Biludlejning Cancún

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cancún.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cancún

  1. Hjem
  2. Biludlejning Mexico
  3. Cancún

EasyTerra Biludlejning Cancún er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Ts Admiraal Thrifty Cancún Lufthavn
“Kan varmt anbefales”

“"Klar hjemmeside, der straks viser prisen. Muligheden for at købe en selvrisikodækning. Aftaler er opfyldt. "”

05-01-2015 13:30
Niels Jonker SIXT Rent a Car Cancún Lufthavn
“Fremragende websted”

“"Hjemmesiden er overskuelig og klar. Priserne er gode. Den eneste ulempe var, at udlejningsfirmaet Sixt i Cancun i Mexico ligger uden for lufthavnen og lukkede tidligere, end det blev oplyst. Der var heller ikke en shuttle service til udlejningsfirmaet. "”

08-12-2014 16:32

Information om Cancún

Biludlejning Cancún
Biludlejning Cancún

Introduktion

Cancún er et badested i Mexico og har en ideal beliggenhed for de der elsker solen, havet og strande. Oprindeligt var Cancún en lang ø - ikke mere end en sandbanke - ude for den mexicanske kyst, beboet af blot nogle få fiskere. I 1960erne blev øen udpeget som det ideale sted at blive udviklet til et turistcentrum, pga. dets smukke hvide strande og koralrevene ude for kysten. Øen var forbundet med fastlandet gennem en dæmning, hvor en international lufthavn blev konstrueret. Byen har udvidet sig til ovenpå fastlandet: en moderne, planlagt by der først og fremmest tiltrækker amerikanske turister. Den kystlige strimmel mod syd - til Playa del Carmen - er nu fuld af hoteller.

Befolkning

Byen er vokset enormt. I begyndelsen af 1960erne husede den blot få hundrede familier, hvorimod den i øjeblikket har over en halv million indbyggere.

Beliggenhed

Cancún er beliggende i det sydøstlige Mexico på halvøen Yucatán. "Canal de Yucatán" forbinder Mexicos golf med det Caribiske Hav, hvor Cuba ligger på den anden side. Der er faktisk to Cancúns: den langstrakte lille ø ude for kysten hvor turistcentret med hoteller, restauranter og butikscentre ligger, og på fastlandet er den egentlige by beliggende. Regionen er sommetider ramt af orkaner, som f.eks. den 22. oktober 2005, da orkanen Wilma forårsagede enorm skade.

Økonomi

Som et planlagt turistisk centrum er det ikke specielt overraskende at turisme er hovedindtægten (hvis ikke den eneste) i Cancún. Hvert år tiltrækker byen tre millioner besøgende, hvoraf de fleste er amerikanere. Lokale entreprenører har beklaget sig over, at turister de senere år har været tilbøjelige til at blive på deres hoteller i stedet for at bruge deres penge i de lokale butikker og restauranter.

Lufthavne

Lufthavnen Aeropuerto Internacional de Cancún er beliggende 16 km. syd for byen og 10 km. fra det mest sydlige punkt af Zona Hotelera. Der er regelmæssige -og charterfly til mange byer i Nordamerika og Europa, samt den cubanske hovedstad Havana. Derudover er der indlandsfly til f.eks. Mexico City, Guadalajara og Veracruz.

Offentlig transport

Der er to konkurrende busselskaber: Autocar og Publicar. I Zona Hotelera er der en konstant kommen og gåen af billige busser på byens hovedvej (Blvd. Kukulcan). De fleste af disse busser går så langt som til byens centrum (el centro). Fra den centrale ADO busstation på grænsen mellem Avenida Tulum og Avenida Uxmal afgår der også toge mod destinationer andre steder på halvøen Yucatan: Tulum ruinerne, Chetumal, Cobá, Valladolid, den gamle Mayan by af Chichén Itzá og hovedstaden Yucatán, Mérida.
Der er en gratis brochure med alle busservicerne i byen, og den findes i lufthavnen og de fleste hoteller.

Der er også minivans (collectivo) der kører fra parkeringspladsen "La Comercial Mexicana" i Cancúns midtby mod Playa del Carmen og Tulum.

Trafik og parkering

Fordi Cancún er en moderne by rettet mod amerikanske turister er dét at køre i byen ikke særlig besværligt. Byen på fastlandet kan være en smule forvirrende pga. de adskillige områder (Super Manzanas, Sm for kort) er bygget i en cirkel, normaltvis omkring en plads eller en park. Hovedvejene følger det cirkulære mønster omkring manzanas.

Mexicos befolkning har det med at køre stærkt og sommetider overhaler de andre biler på en uansvarlig måde (ihvertfald ifølge os). Hold øje med ramper, der kan eksistere endda på motorveje, især når du nærmer dig en landsby.

Det mexicanske politi er berygtet for at stoppe turister for mindre eller påståede forseelser. De holder normaltvis turistens kørekort i den ene hånd, mens de afkræver "en lille tjeneste" med den anden hånd. Parker aldrig i nærheden af et skilt med en rød streg gennem et sort E. Skiltet betyder at det ikke er lovligt at parkere der.

Hoteller

Cancún har mange hoteller, hvoraf de fleste er beliggende i Zona Hotelera. Det er en lang strimmel direkte på stranden med mange amerikanske højtstigende hoteller og tilholdssteder. På den anden side af øen (lagoon kysten) er alting en smule mere stille, men for de der er på udkig efter et mere mexicansk husly, er Cancún midtby en bedre mulighed. Selvom du ikke vil være lige ved stranden, har de fleste hoteller svømmepøler. Det er nødvendigt at booke dit hotelværelse på forhånd hele året rundt.

Eksterne kilder

For mere information om Cancún anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Cancún

EasyTerra Biludlejning Cancún sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Mexico, men i en anden by end Cancún, klik venligst igennem til Biludlejning Mexico side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Mexico du ønsker at leje en bil.