Billeje Porto

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porto.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Porto.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porto

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Biludlejning Porto
EasyTerra Biludlejning Porto er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 15
Arn. Hertz Porto Lufthavn
“Måske indviklet ?”

“For mig virkede det noget indviklet. For mig er det klart mere enkelt at leje bilen direkte hos udlejer og på stedet hvor jeg skal bruge den. Prisen er den samme som gennem Easyterra . På stedet har man dog mulighed for at gå fra Hertz til Avis til Sixt osv til man får den rigtige pris. Der er som regel også de lokale udlejere der normalt er markant billigere. Måske fordi det var 1'ste gang for mig gennem Eaeyterra gik en del helt galt : Udlejer var ikke klar over at bilen skulle have aircon eller vi havde betalt for 2' fører mv..... Hertz tog dog min forklaring og danske ordrebekræftigelse for gode vare og gav mig pengene plus lidt tilbage.”

31-05-2017 16:16
Jorn Heutmekers Avis Av. da Boavista 918
“Siden for billeje”

“"I flere år har jeg nu været glad for at bruge EasyTerra. Deres hjemmeside er meget kundevenlig, de tilbyder et bredt udvalg, priserne er konkurrencedygtige, og deres service fra tidspunktet for booking til aflevering af bilen har altid været fremragende! "”

10-03-2015 12:58

Information om Porto

Biludlejning Porto
Biludlejning Porto

Introduktion

Et gammelt portugisisk ordsprog: Coimbra synger, Braga beder, Lissabon udfører og Porto arbejder. Arbejdsetos er mærkbar i atmosfæren i byen. Befolkningen i Porto er venlige og med begge ben på jorden.

Befolkning

Porto er den næststørste by i Portugal og har omkring 263,000 indbyggere. Befolkningen i Porto er kendt for at være hårde arbejdere.

Beliggenhed

Porto ligger på Portugals nordøstlige kyst. Bølgerne, der vasker kysten i nærheden af Porto hører til Atlanterhavet i hvilket Douro-floden, som går gennem Porto, strømmer. Bankerne af Douro-floden er smuk; Porto er en god base for at besøge dem.

Økonomi

Porto er meget vigtigt for den portugisiske økonomi. Først og fremmest har denne by det højeste antal fabrikker i Portugal. En af de ting, de laver, er tekstilforarbejdning. Porto er også det kommercielle hjerte af landet. En masse portvin forhandles, det produkt, for hvilket Portugal er internationalt berømt. Turismen er af mindre betydning for Porto, selv om det spiller en rolle. Den gamle by i Porto blev erklæret for verdens kulturarv af Unesco i 1996, som er til gavn for turisme.

Lufthavne

Francisco Sa Carneiro Lufthavn er Portos lufthavn, som ligger 20 kilometer mod nordvest for byen. Denne lufthavn ekspederer indenlandske flyvninger, hovedsageligt fra Lissabon og Faro samt internationale flyvninger. 

Offentlig transport

Fra Porto er det let at rejse til mange andre portugisiske byer, både med bus og tog. Bussen er billigere. Hver en halv time kan du tage en bus til og fra lufthavn i Porto. Busselskabet STCP opererer i byen. Porto er begyndt at bygge en undergrundsbane. Planen er at udvide dette netværk gennem hele byen. Sporvognen har været meget vigtigt for Porto. I øjeblikket er denne form for offentlig transport ved at forsvinde.

Trafik og parkering

Sammenlignet med Lissabon er Porto et nemt sted at køre bil, selvom også her den portugisiske kørselsstil kræver man vænner sig til den. De kører hurtigt. Det kan være vanskeligt at parkere din bil i centrum. Den bedste løsning er at lade din bil lige uden for byens centrum og fortsætte til fods.

Hoteller

I Porto er det ikke meget svært at finde et hotel, der passer til din smag. Ikke desto mindre anbefaler vi at booke i forvejen i højsæsonen, som varer fra omkring maj til september.

Eksterne kilder

For mere information om Porto anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Porto

EasyTerra Biludlejning Porto sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Porto, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.