• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Zagreb

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Zagreb.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Zagreb

EasyTerra Biludlejning Zagreb er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Zagreb

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Zagreb

Biludlejningstilbud i Zagreb

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Zagreb

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Zagreb

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Zagreb. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.5 (7824)
  Fra kr 121 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.4 (279)
  Fra kr 223 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.3 (42)
  Fra kr 91 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Fra kr 104 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.1 (125)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avant Car

  8 (326)
  Fra kr 101 / dag
 • Sixt

  8 (2875)
  Fra kr 145 / dag
 • Europcar

  8 (7231)
  Fra kr 139 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Fra kr 163 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2949)
  Fra kr 154 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 270 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.8 (246)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ORYX Rent A Car

  7.7 (131)
  Fra kr 138 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Fra kr 136 / dag
 • Avis

  7.6 (5293)
  Fra kr 152 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3428)
  Fra kr 142 / dag
 • Budget

  7.4 (8922)
  Fra kr 144 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.3 (396)
  Fra kr 61 / dag
 • OK Rent a car

  7.3 (905)
  Fra kr 91 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1695)
  Fra kr 61 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Fra kr 77 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Fra kr 92 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5052)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Fast Mobility

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Touring Cars

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Trophy Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Zagreb?

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Zagreb), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Zagreb), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Zagreb) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Zagreb) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Zagreb) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Zagreb) er Januar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Zagreb) er Marts den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Zagreb - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Zagreb) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Zagreb

Hvis du søger efter en lejebil i Kroatien, men i en anden by end Zagreb, klik venligst igennem til Biludlejning Kroatien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Kroatien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Zagreb

EasyTerra Biludlejning Zagreb sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Pile 1
Silvija Strahimira Kranjčevića 46

Information om Zagreb

Indledning

Zagreb er hovedstaden i Kroatien, det middelalderlige centrum har indiskutabel italienske påvirkninger. Siden freden vendte tilbage i Balkan, tiltrækker denne by mange besøgende hvert år. Ikke så mærkeligt, fordi byen tilbyder en terrasse kultur mod en historisk baggrund og moderne butikker kan konkurrere med dem i London og Milano.

Befolkning

Byen med mere end 800.000 indbyggere er den største en i Kroatien, hvis de omkringliggende forstæder regnes med, har Zagreb mere end 1 million indbyggere.

Beliggenhed

Zagreb er beliggende i den nordlige del af Kroatien, omkring 20 kilometer fra grænsen til Slovenien. Byen er bygget på begge flodbredder af Sava og ved foden af bjerget Medvednica.

Økonomi

Zagreb er et vigtigt knudepunkt mellem Central- og Østeuropa, og derfor er handel meget vigtigt for byens økonomi. Angående den industrielle produktion er kernen farmaci, elektroteknik, kemi-, tekstil- og fødevarer. Flere og flere turister opdager Zagreb; byen bliver besøgt af mere end en halv million udlændinge, de fleste af dem kommer fra Østrig, Tyskland og Italien.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Zagreb ligger 14 kilometer sydøst for byen. Lavprisflyselskaber flyver ofte til andre lufthavne i regionen såsom Rijeka, Ljubljana, Graz, Klagenfurt og Trieste.

Offentlig transport

Zagreb har et fremragende offentlige transportsystem, der består af sporvogne, busser og bytog. Sporvogne kører døgnet rundt, selv om natten med en lavere frekvens. Busser er bekvemme for transport til destinationer uden for bycentrum. Billetter er gyldige til busser og sporvogne. Hvis du bruger offentlige transportmidler flere gange om dagen, er det mere økonomisk at købe endagsbillet i stedet for at betale for hvert tur.

De højere og lavere dele af byen (den gamle og den nye by) er tilsluttet gennem en historisk tovbane.

Trafik og parkering

Med den økonomisk udvikling i Zagreb, har trafikken i og omkring byen også steget, men infrastrukturen er ikke parat til dette. Faktisk er der en ringvej rundt om byen, men der bliver meget travlt i myldretiden om morgenen og aftenen.

Uden for myldretiden er det svært at finde en parkeringsplads i Zagreb, byen arbejder hårdt på opførelse af underjordiske parkeringspladser. Nogle af dem er allerede bygget færdigt, som dem i det Importanne Centar og det Kaptol Centar.

Hoteller

I de seneste år blev hoteller i Zagreb forbedret mærkbart, ældre hoteller er blevet renoveret grundigt og dusinvis af nye hoteller er blevet bygget. Du har et stort udvalg i alle prisklasser. Du må tage hensyn til, at Zagreb er blevet mere populære, og at byen tiltrækker mange erhversfolk. Booke et værelse i god tid er meget anbefalelsesværdigt.

Eksterne kilder

For mere information om Zagreb, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Unirent Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Active Car Rental
 • Nova Rent a Car
 • Avant Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Fleet Rent a car
 • ORYX Rent A Car
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • OK Rent a car
 • Green Motion
 • addCarRental
 • Nur Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • Fast Mobility
 • McRent
 • Touring Cars
 • Trophy Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Kroatien
 3. Biludlejning Zagreb