbefale dem. "”

02-08-2015 19:44
Salvatore Pellegrino LocautoRent Brindisi Lufthavn
“Ikke gennemskuelig”

“Ved afhentning af lejebilen, beder de dig altid om at tegne yderligere forsikring mod det ene og det andet. Det ville være bedre, hvis der ikke er nogen uventede overraskelser. Når du booker online bør det være klart, hvilke forsikringer er inkluderet.”

31-07-2015 08:13

Information om Brindisi

Biludlejning Brindisi
Biludlejning Brindisi

Indledning

Den historiske by i Brindisi er et besøg værd, der er smukke katedraler og slotte, mange af dem med charmerende konstrueret haver. Men arkitektur er ikke byens eneste og alene attraktion. Du vil også finde skønne strande og om natten kan du få en drink eller spise noget langs den attraktive kystpromenade.  

Befolkning

Byen har over 90.000 indbyggere.

Beliggenhed

Brindisi ligger i den sydlige del af Italien, i Puglia-regionen, denne region udgør den ‘høje hæl’ af Italiens "støvle". Havet kaldes Ótarno-strædet, forbindelsen mellem Adriaterhavet og Det Ioniske Hav.

Økonomi

Fra tidligere tider Brindisi afhænger af samhandelen mellem den italienske halvø og havne langs det Ioniske Hav, de græske øer og det græske fastland. Brindisi blev den endelige destination af Via Appia, en af de vigtigste veje, der førte til Rom (ligesom alle veje gjorde på det tidspunkt).

Vindyrkningen spiller også en meget vigtig del, samt dyrkning af oliven og dets forarbejdning til olivenolie.

Desuden har turismen en væsentlig betydning. Ikke kun i Brindisi i sig selv, men også historiske byer som Francavilla Fontana, Lecce og Ostuni trækker turister og glem ikke strandene langs kysten.

Lufthavne

Byens internationale lufthavn, Brindisi Papola Casale, ligger cirka seks kilometer mod den nordlige del af centrum og kan nemt nås gennem motorvej 16. 

Offentlig transport 

Brindisi har lokale busser, men forvent ikke, at de altid kører efter tidsplanen. Desuden findes der regionale bus og togforbindelser, herunder til Bari, Lecce og Taranto.

Færger til de græske øer på Det Ioniske Hav (Korfu, Igoumenitsa, Cephalonia, Zante og Patras) afgår fra havnen.

Trafik og parkering

Den bedste transportmiddel for at udforske Puglia-regionen er med bil. Men det er anbefalelsesværdigt at undgå byernes centrum. Gaderne er ikke kun proppet og smalle, men det er uklart, hvor du kan og ikke kan parkere og om du skal eller ikke skal betale for det. Det anbefales også at udforske byer som Ostuni og Lecce til fods.

Hoteller

Brindisi har gode hoteller og kroer til at tilbyde. Du vil finde de bedre hoteller og feriesteder langs kysten. Lecce har også rare hoteller, ofte i historiske bygninger. Det bedste eksempel er Patria Palace, som er beliggende i byens centrum, ikke billig, men meget elegant. 

Eksterne kilder

For mere information om Brindisi, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Brindisi

EasyTerra Biludlejning Brindisi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Brindisi, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.