Billeje Venedig

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Venedig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Venedig

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Venedig
EasyTerra Biludlejning Venedig er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
Mazaher Azizpour Leasys Venedig Lufthavn
“God service og acceptable pris!”

“God service og acceptable pris!”

09-07-2018 17:53
Bende Budget Venedig Lufthavn
“God information om deres produkt”

“God information om deres produkt - og jeg følte mig i gode hænder da jeg hentede bilen i Venedig lufthavn - og ikke blev fanget i at skulle tilkøbe ekstra forsikringer, da Easyterra havde beskrevet, at jeg var garderet via dem.”

04-08-2017 07:30
Martin De Jong Europcar Venedig Lufthavn
“Let at sammenligne forskellige udbydere”

“Virker godt ”

10-03-2015 13:20

Information om Venedig

Biludlejning Venedig
Biludlejning Venedig

Introduktion

Gondolerne, Sankt Markus pladsen, Basilikaen, snesevis af paladser, Sukkenes bro og Doges Paladset  er blot nogle få af de mange grunde til at besøge Venedig. Det er Venedigs kulturelle og arkitektoniske rigdomme kombineret med sin unikke placering, som gør Venedig så populære blandt turister.

Befolkning

Venedig har omkring 266,000 indbyggere (herunder fastlandet i Venedig), hvilket gør det til den 11 største by i Italien.

Beliggenhed

Byen ligger i det nordøstlige Italien i Veneto provinsen. Det er placeret på - eller rettere i - Adriaterhavet. Venedig er bygget på 117 øer og har 150 kanaler og 409 broer.

Økonomi

Venedigs økonomi er primært på turisme. Hvert år modtager byen omkring 20 millioner besøgende fra alle dele af verden. Turister kan leje en gondol, besøge museerne, vandre gennem de mange smalle gader, købe souvenirs, nyde et dejligt måltid, have en drink på en piazza, går til en opera, osv. Dertil kommer, at Venedig også er kendt for sit glasarbejde, lavet i byen og solgt til millioner af turister hvert år.

Lufthavne

Marco Polo Lufthavn er Venedigs lufthavn, som ligger 12 kilometer mod øst for byen. Denne lufthavn håndterer flyrejser fra italienske byer, europæiske byer og New York. Nogle flyvninger, især fra England og Bruxelles også anvender nærliggende Treviso's San Guiseppe Lufthavn, der ligger 50 kilometer fra Venedig.

Offentlig transport

Offentlig transport i Venedig består hovedsageligt af Vaporetti, som er en lille passagerbåd. En tur koster omkring 3.10 euro. Der er også vandtaxaer, men de er dyre. Derudover er der Targhettos, gondoler, der bruges af lokalbefolkningen til at sejle turister på tværs af kanalen på en lille pris.

Trafik og parkering

På øen Venedig (hvor turister går), har biler ingen adgang. Den længste destination er Piazzale di Roma, som har en overkommelige (cirka 18 euro pr. dag) underjordisk parkeringsanlæg (Autorimesso Comunale). De øvrige parkeringspladser på denne plads er privatdrevne og dyrere. Det er også muligt at parkere bilen på den kunstige ø Tronchetto. Lokale medtager færger passagerer fra øen, og parkering er billigere, omkring 14 euro pr. dag. 

Hoteller

Venedig er et dyrt sted at tilbringe natten. Selv i lavsæsonen har priser en tendens til at være høje. De bedste hoteller er placeret omkring Sank Markus pladsen og langs den Store Kanal. De billigere hoteller er beliggende i byens centrum, skjult i de små smalle gader.

Eksterne kilder

For mere information om Venedig anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Venedig

EasyTerra Biludlejning Venedig sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Venedig, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.