Billeje Porec

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porec.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porec

 1. Hjem
 2. Biludlejning Kroatien
 3. Biludlejning Porec
EasyTerra Biludlejning Porec er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser i Porec: 1
Ludo Hagenaars ORYX Rent A Car Aldo Negri 1
“Aflysning.”

“Jeg bookede en bil og annullerede det. Pengene blev straks refunderet!”

25-08-2015 18:12

Information om Porec

Biludlejning Porec
Biludlejning Porec

Indledning 

Poreč er en mere end 2000 år gammel havneby i Kroatien, fuld af bygninger fra den byzantinske og venetianske periode. Mesterværket er den byzantinske Euphrasian Basilika fra det sjette århundrede, som står på UNESCOs Verdensarvsliste. Dens beliggenhed ved Adriaterhavet samt det historiske centrum gør denne by til en turistattraktion.

Befolkning 

Byen har omkring 12.000 indbyggere.

Beliggenhed

Poreč ligger på Istrien halvøens vestkyst, på Venedig-bugten, den nordlige del af Adrian Havet. Kysten mellem floden Mirna i nord og Vrsar i den sydlige del består af smukke sandstrande. 

Økonomi

På grund af sin strategiske beliggenhed og havnen, var Poreč en velstående handels- og fiskerby. I dag udgør turisme den vigtigste indtægtskilde. Der er dog nogle fødevareindustri i og i nærheden af byen.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Pula Lufthavn, over 55 kilometer sydøst for Poreč. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Fra Poreč tager du vejen 302 mod øst og derefter motorvej A9 (E751) til lufthavnen.

Offentlig transport

Poreč er en lille by, især det historiske centrum, som du nemt kan udforske til fods. Fra busstationen er der forbindelser til Pula og Rijeka. Busser kører også til den kroatiske hovedstad Zagreb. Venezia Lines står for færgeforbindelsen til Venedig i sommermånederne (april-oktober). 

Trafik og parkering

Der er adskillige og store parkeringspladser omkring den gamle by, og de er godt skiltede. En udlejningsbil er ideel til at udforske resten af Istrien. Vejene på halvøen er fremragende, og der er også gode vejforbindelser til byer, der ligger længere ude som Trieste, Ljubljana og Zagreb.

Hoteller

Poreč var allerede et yndet rejsemål for den europæiske overklasse i midten af det nittende århundrede. Du vil derfor finde nogle gamle hoteller i byen, men de fleste indkvarteringsmuligheder ligger langs de nærliggende sandstrande. Det er en langstrakt kystlinje på over 35 kilometer mellem floden Mirna og dalen Lim. Udover hoteller og turistområder, er der mange lejlighedskomplekser.

Eksterne kilder

For mere information om Poreč, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Air Rent a Car
 • Avant Car
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fleet Rent a car
 • Hertz
 • ORYX Rent A Car

Biludlejningssteder i Porec

EasyTerra Biludlejning Porec sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Kroatien, men i en anden by end Porec, klik venligst igennem til Biludlejning Kroatien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Kroatien du ønsker at leje en bil.