Billeje Cancún Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Cancún Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Cancún Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Thrifty Cancún Lufthavn
“Kan varmt anbefales”

“"Klar hjemmeside, der straks viser prisen. Muligheden for at købe en selvrisikodækning. Aftaler er opfyldt. "”

05-01-2015 13:30
SIXT Rent a Car Cancún Lufthavn
“Fremragende websted”

“"Hjemmesiden er overskuelig og klar. Priserne er gode. Den eneste ulempe var, at udlejningsfirmaet Sixt i Cancun i Mexico ligger uden for lufthavnen og lukkede tidligere, end det blev oplyst. Der var heller ikke en shuttle service til udlejningsfirmaet. "”

08-12-2014 16:32

Lokal information om Cancún Lufthavn

Cancun Lufthavn i en nøddeskal 

Cancun Lufthavn er en af Mexicos største lufthavne. Det danner indgangen til strandene på det Caribiske Hav, der årligt tiltrækker millioner af turister. 

Lufthavnen ligger 22 kilometer sydvest for Cancuns bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører mellem lufthavnen og de mest populære hoteller og feriecentre. På grund af motorvejen (carretera) mellem lufthavnen og byen, kan lufthavnen nås hurtigt og nemt med bil. 

Lufthavnen har et rimeligt antal spise- og drikkefaciliteter og butikker, herunder en toldfri butik og mange souvenirbutikker. Der er to VIP-lounges, hvor du kan udleje små mødelokaler for business møder. Omfattende business service udbydes af hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Cancun Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselkontorer, banker og en skønheds- og massageklinik. 

I luftfartsindustrien er Cancun Lufthavn betegnet med forkortelserne CUN (IATA lufthavnskode) og MMUN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Cancun Lufthavn.