Billeje Cancún Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Cancún Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Cancún Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Mexico
 3. Biludlejning Cancún
 4. Cancun International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser: 7
Thomas Verduyckt Budget Cancún Lufthavn
“Perfekt oplevelse uden de mindste…”

“Perfekt oplevelse uden de mindste problemer”

07-03-2020 07:39
Ts Admiraal Thrifty Cancún Lufthavn
“Kan varmt anbefales”

“"Klar hjemmeside, der straks viser prisen. Muligheden for at købe en selvrisikodækning. Aftaler er opfyldt. "”

05-01-2015 13:30
Niels Jonker SIXT Rent a Car Cancún Lufthavn
“Fremragende websted”

“"Hjemmesiden er overskuelig og klar. Priserne er gode. Den eneste ulempe var, at udlejningsfirmaet Sixt i Cancun i Mexico ligger uden for lufthavnen og lukkede tidligere, end det blev oplyst. Der var heller ikke en shuttle service til udlejningsfirmaet. "”

08-12-2014 16:32

Lokal information om Cancún Lufthavn

Cancun Lufthavn i en nøddeskal 

Cancun Lufthavn er en af Mexicos største lufthavne. Det danner indgangen til strandene på det Caribiske Hav, der årligt tiltrækker millioner af turister. 

Lufthavnen ligger 22 kilometer sydvest for Cancuns bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører mellem lufthavnen og de mest populære hoteller og feriecentre. På grund af motorvejen (carretera) mellem lufthavnen og byen, kan lufthavnen nås hurtigt og nemt med bil. 

Lufthavnen har et rimeligt antal spise- og drikkefaciliteter og butikker, herunder en toldfri butik og mange souvenirbutikker. Der er to VIP-lounges, hvor du kan udleje små mødelokaler for business møder. Omfattende business service udbydes af hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang og trådløst internet (Wi-Fi). Andre faciliteter i Cancun Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselkontorer, banker og en skønheds- og massageklinik. 

I luftfartsindustrien er Cancun Lufthavn betegnet med forkortelserne CUN (IATA lufthavnskode) og MMUN (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Cancun Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre udlejningssteder i Cancún

Ud over Cancún Lufthavn i Cancún, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Cancún: