• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Lucca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lucca.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lucca

EasyTerra Biludlejning Lucca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Lucca

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Lucca, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Lucca

EasyTerra Biludlejning Lucca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Lucca

Indledning

Lucca er hovedstaden i den italienske provins af samme navn, og har en lang historie, der går tilbage til etruskerne. Du kan stadig finde nogle levn fra oldtiden i byen. Den brede bymur er af senere dato, fra renæssancen.

Befolkning 

Byen har omkring 90.000 indbyggere.

Beliggenhed

Lucca er beliggende i Toscana regionen i Italien, ved Serchio floden, der udtømmes længere mod sydvest i det Liguriske Hav. Byens omegn er meget frugtbar.

Økonomi

Lokal økonomi er mangfoldig: papirfabrikker, teknik, kemisk og farmaceutisk industri. Turisme er af stor betydning for Lucca; den gamle by i sig selv gør sin tiltrækning gældende, men er også et ideelt udgangspunkt for ture gennem Toscana. Der er også nogle varme kilder i og omkring byen, nogle med terapeutiske virkninger.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto Galileo GalileiPisa, 27 kilometer sydvest for Lucca. Du kan komme til lufthavnen med udlejningsbil på to måder: ad A11 og A12, eller ad SS12parr. Sidstnævnte rute er meget kortere, men rejsetiden er omtrent det samme som at tage motorvejene.

Offentlig transport

Lucca har en god offentlig transport. Bybusser kører ofte, i det mindste i løbet af dagen. Der er også busforbindelser til adskillige steder i nærheden, herunder Pisa og Firenze. Disse byer kan også nås med tog. 

Trafik og parkering

Kun beboere får lov til at køre inden for bymurene. Du kan parkere din udlejningsbil på en af de store parkeringspladser uden for byens mure; den største ligger tæt på den nordlige og sydlige indgang. Der er også nogle (små) P-pladser lige inden for bymuren. Den gamle by er lille nok til at blive udforsket til fods, og du kan også udleje cykler.

Hoteller

Lucca har et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, og værelsespriser er meget lavere end i Firenze eller Siena. Ideel til budgetrejsende, der ønsker at opdage Toscana. De attraktive, romantiske hoteller i det gamle centrum er dyrere end de pensionater og bed & breakfasts, der ligger lige uden for bymurene. Du kan også bo på gårde (landboturisme) i nærheden af Lucca; i dette tilfælde er en udlejningsbil nyttigt.

Eksterne kilder

For mere information om Lucca, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  mini
 • Populære udlejningsfirmaer
  Europcar

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Lucca