Billeje Porec

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porec.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Porec.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porec

  1. Hjem
  2. Biludlejning Kroatien
  3. Biludlejning Porec
EasyTerra Biludlejning Porec er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Ludo Hagenaars ORYX Rent A Car Aldo Negri 1
“Aflysning.”

“Jeg bookede en bil og annullerede det. Pengene blev straks refunderet!”

25-08-2015 18:12

Information om Porec

Biludlejning Porec
Biludlejning Porec

Indledning 

Poreč er en mere end 2000 år gammel havneby i Kroatien, fuld af bygninger fra den byzantinske og venetianske periode. Mesterværket er den byzantinske Euphrasian Basilika fra det sjette århundrede, som står på UNESCOs Verdensarvsliste. Dens beliggenhed ved Adriaterhavet samt det historiske centrum gør denne by til en turistattraktion.

Befolkning 

Byen har omkring 12.000 indbyggere.

Beliggenhed

Poreč ligger på Istrien halvøens vestkyst, på Venedig-bugten, den nordlige del af Adrian Havet. Kysten mellem floden Mirna i nord og Vrsar i den sydlige del består af smukke sandstrande. 

Økonomi

På grund af sin strategiske beliggenhed og havnen, var Poreč en velstående handels- og fiskerby. I dag udgør turisme den vigtigste indtægtskilde. Der er dog nogle fødevareindustri i og i nærheden af byen.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Pula Lufthavn, over 55 kilometer sydøst for Poreč. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Fra Poreč tager du vejen 302 mod øst og derefter motorvej A9 (E751) til lufthavnen.

Offentlig transport

Poreč er en lille by, især det historiske centrum, som du nemt kan udforske til fods. Fra busstationen er der forbindelser til Pula og Rijeka. Busser kører også til den kroatiske hovedstad Zagreb. Venezia Lines står for færgeforbindelsen til Venedig i sommermånederne (april-oktober). 

Trafik og parkering

Der er adskillige og store parkeringspladser omkring den gamle by, og de er godt skiltede. En udlejningsbil er ideel til at udforske resten af Istrien. Vejene på halvøen er fremragende, og der er også gode vejforbindelser til byer, der ligger længere ude som Trieste, Ljubljana og Zagreb.

Hoteller

Poreč var allerede et yndet rejsemål for den europæiske overklasse i midten af det nittende århundrede. Du vil derfor finde nogle gamle hoteller i byen, men de fleste indkvarteringsmuligheder ligger langs de nærliggende sandstrande. Det er en langstrakt kystlinje på over 35 kilometer mellem floden Mirna og dalen Lim. Udover hoteller og turistområder, er der mange lejlighedskomplekser.

Eksterne kilder

For mere information om Poreč, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Porec

EasyTerra Biludlejning Porec sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Kroatien, men i en anden by end Porec, klik venligst igennem til Biludlejning Kroatien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Kroatien du ønsker at leje en bil.