Billeje Mexico City International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Mexico City International Lufthavn for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Mexico City International Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Mexico
 3. Biludlejning Mexico City
 4. Mexico City International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Mexico City International Lufthavn

Mexico City Lufthavn i en nøddeskal

Mexico City Lufthavn er officielt opkaldt efter Benito Juárez, der i løbet af anden halvdel af det nittende århundrede var Mexicos præsident i 14 år. I de sidste par år er lufthavnen blevet betydeligt moderniseret og udvidet. 

Lufthavnen ligger 13 kilometer øst for Mexico Citys centrum. Der er en metroforbindelse til den mexicanske hovedstad, og busserne kører ikke kun til Mexico City, men også til andre destinationer i nærheden. Lufthavnen er let tilgængelig med bil, men da Mexico City er enorm, er det tilrådeligt at kortlægge din rute i forvejen.

Lufthavnen har mange spise- og drikkefaciliteter og et stort indkøbscenter, hvor du vil selvfølgelig finde toldfri butikker, men også mexicansk kunst, souvenirs, guldsmede og butikker, der sælger typisk mexicansk mad. For business møder, kan du booke en konference- eller mødelokale på de større business hoteller, der ligger i nærheden af lufthavnen. Der er også adskillige VIP-lounges. Andre faciliteter i Mexico City Lufthavn omfatter banker, pengeautomater, trådløst internet (Wi-Fi), offentlige computere med internetforbindelse og to museer med skiftende udstillinger.

I luftfartsindustrien er Mexico City Lufthavn betegnet med forkortelserne MEX (IATA lufthavnskode) og MMMX (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Mexico City Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre udlejningssteder i Mexico City

Ud over Mexico City International Lufthavn i Mexico City, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Mexico City: