Billeje Mexico City

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mexico City.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mexico City

 1. Hjem
 2. Biludlejning Mexico
 3. Biludlejning Mexico City
EasyTerra Biludlejning Mexico City er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Mexico City

Biludlejning Mexico City
Biludlejning Mexico City

Indledning 

Mexico City er ikke kun den største by i Mexico, men også den største på det amerikanske kontinent. Byens centrum er fuldt af historiske bygninger og paladser. Mexico City har også det største antal af museer i verden (ja, endnu mere end New York eller London).

Befolkning

Det anslås, at omkring ni millioner mennesker bor i selve byen. I hele byområdet for den mexicanske hovedstad lever endnu mere end 21 millioner mennesker.

Beliggenhed 

Byen ligger på en højde af 2.200 meter og er omgivet af vulkaner på alle sider, bl.a. den berømte Popocatépetl. Mexico City er bygget på en sumpet undergrund. Af denne grund synker byen et par centimeter hvert år.

Økonomi

Selvom nogle industrier er blevet forflyttet til andre dele af Mexico for at bekæmpe luftforureningen i hovedstaden, Mexico City forbliver landets økonomiske hjerte. Blandt andet tekstil, kemikalier, møbler, elektronisk- og farmaceutiskprodukter fremstilles her. Der er også en stålindustri. Turisme er en vigtig søjle af den lokale økonomi. Mexico City bliver besøgt af millioner af turister hvert år.

Derudover er der en omfattende uformel økonomi, bedst synligt ved tusindvis af sælgere, der tilbyder deres varer på gaden.

Lufthavne

Lufthavnen ligger øst for Mexico City. Benito Juárez International Lufthavn kan nås med en udlejningsbil via ringvejen (Viaducto og Periferico) omkring byens centrum. Husk på, at trafikken i Mexico City er meget travlt. Sørg for, at have tilstrækkelig tid til at komme til lufthavnen fra byens centrum.

Offentlig transport

Metroen er en af de bedste måder at rejse rundt i Mexico City. Der er elleve linjer med en samlet længde på mere end 170 kilometer. Der er også et godt offentligt busnetværk. Der findes to forskellige typer busser. De officielle bybusser (Metrobús) kører rimelig effektiv, fordi busserne for det meste kører på busbaner. Den anden form for bustransport består af mindre private busser, de såkaldte 'Peseros'. Derudover er der 15 trolleybuslinjer.

Trafik og parkering

Trafik i Mexico City er kaotisk og ekstremt travlt. Hertil kommer det faktum, at byens centrum består af kryds og tværs af gader, og det vil stå klart, at kørsel i Mexico City ikke er for alle. De vigtigste (motor) veje er ofte i god stand, men dette er ikke tilfældet for byens gader. Pas på revner og huller i vejen!

At finde en parkeringsplads er også svært i den overbefolkede by. I distrikterne Zona Rosa, Chapultepec, Colonia Roma og Colonia Condesa er officielle parkometre blevet placeret. Og tro ikke du kan parkere gratis på en gade uden parkometre. Så snart du parkere her vil du blive kontaktet af en såkaldt 'franelero', en ikke-officiel parkeringsplads ledsager, der vil bede dig om et 'bidrag' for at passe på din bil.

Hoteller

Der er et enormt udbud af værelser i Mexico City. I turist bydelen Zona Rosa finder du mest middelklasse hoteller, mens de mere luksuriøse hoteller er koncentreret i bydelen Polanco. Centro Histórico huser mange billige overnatningssteder. Der er også mange hoteller og pensionater langs Paseo de la Reforma. Mexico City besøges af mange turister og forretningsfolk hele året rundt. Derfor anbefaler vi, at du bestiller dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Mexico City, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Mexico City

EasyTerra Biludlejning Mexico City sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Mexico, men i en anden by end Mexico City, klik venligst igennem til Biludlejning Mexico side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Mexico du ønsker at leje en bil.