Billeje Tuxtla Gutierrez

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tuxtla Gutierrez.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tuxtla Gutierrez

 1. Hjem
 2. Biludlejning Mexico
 3. Biludlejning Tuxtla Gutierrez
EasyTerra Biludlejning Tuxtla Gutierrez er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Tuxtla Gutierrez

Biludlejning Tuxtla Gutierrez
Biludlejning Tuxtla Gutierrez

Indledning 

Tuxtla Gutiérrez er hovedstaden i den mexicanske delstat Chiapas. Det er en forholdsvis moderne by; en af de få gamle bygninger er San Marcos-katedralen fra det sekstende århundrede. Tuxtla er hovedsageligt et transportknudepunkt til steder der er værd at se i Chiapas.

Befolkning 

Byen har over en halv million indbyggere.

Beliggenhed 

Tuxtla Gutiérrez er beliggende i den sydlige del af Mexico ved Grijalva-floden. Byen ligger i en højde af 600 meter i den temmelig smalle Tochtlán dal, med bjergene mod nord og syd for byområdet. 

Økonomi

Tuxtla Gutiérrez er et regerings- og uddannelsescenter. De fleste mennesker arbejder for regeringen, på lokalt, statsligt eller føderalt niveau. Der er også mange universiteter og højere læreanstalter, herunder mange tekniske institutter. Turisme er næppe af betydning for Tuxtla, bortset fra dem, der besøger byen og kører til andre destinationer. Tuxtla er en regional transport hub, både vej- og lufttrafikken.

Lufthavne 

Tuxtla Gutiérrez' international lufthavn, Ángel Albino Corzo International Lufthavn, ligger 35 kilometer sydøst for byens centrum. Det er yderst moderne, og blev åbnet i 2006. Tuxtla Gutiérrez International Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad Carretera Federal 190 og derefter vejen til Salvador Urbina. Vejen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Tuxtla Gutiérrez har en topmoderne busstation, hvorfra lige så moderne busser står for forbindelser til de mange turistattraktioner i Chiapas. Busserne kører for eksempel til Palenque og Toniná (Maya ruiner).

Trafik og parkering

Som sagt lidt før: Tuxtla er hovedsageligt et transportknudepunkt for dem, der rejser til andre destinationer i Chiapas. Carretera Federal 190, som krydser byen, er en del af Pan-American Motorvejen. Denne vej går fra Mexico City, gennem Tuxtla, til grænsen til Guatemala. Hvis du opholder dig i byen, er det bedst at parkere din udlejningsbil på dit hotel. De fleste hoteller tilbyder gratis parkering for deres gæster.

Hoteller

Selvom Tuxtla Gutiérrez ikke er en stor turistattraktion, er der stadig omkring 70 hoteller i byen. De fleste gæster er forretningsrejsende eller folk der venter på en bus eller flyforbindelse. Der er nogle gode hoteller, men også mange overnatningssteder med et tvivlsomt ry. Derfor anbefaler vi, at læse hotelanmeldelser inden man booker et hotelværelse i Tuxtla. Der er nogle dejlige overnatningssteder i Chiapa de Corzo på den anden side af Grijalva-floden.  

Eksterne kilder 

For mere information om Tuxtla Gutiérrez, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Tuxtla Gutierrez

EasyTerra Biludlejning Tuxtla Gutierrez sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Mexico, men i en anden by end Tuxtla Gutierrez, klik venligst igennem til Biludlejning Mexico side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Mexico du ønsker at leje en bil.