Billeje Ancona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ancona.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Ancona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ancona.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ancona

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Ancona
EasyTerra Biludlejning Ancona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
M.van Leeuwen Thrifty Ancona Lufthavn
“Fremragende; bookede en Fiat 500 og fik det.”

“Vi blev forsinket og medarbejderen ventede på os langt ud over lukketid, hvilket var meget værdsat! Dæk kæden var ikke den bedste. Hvad det øvrige angår, var bilen fint og servicen var god.”

05-01-2015 13:02

Information om Ancona

Biludlejning Ancona
Biludlejning Ancona

Indledning

Ancona er hovedstaden i den italienske region Marche og er en vigtig havneby. Selv om det gamle centrum er blevet hårdt ødelagt under anden verdenskrig, er der stadig mange interessante bygninger i Ancona, som er et besøg værd. Først og fremmest er der den imponerende katedral på toppen af Colle Guasco. Nær havnen er der Trajans Bue, som er indgangen til en sti på havnen væggen. Tæt på Ancona vil du finde smukke strande og feriesteder. Offentlige strande (spiaggia libera) er normalt ikke meget rene, og derfor anbefales det at besøge en strand, hvor du betaler en entré. Desuden kan du fra Ancona køre pæne ture med en udlejningsbil. For eksempel køre på den gamle romersk Via Flaminia gennem bakker og bjerge eller besøge Verdicchio vindistriktet.

Befolkning

Byen har mere end 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Ancona ligger på Italiens østkyst ved Adriaterhavet. Byen er beliggende på skråningerne af Colle Astagno og Colle Guasco, som tilhører forbjerget af Monte Conero. Kystbyen Rimini ligger næsten hundrede kilometer nordvest for Ancona.

Økonomi

Havnen er motoren for den lokale økonomi. Det er et udgangspunkt for mange af Adriaterhavets færgeservice, og det er også en base for den italienske flåde. En del af havnen er forbeholdt fiskerfartøjer. Desuden har husholdningen fabrikanten Indesit sit hovedkvarter i nærheden af Ancona, og regionen Marche er basen for skofabrikken Tods. Regionen tiltrækker primært italienske turister, men flere og flere udlændinge er ved at opdage byen og charmen fra dens omgivelser.

Lufthavne

Byens lufthavn er beliggende ni kilometer øst for Ancona, i Falconara Marittima. Ancona Falconara Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil: Tag motorvej A14 eller motorvej SS16. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Ancona har fremragende offentlige transport, som drives af Conerobus. Busser er moderne og kører til tiden. Desuden er der gode busforbindelser til andre steder i regionen, men om søndagen er tidsplanen meget begrænset.

Trafik og Parkering

En udlejningsbil er en perfekt transportmiddel for at udforske området, men Anconas gamle centrum besøges bedre til fods. Der er flere store parkeringspladser i og omkring dette center: Degli Archi (nær togstationen), Cialdini (på via Cialdini), Stamira (piazza Pertini) og Traiano (nær havnen). Ancona ligger på motorvej A14, det betyder at du nemt kan nå andre steder. Der er mange sjove ting at udforske i baglandet med en udlejningsbil, for eksempel bjergene i Appenninerne.

Hoteller

Ancona har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Fra simple bed & breakfasts til sommerhuse og feriecentre. De fleste af hotellerne ligger på strandene. Der er også mange hyggelige gårde, der lejes ud til ferierende. Hvis du gerne vil besøge Ancona i juli eller august, anbefaler vi at booke din indkvartering på forhånd. Uden for disse måneder vil hoteller og feriecentre som regel ikke være fuldt booket. Mange hoteller er lukket fra oktober til april.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Ancona

EasyTerra Biludlejning Ancona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Ancona, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.