• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Cannes

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cannes.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cannes

EasyTerra Biludlejning Cannes er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Cannes

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Cannes

Biludlejningstilbud i Cannes

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Cannes

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Familiebil
Stationcar
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Cannes

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Cannes. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.2 (7817)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.1 (7221)
  Fra kr 388 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.9 (5289)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 316 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Fra kr 381 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.5 (8909)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.5 (6087)
  Fra kr 403 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Cannes?

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Cannes) er December den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Cannes), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Cannes), er Oktober den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Cannes) er August den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Cannes) er Juni den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Cannes) er December den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Cannes) er Juni den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Cannes) er Juni den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. December er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cannes - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Cannes) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Cannes

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Cannes, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Cannes

EasyTerra Biludlejning Cannes sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

147 Rue d'Antibes
16 Rue Du 14 Juillet
3 Rue Du Commandant Vidal
69 La Croisette

Information om Cannes

Indledning

Engang var Cannes en stille fiskerlandsby, men nu er et sofistikeret badeby, bedst kendt for glamouren på den årlige filmfestival. Nogle mennesker tror, at Cannes kun er et sted for besøgende med en godt fyldt tegnebog. Selv om mange hoteller og restauranter ligger på den dyre side, kan du også finde billigere alternativer.

Generelt er strandene i byen privat udlejet, mod øst og vest er der offentlige strande, men de er ofte fyldte.

Befolkning

Byen har mere end 70.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cannes ligger i den sydlige del af Frankrig, ved Middelhavet, mellem Nice (nordøst) og St. Tropez (sydvest).

Økonomi

Den lokale økonomi er hovedsageligt afhængig af turisme og de mange festivaler, messer og konferencer, der afholdes hvert år i Cannes. Ud over filmfestivalen, organiseres her den vigtige tv-messe Mipcom og musik-messen Midem. 

Området omkring byen har udviklet sig til centrum for højteknologiske virksomheder. Satellitsystemer er udviklet i Cannes Mandelieu Rumcentret.

Lufthavne

De fleste besøgende i Cannes ankommer fra lufthaven i Nice, der ligger 20 minutter fra byen. Det fulde navn på denne lufthavn er Aéroport Nice Côte d'Azur. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra Cannes følger du A8 og N99, frakørslen til lufthavnen. Cannes har også sin egen lufthavn.

Offentlig transport

Cannes har fremragende offentlige bustransport. Flere linjer kører hvert 15 minutter i løbet af dagen. 

Trafik og parkering

Kystvejens frakørsel (A8) til Cannes har ofte meget travlt. Der er alternative ruter, men for at finde disse, er nu nødt til at være inde i situationen. Det samme gælder i forhold til de mange gader i byens centrum med ensrettede trafik. Der er mange parkeringssteder, hvor du kan parkere din udlejningsbil. Nogle tips: Parkeringsplads Fontville (på havnen) og parkeringspladser under Palais des Festivales og Grey d'Albion hotel.

Hoteller

Cannes har en bred vifte af overnatningsmuligheder. De højere prisklasser er godt repræsenteret, men hvis du søger grundigt (og bestiller i god tid), kan du finde billigere indkvarteringssteder. Der er også mange lejligheder til leje, de kan findes på området omkring Cannes campingpladser. 

Eksterne kilder

For mere information om Cannes, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • RPS Luxe
 • ADA
 • Elite (Luxury)
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Cannes