Billeje Ancona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ancona.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ancona

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Ancona
EasyTerra Biludlejning Ancona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser i Ancona: 1
M.van Leeuwen Thrifty Ancona Lufthavn
“Fremragende; bookede en Fiat 500 og fik det.”

“Vi blev forsinket og medarbejderen ventede på os langt ud over lukketid, hvilket var meget værdsat! Dæk kæden var ikke den bedste. Hvad det øvrige angår, var bilen fint og servicen var god.”

05-01-2015 13:02

Information om Ancona

Biludlejning Ancona
Biludlejning Ancona

Indledning

Ancona er hovedstaden i den italienske region Marche og er en vigtig havneby. Selv om det gamle centrum er blevet hårdt ødelagt under anden verdenskrig, er der stadig mange interessante bygninger i Ancona, som er et besøg værd. Først og fremmest er der den imponerende katedral på toppen af Colle Guasco. Nær havnen er der Trajans Bue, som er indgangen til en sti på havnen væggen. Tæt på Ancona vil du finde smukke strande og feriesteder. Offentlige strande (spiaggia libera) er normalt ikke meget rene, og derfor anbefales det at besøge en strand, hvor du betaler en entré. Desuden kan du fra Ancona køre pæne ture med en udlejningsbil. For eksempel køre på den gamle romersk Via Flaminia gennem bakker og bjerge eller besøge Verdicchio vindistriktet.

Befolkning

Byen har mere end 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Ancona ligger på Italiens østkyst ved Adriaterhavet. Byen er beliggende på skråningerne af Colle Astagno og Colle Guasco, som tilhører forbjerget af Monte Conero. Kystbyen Rimini ligger næsten hundrede kilometer nordvest for Ancona.

Økonomi

Havnen er motoren for den lokale økonomi. Det er et udgangspunkt for mange af Adriaterhavets færgeservice, og det er også en base for den italienske flåde. En del af havnen er forbeholdt fiskerfartøjer. Desuden har husholdningen fabrikanten Indesit sit hovedkvarter i nærheden af Ancona, og regionen Marche er basen for skofabrikken Tods. Regionen tiltrækker primært italienske turister, men flere og flere udlændinge er ved at opdage byen og charmen fra dens omgivelser.

Lufthavne

Byens lufthavn er beliggende ni kilometer øst for Ancona, i Falconara Marittima. Ancona Falconara Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil: Tag motorvej A14 eller motorvej SS16. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Ancona har fremragende offentlige transport, som drives af Conerobus. Busser er moderne og kører til tiden. Desuden er der gode busforbindelser til andre steder i regionen, men om søndagen er tidsplanen meget begrænset.

Trafik og Parkering

En udlejningsbil er en perfekt transportmiddel for at udforske området, men Anconas gamle centrum besøges bedre til fods. Der er flere store parkeringspladser i og omkring dette center: Degli Archi (nær togstationen), Cialdini (på via Cialdini), Stamira (piazza Pertini) og Traiano (nær havnen). Ancona ligger på motorvej A14, det betyder at du nemt kan nå andre steder. Der er mange sjove ting at udforske i baglandet med en udlejningsbil, for eksempel bjergene i Appenninerne.

Hoteller

Ancona har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Fra simple bed & breakfasts til sommerhuse og feriecentre. De fleste af hotellerne ligger på strandene. Der er også mange hyggelige gårde, der lejes ud til ferierende. Hvis du gerne vil besøge Ancona i juli eller august, anbefaler vi at booke din indkvartering på forhånd. Uden for disse måneder vil hoteller og feriecentre som regel ikke være fuldt booket. Mange hoteller er lukket fra oktober til april.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Optimo Rent
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Target Rent
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Ancona

EasyTerra Biludlejning Ancona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Ancona, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.