Billeje Patras

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Patras.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Patras.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Patras

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Patras
EasyTerra Biludlejning Patras er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Patras

Indledning 

Patras er en gammel græsk havn med en rig historie. Allerede i romertiden var det en vigtig koloni. Byen er berømt for det årlige karneval, som er sprudlende og farverig. Apostlen Andreas grav er også en attraktion.

Befolkning

Byen har 225.000 indbyggere.

Beliggenhed

Patras ligger i den nordligste del af Peloponnese ved foden af Panachaikon bjerget, og 215 kilometer vest for den græske hovedstad Athen. Byen er forbundet via en bro til Antirrio på det græske fastland. Patras består af en høj beliggende bydel og en moderne del langs Patras Bugt. Ikke langt fra byens centrum ligger Achaia sumpen, med over halvfems fuglearter. 

Økonomi

Patras er en vigtig havn. Via havnen sendes mange græske produkter til Italien og andre europæiske lande. Efter vanskelige økonomiske tider i halvfemserne, er Patras nu blomstret, ikke mindst på grund af tilstedeværelsen af et universitet og et Teknologiskinstitut. Patras er nu et center for teknologi og IT virksomheder. Turisme spiller også en vigtig rolle i økonomien. Det er først og fremmest grækerne selv, der besøger byen. 

Lufthavne

Lufthavn i Patras ligger fyrre kilometer vest for byen. I virkeligheden er det en militær lufthavn, men anvendes også til civilluftfart i sommermånederne. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Patras følger du motorvej E55, der især løber langs kysten. Ruten til Araxos Lufthavn er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Der er to busselskaber, der har byens linjer i Patras: det kommunale bustransportsselskab og det private selskab Ktel. Alligevel kører busserne uregelmæssigt og som regel ikke på de tidspunkter, der er angivet på køreplanen ved busstoppestedet.

Trafik og parkering

Patras er en travl by og trafikken kan være kaotisk. For nylig er to ringveje blevet bygget til at afhjælpe trafikken i byens centrum. Andre steder i og omkring Patras er arbejdet også blevet gjort for at forbedre infrastrukturen. I byens centrum er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Ofte er der også en tidsbegrænsning, som regel to timer. Sæt dig ind i anvisningerne og også i skiltene!

Hoteller

I og omkring Patras er der et godt udbud af værelser. I selve byen er de fleste hoteller koncentreret i centrum. Der er også hoteller langs strandene der ligger i nærheden, ligesom i nærheden af Psathopyrgos, øst for byen. Patras er ikke et top turistmål, men mange grækere gerne tilbringer et par dage her i sommermånederne. Derfor anbefales det, at bestille dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder 

For mere information om Patras, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Patras

EasyTerra Biludlejning Patras sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Patras, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.