Billeje Nice Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Nice Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Nice Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Nice
 4. Nice Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser: 79
Jan Esbensen
“Det var god service 😊”

“God service 👍”

31-08-2020 20:50
Aino
“Alt fungerede perfekt”

“Alt fungerede perfekt. Vi rejste på en meget stor rejsedag og køen i lufthavnens biludlejning var lang - over en time, men personalet bag skranken var smilende og top professionelle, bilen var den størrelse vi havde booket, det var en bil med et godt træk ( vi skulle køre i bjergene) den var behagelig høj og havde gode køreegenskaber, det tog kun ca 5 minutter at afleverer bilen igen. Vi er meget tilfredse”

19-08-2019 20:38
Gert Jonesco
“Pas på - de vil gerne tjene lidt extra”

“Vi følte os meget presset til at ændre vores bilvalg til en større/dyrere bil. Vi var nærmest tvunget til at tale med store bogstaver, for at få den bil/model, vi på forhånd havde bestilt og betalt. Frygtelig lang ventetid i lufthavnen ved afhentning, men da vi endelig kom afsted,var det i en dejlig bil og afleveringen foregik hurtigt og helt uden problemer. Dog synes det mærkværdigt, at man bare afleverer bilen med nøglerne i tændingen, uden den bliver gennemgået mens man er tilstede. Så man har ikke mange chancer for indsigelse, hvis de finder skrammer på bilen.”

07-08-2019 21:41

Lokal information om Nice Lufthavn

Biludlejning Nice Lufthavn
Biludlejning Nice Lufthavn

Nice er en by i den sydøstlige del af Frankrig, og det er en populær rejsedestination særligt på grund af byens attraktive klima og beliggenhed ud til Middelhavet. Nice kan mange ting, og faktisk er Nice Frankrigs femtestørste by, og så er det samtidig en af landets mest besøgte feriedestinationer.

Info om Nice lufthavn

Nice lufthavn er den primære lufthavn, hvis du rejser til Côte d'Azur. Nice er samtidig også Frankrigs tredje travleste samt tredje største lufthavn.

Nice lufthavn ligger 6,5 km sydøst for centrum, og er en international lufthavn. I lufthavnen finder du et stort udvalg af butikker, barer og restauranter.

Hvis du rejser fra København til Nice lufthavn, så afgår der dagligt rejser til Nice lufthavn, og ellers kan du komme til Nice med faste flyforbindelser via Paris eller andre storbyer i Europa. Flere kendte lavprisselskaber som Easy Jet og Norweigan air flyver til Nice, så du kan være heldig at finde billige billetter til en af Frankrigs populæreste feriedestinationer.

Transport til og fra Nice lufthavn

Nice lufthavn ligger 6,5 km sydøst for centrum, men det er heldigvis nemt at komme til og fra lufthavnen. Billeje i Nice lufthavn er klart den nemmeste løsning når du skal rundt og besøge de populære destinationer.

Der kører lufthavnsbusser til og fra Nice lufthavn. Lufthavnsbusserne er billige, men det er desværre ikke altid så let at tyde hvornår de kører, og hvor de kører hen.

Der kører også lokale busser fra lufthavnen. Ligesom lufthavnsbusserne er de lokale busser også billige, så hvis du leder efter en billig løsning, så er der masser af muligheder for at komme til og fra lejligheden med bus.

Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxi eller Uber fra lufthavnen. Taxaerne i Frankrig har haft et dårligt ry, for at tage for meget i betaling fra turister, derfor er der blevet indført en fast rate til og fra lufthavnen, som starter på 32 Euro for at komme fra lufthavnen ind til byen. Uber er nogenlunde samme pris, her kan prisen dog variere ud fra chaufføren og antal personer i bilen.

Den nemmeste måde at komme rundt i Nice og den sydlige del af Frankrig er med billeje. Billeje i Nice lufthavn er nemt og hurtigt, og så kan du komme direkte fra og til hotellet i egen bil. Du kan leje en bil i lufthavn eller i centrum, og så bestemmer du selv hvilke populære destinationer, du vil køre til.

Lej en bil i Nice lufthavn

Hvis du drømmer om en kør-selv-ferie i Provence eller langs den franske Riveria, så er Nice den perfekte destination at flyve til. I Nice lufthavn er der mulighed for billeje, så du kan opleve alt hvad byen og de omkringliggende områder har at byde på. Med billeje har du også mulighed for at udforske en større del af sydfrankrig og tage på dagsture langs den franske Riveria. Med billeje i Nice lufthavn kan du blandt andet tage på dagsture til Monaco eller St. Tropez, som er populære destinationer at opleve.

Med billeje kan du besøge ligeså mange byer du vil langs Nice Côte d'Azur, og det er kun dig selv der sætter grænser for, hvad du vil nå at opleve på din ferie.

Det kan være svært at overskue hvilket firma med biludlejning i Nice, du skal vælge på ferien. På EasyTerra får du hjælp til at sammenligne priser på forskellige biludlejningsselskaber, så du får den bedste pris på billeje.

Udforsk Nice med billeje

Nice er centrum for den franske riviera. Her finder du smukke gamle bygninger, masser af spændende musseer og smuk natur. I Nice er der masser af spændende oplevelser, og byen er omringet af bjerge og roligt blåt hav, som indbyder til køreturer, hvor du kan nyde panoramaudsigten fra bilen undervejs. Med biludlejning i Nice lufthavn kommer du let omkring til byens mange spændende seværdigheder, og der er masser at opleve i Nice. Langs den franske Riveria, Côte d'Azur, kan du nyde shopping og strand i de forskellige badebyer. Med billeje i Nice lufthavn har du også mulighed for at tage på køre-ferie i det sydlige Frankrig, hvor du med bilen kan opleve sydfrankrigs maleriske natur. Derudover er Provence også et paradis for både vin- og madelskere.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Autoclick
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • Rhodium Car Rental
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andre udlejningssteder i Nice

Ud over Nice Lufthavn i Nice, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Nice: