Billeje Mexico City International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Mexico City International Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Mexico City International Lufthavn.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Mexico City International Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Mexico
  3. Biludlejning Mexico City
  4. Mexico City International Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Mexico City International Lufthavn

Mexico City Lufthavn i en nøddeskal

Mexico City Lufthavn er officielt opkaldt efter Benito Juárez, der i løbet af anden halvdel af det nittende århundrede var Mexicos præsident i 14 år. I de sidste par år er lufthavnen blevet betydeligt moderniseret og udvidet. 

Lufthavnen ligger 13 kilometer øst for Mexico Citys centrum. Der er en metroforbindelse til den mexicanske hovedstad, og busserne kører ikke kun til Mexico City, men også til andre destinationer i nærheden. Lufthavnen er let tilgængelig med bil, men da Mexico City er enorm, er det tilrådeligt at kortlægge din rute i forvejen.

Lufthavnen har mange spise- og drikkefaciliteter og et stort indkøbscenter, hvor du vil selvfølgelig finde toldfri butikker, men også mexicansk kunst, souvenirs, guldsmede og butikker, der sælger typisk mexicansk mad. For business møder, kan du booke en konference- eller mødelokale på de større business hoteller, der ligger i nærheden af lufthavnen. Der er også adskillige VIP-lounges. Andre faciliteter i Mexico City Lufthavn omfatter banker, pengeautomater, trådløst internet (Wi-Fi), offentlige computere med internetforbindelse og to museer med skiftende udstillinger.

I luftfartsindustrien er Mexico City Lufthavn betegnet med forkortelserne MEX (IATA lufthavnskode) og MMMX (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Mexico City Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Mexico City

Ud over Mexico City International Lufthavn i Mexico City, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Mexico City: