Billeje Triest

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Triest.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Triest

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Triest
EasyTerra Biludlejning Triest er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Triest

Biludlejning Triest
Biludlejning Triest

Indledning

Trieste er hovedstaden i den autonome italienske region af Fruili-Venezia Giulia. Byen har kendt mange forskellige påvirkninger på grund af sin beliggenhed som vejkrydset mellem forskellige kulturer: Den germanske kultur mod nord, den slaviske kultur mod øst og den latinske kultur mod syd.

Befolkning

Byen har over 200.000 indbyggere.

Beliggenhed

Trieste er beliggende i det nordøstlige Italien og er næsten helt omgivet af sit naboland Slovenien. Der er kun en smal landforbindelse med resten af Italien. Byen ligger på grænsen af Trieste-bugten, som er forbundet med Venedig-bugten.

Økonomi

Den lokale økonomi er hovedsageligt afhængig af handlen med sin havn. På grund af sin strategiske beliggenhed i forhold til de østeuropæiske markeder, en masse transporthandel passerer gennem Trieste havnen, Trieste er for eksempel en vigtig havn for handel med råolie. 

Havnen i Trieste er også en populær kajplads for krydstogtskibe og desuden er et punkt for afgange for færger til Kroatien og Tyrkiet.

Lufthavne

Friuli Venezia Giulia Lufthavnen ligger 33 kilometer til det nordvestlige Trieste, langs A4 motorvejen (fra Trieste til Venedig).

Offentlig transport

Trieste har et godt offentligt transportnetværk med omkring 60 buslinjer. Busserne kører normalt efter tidsplanen, men deres hyppighed kan variere. På de travleste strækninger kører busser hvert 10. minut, mens der er andre linjer, der kører hver halve time. Billetter kan købes ved aviskiosker. Desuden er der en færgerute til Muggia og for hver halve time afgår en sporvogn til centrum af Villa Opicina (klatrer mere end 300 meter på sin rute).

Trafik og parkering

Trafikken kan være travl og kaotisk i Trieste. Hvis du foretrækker, at se på byens seværdigheder på en fredelig måde, så parkerer din bil på havnen og fortsæt til fods. I hele bycentrum kun betalt parkering er tilladt. Du kan spørge færdselspolitifolk, der går rundt for at informere dig, hvordan og hvor kan man betale. 

Hoteller

Trieste har et godt udvalg af hoteller og andre former for indkvartering til at tilbyde. Grand Hotel Duchi d’Aosta, som ligger på den centrale plads i Trieste, er uden tvivl den mest fremtrædende og smart indkvartering. Byen tilbyder alligevel mange alternativer, der er mere økonomisk. Generelt er det ikke nødvendigt at booke plads i forevejen, medmindre du er ivrig efter at booke et hotel med havudsigt.

Eksterne kilder

For mere information om Trieste, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Triest

EasyTerra Biludlejning Triest sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Triest, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.