Billeje Toulon

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Toulon.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Toulon.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Toulon

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Toulon
EasyTerra Biludlejning Toulon er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.9 af 10 Antal kundebedømmelser: 6
Tanneke Bloemendal Europcar Toulon Lufthavn
“Fremragende bookingsystem; fremragende valg.”

“"Fremragende bookingsystem, fremragende valg. Udlejningsselskaberne giver en problemfri administrativ service ved afhentning af den valgte bil. "”

28-08-2015 09:25
Andre Namens Crane Control Bv Thrifty Toulon Lufthavn
“Fremragende service, god pris, vilkår er korrekte.”

“Vi lejede en bil i det sydlige Frankrig; ren, fremragende bil, (næsten) klar, da vi ankom; returnering af bilen gik fint på trods af at vi ankom før åbningstid.”

25-08-2015 09:14
Joop K Enterprise Toulon Lufthavn
“Korrekt og billig, når du får den fradragsberettigede dækning.”

“Vi har lejet en bil gennem EasyTerra et par gange. Vi havde aldrig nogen problemer, selvom vi en gang fandt kontoret lukket i Nice. Det viste sig, at selskabet var blevet integreret med et andet selskab. Vi gik frem og tilbage og problemet blev løst en halv time senere.”

08-12-2014 15:14

Information om Toulon

Biludlejning Toulon
Biludlejning Toulon

Introduktion

Toulon er en by på den franske Riviera med et smukt middelalderligt centrum, der også er kendt som 'basse ville' (inde i byen), fordi der er den laveste del af byen. Toulon er hjemsted for den franske flåde i Middelhavet. Byen ligger bag en bakke (Mont Faron), som til en vis grad beskytter Toulon fra mistral, en kold vind fra Alperne.
Napoleons stjerne steg efter slaget af Toulon i 1793. Han slog de engelsk-spanske tropper, som var solidt anbragt i fortet Balaguier mod vest for byen. I fortet er et museum dedikeret til denne kamp.

Indbyggere

Byen selv har omkring 170,000 indbyggere, men inklusive forstæderne, over en halv million mennesker lever i Toulon.

Beliggenhed

Toulon er beliggende i den sydlige del af Frankrig, i Middelhavet, mellem Marseille (mod vest) og Nice (mod øst). Det er hovedstaden i Var departementet. 

Økonomi

Økonomien i Toulon er tæt forbundet med dens havn. Først og fremmest er Toulon hovedkvarteret for den franske Middelhavet flåde. Søværnet giver arbejdspladser - direkte og indirekte - til tusindvis af mennesker. Handel gennem den 'normale' havn bidrager også væsentligt til økonomien. Hertil kommer, at turismen også er vigtig. Strandene på Cote d'Azur tiltrækker mange solens tilbedere, men den gamle bymidte trækker også et stort antal udenlandske besøgende.

Lufthavne

23 kilometer mod øst for byen ligger en lufthavn: Lufthavn Toulon - Hyeres. Der er forbindelser til, for eksempel Brussels, Paris, Rotterdam og London. Denne lufthavn kan nås med bil på 20 minutter gennem A570 motorvejen (Hyères, Saint-Tropez). En smuk rute er vejen langs kysten. 
Andre lufthavne i området er Marseille-Provence Lufthavn (90 km vest for Toulon) og Nice-Côte d'Azur Airport (150 km øst for Toulon).

Offentlig transport

De fleste regionale og bybusser afgår fra togstationen (Gare Routière). Den offentlige transport er leveret af Réseau Mistral. Der er hurtige busforbindelser til større byer i området, som Cannes, Nice, Marseille og Gap.
Med tog, byen er tilsluttet til hele Frankrig. De TGV-tog også stopper i Toulon.
Fra Toulons havneanlæg forskellige færger afgår, for eksempel til Bastia på Korsika. Disse færger er drevet af to selskaber: Korsika Færger og SNCM.

Trafik og parkering

Hovedvejen gennem Toulon centrum er Boulevard de Strasbourg. Til den sydlige del af Place de Victor Hugo, smalle gader går ned til den gamle by. Der er bedre at besøge den gamle by uden bil: gaderne er smalle og kurvede. Fisk, grøntsager og blomstermarkeder er, selvfølgelig, kun tilgængelige til fods.
Omkring 1.5 kilometer fra indgangen til havnen i centrum af Toulon, er der en bevogtet parkeringsplads. På havnen i sig selv er der et udendørs parkeringsområde. Sørg for ikke at overlade noget af værdi i din bil, ikke engang i den bevogtede parkeringsplads!
Betalingsparkering er tilladt i gaderne på steder, der er angivet med en hvid stiplede linje på vejbelægningen. 

Hoteller

Toulon er et vigtigt turistmål på det populær Cote d'Azur, hvilket betyder, at der ikke er mangel på hoteller, selv om de fleste af dem har en tendens til at falde i de dyrere kategorier. Der er kun få budgethoteller. I hvert fald anbefaler vi, at booke dit hotelværelse i forvejen. 

Eksterne kilder

For mere information om Toulon anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Toulon

EasyTerra Biludlejning Toulon sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Toulon, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.