Billeje Cannes

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cannes.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cannes

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Cannes
EasyTerra Biludlejning Cannes er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cannes

Indledning

Engang var Cannes en stille fiskerlandsby, men nu er et sofistikeret badeby, bedst kendt for glamouren på den årlige filmfestival. Nogle mennesker tror, at Cannes kun er et sted for besøgende med en godt fyldt tegnebog. Selv om mange hoteller og restauranter ligger på den dyre side, kan du også finde billigere alternativer.

Generelt er strandene i byen privat udlejet, mod øst og vest er der offentlige strande, men de er ofte fyldte.

Befolkning

Byen har mere end 70.000 indbyggere.

Beliggenhed

Cannes ligger i den sydlige del af Frankrig, ved Middelhavet, mellem Nice (nordøst) og St. Tropez (sydvest).

Økonomi

Den lokale økonomi er hovedsageligt afhængig af turisme og de mange festivaler, messer og konferencer, der afholdes hvert år i Cannes. Ud over filmfestivalen, organiseres her den vigtige tv-messe Mipcom og musik-messen Midem. 

Området omkring byen har udviklet sig til centrum for højteknologiske virksomheder. Satellitsystemer er udviklet i Cannes Mandelieu Rumcentret.

Lufthavne

De fleste besøgende i Cannes ankommer fra lufthaven i Nice, der ligger 20 minutter fra byen. Det fulde navn på denne lufthavn er Aéroport Nice Côte d'Azur. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra Cannes følger du A8 og N99, frakørslen til lufthavnen. Cannes har også sin egen lufthavn.

Offentlig transport

Cannes har fremragende offentlige bustransport. Flere linjer kører hvert 15 minutter i løbet af dagen. 

Trafik og parkering

Kystvejens frakørsel (A8) til Cannes har ofte meget travlt. Der er alternative ruter, men for at finde disse, er nu nødt til at være inde i situationen. Det samme gælder i forhold til de mange gader i byens centrum med ensrettede trafik. Der er mange parkeringssteder, hvor du kan parkere din udlejningsbil. Nogle tips: Parkeringsplads Fontville (på havnen) og parkeringspladser under Palais des Festivales og Grey d'Albion hotel.

Hoteller

Cannes har en bred vifte af overnatningsmuligheder. De højere prisklasser er godt repræsenteret, men hvis du søger grundigt (og bestiller i god tid), kan du finde billigere indkvarteringssteder. Der er også mange lejligheder til leje, de kan findes på området omkring Cannes campingpladser. 

Eksterne kilder

For mere information om Cannes, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Cannes

EasyTerra Biludlejning Cannes sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Cannes, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.