Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Montecatini Terme

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montecatini Terme.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montecatini Terme

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Montecatini Terme
EasyTerra Biludlejning Montecatini Terme er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Montecatini Terme

Indledning

Der er mange termalbade i den italienske region Toscana. Byen Montecatini Terme er bygget op omkring termalbade, som siges at have en helbredende virkning, især for mennesker med mave- og leverproblemer. Den ældste og mest berømte spa i byen, som ligger på hovedgaden, er Tettuccio Terme fra det nittende århundrede. Montecatini er en attraktiv by, hvor gamle dages storhed er normen.

Befolkning

Byen har mere end 20.000 indbyggere.

Beliggenhed

Montecatini Terme ligger i provinsen Pistoia i den nordlige del af Toscana. Byen ligger lige langs motorvejen fra Pisa til Firenze i dalen af floden Nievole, som løber gennem den såkaldte Slette i Lucca (Piana di Lucca).

Økonomi

I Montecatini Terme handler alt om kurbade. Byen har udviklet sig til et af de mest populære kursteder i Italien, og endda i Europa. Det er ikke kun mennesker med helbredsproblemer, der besøger byen; Montecatini er også en dejlig destination for dem, der ønsker at nyde den storslåede maleriske gamle del af byen (Montecatini Alto). Det er også en populær konferenceby. 

Lufthavne

Der er to lufthavne i nærheden af Montecatini Terme: Peretola Lufthavn i nærheden af Firenze (officielt: Aeroporto di Firenze ‘Amerigo Vespucci’), og Pisa International Lufthavn ‘Galileo Galilei’. Pisa Lufthavn ligger 42 kilometer mod vest, og Firenze Lufthavn ligger 46 kilometer mod øst. Begge lufthavne er nemt tilgængelige med udlejningsbil ad motorvej A11, der løber til højre ad Montecatini.

Offentlig transport

Montecatini har god offentlig transport, for eksempel forbindelser til Firenze, Lucca og hovedstaden i provinsen Pistoia. Byen ligger også langs jernbanelinje Pisa-Firenze: togene stopper hvert 30.minut i løbet af dagen. Der er en kabelbane med antikke tog fra det nittende århundrede mellem Montecatini Terme og den gamle bydel Alto.

Trafik og parkering

Parken med termiske kurbade (Parce di Terme) og omgivelserne er en gågade. Nærliggende parkering er dyrt, men der er parkeringspladser i udkanten af byen, hvor du kan parkere din udlejningsbil for mindre penge og tage en pendulbus til byens centrum.

Hoteller

Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder omkring Parce di Terme, men der er stor efterspørgsel på hotelværelser. Derfor anbefaler vi at booke dit hotelværelse i god tid. I de senere år er nogle nye hoteller blevet bygget længere væk fra parken, men her går du glip af den storslåede Montecatini Terme. Der er nogle almindelige pensionater i den gamle del af byen, Montecatini Alto, for budgetrejsende. 

Eksterne kilder

For mere information om Montecatini Terme, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Europcar
  • Hertz
  • Leasys
  • SIXT Rent a Car

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Montecatini Terme, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.