Billeje Montecatini Terme

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Montecatini Terme.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Montecatini Terme

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Montecatini Terme
EasyTerra Biludlejning Montecatini Terme er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Montecatini Terme

Indledning

Der er mange termalbade i den italienske region Toscana. Byen Montecatini Terme er bygget op omkring termalbade, som siges at have en helbredende virkning, især for mennesker med mave- og leverproblemer. Den ældste og mest berømte spa i byen, som ligger på hovedgaden, er Tettuccio Terme fra det nittende århundrede. Montecatini er en attraktiv by, hvor gamle dages storhed er normen.

Befolkning

Byen har mere end 20.000 indbyggere.

Beliggenhed

Montecatini Terme ligger i provinsen Pistoia i den nordlige del af Toscana. Byen ligger lige langs motorvejen fra Pisa til Firenze i dalen af floden Nievole, som løber gennem den såkaldte Slette i Lucca (Piana di Lucca).

Økonomi

I Montecatini Terme handler alt om kurbade. Byen har udviklet sig til et af de mest populære kursteder i Italien, og endda i Europa. Det er ikke kun mennesker med helbredsproblemer, der besøger byen; Montecatini er også en dejlig destination for dem, der ønsker at nyde den storslåede maleriske gamle del af byen (Montecatini Alto). Det er også en populær konferenceby. 

Lufthavne

Der er to lufthavne i nærheden af Montecatini Terme: Peretola Lufthavn i nærheden af Firenze (officielt: Aeroporto di Firenze ‘Amerigo Vespucci’), og Pisa International Lufthavn ‘Galileo Galilei’. Pisa Lufthavn ligger 42 kilometer mod vest, og Firenze Lufthavn ligger 46 kilometer mod øst. Begge lufthavne er nemt tilgængelige med udlejningsbil ad motorvej A11, der løber til højre ad Montecatini.

Offentlig transport

Montecatini har god offentlig transport, for eksempel forbindelser til Firenze, Lucca og hovedstaden i provinsen Pistoia. Byen ligger også langs jernbanelinje Pisa-Firenze: togene stopper hvert 30.minut i løbet af dagen. Der er en kabelbane med antikke tog fra det nittende århundrede mellem Montecatini Terme og den gamle bydel Alto.

Trafik og parkering

Parken med termiske kurbade (Parce di Terme) og omgivelserne er en gågade. Nærliggende parkering er dyrt, men der er parkeringspladser i udkanten af byen, hvor du kan parkere din udlejningsbil for mindre penge og tage en pendulbus til byens centrum.

Hoteller

Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder omkring Parce di Terme, men der er stor efterspørgsel på hotelværelser. Derfor anbefaler vi at booke dit hotelværelse i god tid. I de senere år er nogle nye hoteller blevet bygget længere væk fra parken, men her går du glip af den storslåede Montecatini Terme. Der er nogle almindelige pensionater i den gamle del af byen, Montecatini Alto, for budgetrejsende. 

Eksterne kilder

For mere information om Montecatini Terme, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Montecatini Terme

EasyTerra Biludlejning Montecatini Terme sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Montecatini Terme, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.