Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Bratislava

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bratislava.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bratislava

 1. Hjem
 2. Biludlejning Slovakiet
 3. Biludlejning Bratislava
EasyTerra Biludlejning Bratislava er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Bratislava: 1
Peter Lahaye Budget Bratislava Lufthavn
“Fremragende og nemt!”

“Alt er meget enkelt og let at arrangere. Fremragende service, flink personale, absolut værd at gentage. Fremragende kvalitet/pris forholdet.”

06-01-2015 20:43

Information om Bratislava

Biludlejning Bratislava
Biludlejning Bratislava

Introduktion

Siden opdelingen af Tjekkoslovakiet der blev til Tjekkiet og Slovakiet (i 1993) har Bratislava været hovedstaden i den selvstændige stat Slovakiet. Fra det 16. til det 18. århundrede var det hovedstaden i Ungarn, hvilket dengang var meget større end det er idag. Byen har et smukt gammelt centrum på bredene af Danube med historiske bygninger fra det 14. og 15. århundrede, f.eks. den gotiske Saint Martin katedral (hvor ungarske konger blev kronet) og rådhuset. Der er også mange barok elementer fra senere tider. Bratislava Slot, beliggende på et 82 m. højt bjerg, dominerer byens synskreds.

Befolkning

Byen har ca. en halv million indbyggere. I disse dage er størstedelen slovakere, men i fortiden har tyskere og ungarere efterladt sig spor i byen. Indtil 1. verdenskrig var tyskerne den største befolkningsgruppe efterfulgt af ungarere.

Beliggenhed

Bratislava er beliggende i det ekstreme vest af Slovakiet på begge brede af Danube. Den østrigske hovedstad Wien ligger blot 50 km. vest for byen. Byens sydlige forstæder grænser op til Ungarn. Nordpå ligger Malé Karpaty bakkerne.

Økonomi

Ligesom i mange tidligere kommunistiske lande har overgangen til en fri markedsøkonomi været en smertefuld process i Slovakiet, men i de senere år har Bratislava nået mere stille økonomiske vande. Mange internationale højteknologiske selskaber har placeret deres servicecentre i byen, inkl. IBM, Dell, Accenture, AT&T og SAP. Volkswagen har også en fabrik i Bratislava og der er samtidig en kemisk -og elektronikindustri. Derudover tiltrækker byen flere og flere turister grundet i høj grad ankomsten af lavprisflyselskaber. Den gennemsnitlige indkomst er høj sammenlignet med de andre nye medlemmer af EU.

Lufthavne

Bratislavas Milan Rastislav Štefánik internationale lufthavn er beliggende 15 km. fra byens centrum. I de senere år har lufthavnen fokuseret på at tiltrække lavprisflyselskaber og der er adskillige forbindelser til mange europæiske byer, inkl. Amsterdam.
Bus 61 tilbyder en direkte forbindelse mellem lufthavnen og byens centrale station (Hlavna Stanica).

Wien lufthavn ligger blot 40 km. vest for Bratislava. Der er to buslinjer fra den wienesiske lufthavn til den centrale busstation og lufthavnen i Bratislava. Der er en direkte togforbindelse til Wien, selvom toget ikke stopper ved lufthavnen i den østrigske hovedstad.

Offentlig transport

Offentlig transport betjenes af Dopravny podnik Bratislava. Der er busser, sporvogne og trolleyvogne. For besøgende er sporvognen den letteste (og hurtigste) transportsform. Du kan købe billetter i forvejen i billetmaskiner. Billetterne har en særlig anvendelsestid, så du skal vide hvor lang din rejse vil være i grove træk. Klip kortene i det samme du stiger ombord på en sporvogn eller en bus. Bøder for at rejse uden en gyldig billet er høje og overholdelse af loven er strengt påtvunget.

Om natten er der få buslinjer, men hyppigheden er ikke særlig høj.

Trafik og parkering

I bycentrum kan du kun parkere med et parkeringskort, hvilket du kan købe af parkeringsvagterne iført deres gule veste eller i avisstande. Parkering er ikke dyrt, men det kan være bedre at parkere din bil i et parkeringshus.  Bratislava har mere end 10 parkeringshuse hvor du kan parkere din bil. Et dynamisk informationssystem fører dig til det nærmeste parkeringshus med ledige pladser. Der er centralt beliggende underjordiske parkeringshuse på gaden Ursulinska, bagved postkontoret.

Hoteller

Der er et bredt udvalg af hoteller at vælge ud fra i Bratislava og i de kommende år vil dette antal kun stige. I det gamle centrum er de fleste 4-stjernede hoteller, inklusiv et på en båd på Danube! I det gamle centrum er der også lejligheder til leje for både korte og længere perioder. I nærheden af Bratislava Slot er der et billigt pensionat, men vi anbefaler kun dette for de der ikke har noget imod at klatre op ad en stejl bakke. Byen tiltager i økonomisk vigtighed og tiltrækker flere og flere turister. Vi anbefaler derfor på det stærkeste at man booker på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Bratislava anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Knokar
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Bratislava

EasyTerra Biludlejning Bratislava sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Slovakiet, men i en anden by end Bratislava, klik venligst igennem til Biludlejning Slovakiet side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Slovakiet du ønsker at leje en bil.