Billeje Firenze

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Firenze.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Firenze.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Firenze

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Firenze
EasyTerra Biludlejning Firenze er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 11
Michael Maggiore Firenze Lufthavn
“God oplevelse.”

“Gode erfaringer, både erhvervsmæssig og privat. Ofte billigere end andre steder.”

27-08-2015 19:49

Information om Firenze

Biludlejning Firenze
Biludlejning Firenze

Introduktion

Firenze er vuggen for renæssancen og fødestedet for Machiavelli, Michelangelo og Medici. Byen har en stor samling af kunst, kultur og historie. Hvert år millioner af turister kommer til denne meget interessante og smukke toskanske by. 

Befolkning

Firenze er den ottende største by i Italien med omkring 352,000 indbyggere. Over 91 % af Firenzes indbyggere er af italiensk oprindelse. Hertil kommer, at befolkning i Firenze, ligesom i mange andre italienske byer, er aldrende.

Beliggenhed

Firenze er beliggende i Toscana lige under Appennines, hvor Arno floden stammer, og derefter løber gennem Firenze. Byen er omgivet af bakker med oliventræer og vin plantager.

Økonomi

Firenze er by, der tiltrækker millioner af turister hvert år med sin rig historie, kunst og kultur. Turistsektoren er meget vigtigt for den florentinske økonomi. Desuden er Firenze også en meget vigtig business center i Italien. Der er både små virksomheder og multinationale selskaber. Et eksempel er toppen designere fra Milano, der anvender Firenzes tekstilfabrikker. Smykker er også lavet i Firenze, såvel som lædervarer, parfume, osv.

Lufthavne

Firenze har to lufthavne i dens nærhed. Amerigo Vespucci Lufthavn eller Aeroporto di Firenze, som ligger 5 kilometer mod nordvest for byen. Denne lufthavn håndterer det meste af indenlandske og er par europæiske flyvninger. Galileo Galilei er den anden lufthavn. Den er en af Norditaliens største lufthavne, med indenlandske og europæiske flyvninger.

Offentlig transport

Byen har en busnetværk. I centrum er der små busser for folk, der ønsker at undgå at skulle gå på dette interessante område af byen. Disse busser er kaldt "Bussini". Der er også taxaer, der opkræver højere sats i ferier på grund af stigningen i antallet af turister.

Trafik og parkering

Ingen biler er tilladt i byens centrum. Kun læsning og pålæsning er tilladt for besøgende i Firenze. Umiddelbart uden for centrum af Firenze er der forskellige store og meget mindre faciliteter for biler. Hvis du kommer for at besøge Firenze for en dag, der bedste sted til at parkere er Fortezza da Basso (cirka en euro i timen).

Hoteller

Firenze har hundredvis af hoteller, fra budget til 5 stjernede hoteller. Selv i de travle perioder er det relativt nemt at finde et hotel. Vi anbefaler, at booke på forhånd mellem midten af april og oktober, jul og omkring nytår.

Eksterne kilder

For mere information om Firenze anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Firenze

EasyTerra Biludlejning Firenze sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Firenze, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.