Billeje Korfu Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Korfu Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Korfu Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Korfu
 4. Biludlejning Korfu by
 5. Corfu International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 10
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser: 10
Ted Van De Ven Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtigt organiseret; ingen problemer ved afhentning og aflevering.”

“"Jeg var lidt kritisk efter nogle negative anmeldelser om ekstra forsikringer, osv.. Positiv oplevelse med kundevenlig hjemmeside, effektiv afhentning og aflevering og pris (EasyTerra, som er en mellemmand, har naturligvis ingen direkte indflydelse på servicen, der leveres lokalt). "”

25-08-2015 09:36
Heer Kaldenbach Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtig og enkel.”

“Det er nemt at tage et godt valg til en god pris.”

15-08-2015 20:21

Lokal information om Korfu Lufthavn

Korfu internationale lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen er officielt kaldet Ioannis Kapodistrias internationale lufthavn, men er tit blot refereret til som Korfu lufthavn eller Kerkyra lufthavn. Lufthavnen er beliggende omkring tre km. syd for Korfu-by. I løbet af sommeren er lufthavnen meget travl pga. de mange charterfly. Især på mandage og fredage. Terminalbygningen er for lille til at behandle alle passagerene. Sommetider må de folk der forlader lufthavnen blive nødt til at vente udenfor.

Der er kun en vej fra lufthavnen til Korfu-by, hvilket betyder at byen er let at nå fra lufthavnen. Bussen vil tage dig direkte til busterminalen i byen. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men der er masser af hoteller og ferietilholdssteder overalt på øen.

Der er et begrænset antal faciliteter i lufthavnen: nogle (snack) barer, caféer og butikker, dog med temmelig høje priser. Der er ingen forretningsfaciliteter, men der er pengeautomater. Derudover er der et vekslekontor, en bank og et lille postkontor. Husk, at det, især i løbet af den travle sæson, kan tage noget tid for din baggage at ankomme.

I flyveindustrien er Korfu internationale lufthavn indikeret med forkortelserne CFU (IATA lufthavnskode) og LGKR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Korfu internationale lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Andre udlejningssteder i Korfu by

Ud over Korfu Lufthavn i Korfu by, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Korfu by:

Steder inde i byen