• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Cancún Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Cancún Lufthavn for dig.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Cancún Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Cancún Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Cancún Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Cancún Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Cancún Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.8 (1687)
  Fra kr 295 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (378)
  Fra kr 301 / dag
 • Avis

  8.1 (5258)
  Fra kr 230 / dag
 • U-Save Auto Rental

  7.9 (222)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.9 (7778)
  Fra kr 327 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (447)
  Fra kr 293 / dag
 • Sixt

  7.5 (2824)
  Fra kr 159 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4742)
  Fra kr 299 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2916)
  Fra kr 67 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3760)
  Fra kr 308 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Fra kr 158 / dag
 • Europcar

  7.2 (7170)
  Fra kr 83 / dag
 • Budget

  7 (8847)
  Fra kr 288 / dag
 • Hertz

  6.2 (6042)
  Fra kr 316 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.1 (4997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mex Rent a Car

  5.3 (42)
  Fra kr 108 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Cancún Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er September den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Cancún Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Cancún Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er September den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cancún Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Cancún Lufthavn) er Juli den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Cancún Lufthavn

Lokal information om Cancún Lufthavn

Cancun Lufthavn i en nøddeskal 

Cancun Lufthavn er en af Mexicos største lufthavne. Det danner indgangen til strandene på det Caribiske Hav, der årligt tiltrækker millioner af turister. 

Lufthavnen ligger 22 kilometer sydvest for Cancuns bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører mellem lufthavnen og de mest populære hoteller og feriecentre. På grund af motorvejen (carretera) mellem lufthavnen og byen, kan lufthavnen nås hurtigt og nemt med bil. 

Lufthavnen har et rimeligt antal spise- og drikkefaciliteter og butikker, herunder en toldfri butik og mange souvenirbutikker. Der er to VIP-lounges, hvor du kan udleje små mødelokaler for business møder. Omfattende business service udbydes af hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Cancun Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselkontorer, banker og en skønheds- og massageklinik. 

I luftfartsindustrien er Cancun Lufthavn betegnet med forkortelserne CUN (IATA lufthavnskode) og MMUN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Cancun Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Mexican peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  20 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  20 - 90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Avis
 • U-Save Auto Rental
 • Alamo
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car