Billeje Coimbra

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Coimbra.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Coimbra

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Coimbra
EasyTerra Biludlejning Coimbra er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Coimbra

Biludlejning Coimbra
Biludlejning Coimbra

Indledning 

I middelalderen var Coimbra hovedstaden i Portugal. Det er først og fremmest berømt for sit universitet, der åbnede sine døre i 1290, som gør det til en af ældste i Europa. Der er også levn fra romertiden, herunder en velbevaret akvædukt og cryptoporticus.

Befolkning 

Byen har cirka 140.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Den historiske Coimbra er beliggende i det centrale Portugal langs Mondego floden. 40 kilometer mod vest løber floden ud i Atlanterhavet. Her finder du også badebyen Figueira da Foz. Coimbra er en smuk by, men der er også maleriske byer og landsbyer i omgivelserne, som Lousã og Penacova.

Økonomi

Coimbra er et center for uddannelse og sundhedspleje. Ikke mindre end 35.000 studerende får en videregående uddannelse (20.000 på universitet), og der er to offentlige og mange private sygehuse. Der er også softwarevirksomheder og andre højteknologiske virksomheder. 

Lufthavne 

Coimbra ligger langs Portugals motorvej A1, der forbinder hovedstaden Lissabon med Porto. Lufthavnene i begge byer kan nemt nås med udlejningsbil. Portos lufthavn, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, ligger 118 kilometer nordvest for Coimbra; Lissabons lufthavn, Portela Lufthavn, ligger 170 kilometer syd for byen. 

Offentlig transport

Byen har fremragende offentlig transport; Serviços Municipalizados de Transportes Urbanos de Coimbra (SMTUC) står for busdriften. Der er regelmæssige busser og trolleybusser (Coimbra er den eneste portugisiske by med denne form for bustransport). Der er regionale busforbindelser til omkringliggende steder, men også til Porto og Lissabon.

Trafik og parkering

At køre rundt i Coimbra er nemt, men at finde en ledig parkeringsplads i byens centrum er vanskelig. Især i nærheden af universitetet er stort set alle pladser optaget på hverdage. Heldigvis er der mange (ofte underjordiske) parkeringshuse i og omkring byens centrum, hvor du roligt kan parkere din udlejningsbil. På den anden side af floden (i Santa Clara) er der nogle ledige pladser.

Hoteller

For at være en by for de unge og studerende mangler Coimbra ikke billige indkvarteringsmuligheder, især i byens centrum. Der er dog også luksushoteller, herunder nogle såkaldte pousadas (hoteller der ligger i historiske bygninger).

Eksterne kilder

For mere information om Coimbra, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Coimbra

EasyTerra Biludlejning Coimbra sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Coimbra, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.