Billeje Firenze Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Firenze Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Firenze Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Firenze
  4. Firenze Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 11
Michael Maggiore Firenze Lufthavn
“God oplevelse.”

“Gode erfaringer, både erhvervsmæssig og privat. Ofte billigere end andre steder.”

27-08-2015 19:49

Lokal information om Firenze Lufthavn

Firenze Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Firenze, som også er kendt som Peretola Lufthavn, er beliggende ikke langt (80 km) fra lufthavnen i Pisa, Galileo Galilei. Sammen er disse to lufthavne udgangen til Toscana, et af de mest populære feriemål i Italien. I 2006 har lufthavnen måttet udvide for at være i stand til at håndtere væksten i antallet af passagerer. I øjeblikket ekspederer lufthavnen 1.5 millioner passagerer om året.

Lufthavnen ligger 4 kilometer mod nordvest for Firenze, og det er let at nå i bil. Der er ingen togforbindelse fra lufthavnen, men der er 60 pendulbusser om dagen mellem lufthavnen og centrum af Firenze, hvilket også er hvor du vil finde hoteller.

Firenze Lufthavn har et rimeligt udbud af butikker, og der er et par kaffebarer, (mellemmåltid) barer og en selvbetjenings restauranter. Lufthavnen har en lounge, der er åben for alle passagerer, samt et mødelokale (max 10 deltagere), som skal reserveres mindst 10 dage i forvejen. Andre faciliteter: banker, vekselkontorer, hæveautomater, et postkontor og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Florence Lufthavn vist med forkortelserne FLR (IATA lufthavnskode) og LIQR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Firenze Lufthavn

Andre udlejningssteder i Firenze

Ud over Firenze Lufthavn i Firenze, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Firenze: