• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Firenze Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Firenze Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Firenze Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Firenze Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Firenze Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Firenze Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Firenze Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • LocautoRent

  8.1 (1583)
  Fra kr 376 / dag
 • Alamo

  8 (7915)
  Fra kr 391 / dag
 • Ecovia Rent

  7.9 (291)
  Fra kr 269 / dag
 • Sicily by Car

  8.1 (3035)
  Fra kr 332 / dag
 • Drivalia

  7.8 (225)
  Fra kr 319 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3862)
  Fra kr 326 / dag
 • Leasys

  7.5 (902)
  Fra kr 405 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  Fra kr 292 / dag
 • Sixt

  7.1 (2937)
  Fra kr 416 / dag
 • Hertz

  7.4 (6171)
  Fra kr 347 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.1 (4896)
  Fra kr 320 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.1 (1709)
  Fra kr 410 / dag
 • Avis

  7 (5354)
  Fra kr 396 / dag
 • Noleggiare

  6.7 (343)
  Fra kr 359 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3472)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  6.5 (7334)
  Fra kr 350 / dag
 • Goldcar

  6.4 (5111)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  6.3 (9008)
  Fra kr 364 / dag
 • Maggiore

  6.3 (1583)
  Fra kr 326 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Cima Luxury

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Primerent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Firenze Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Firenze Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Firenze Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er December den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Firenze Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Firenze Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Firenze Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Firenze

Ud over Firenze Lufthavn i Firenze, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Firenze:

Lokal information om Firenze Lufthavn

Firenze Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Firenze, som også er kendt som Peretola Lufthavn, er beliggende ikke langt (80 km) fra lufthavnen i Pisa, Galileo Galilei. Sammen er disse to lufthavne udgangen til Toscana, et af de mest populære feriemål i Italien. I 2006 har lufthavnen måttet udvide for at være i stand til at håndtere væksten i antallet af passagerer. I øjeblikket ekspederer lufthavnen 1.5 millioner passagerer om året.

Lufthavnen ligger 4 kilometer mod nordvest for Firenze, og det er let at nå i bil. Der er ingen togforbindelse fra lufthavnen, men der er 60 pendulbusser om dagen mellem lufthavnen og centrum af Firenze, hvilket også er hvor du vil finde hoteller.

Firenze Lufthavn har et rimeligt udbud af butikker, og der er et par kaffebarer, (mellemmåltid) barer og en selvbetjenings restauranter. Lufthavnen har en lounge, der er åben for alle passagerer, samt et mødelokale (max 10 deltagere), som skal reserveres mindst 10 dage i forvejen. Andre faciliteter: banker, vekselkontorer, hæveautomater, et postkontor og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Florence Lufthavn vist med forkortelserne FLR (IATA lufthavnskode) og LIQR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Firenze Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • LocautoRent
 • Alamo
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • Thrifty
 • JoyRent
 • Enterprise
 • Avis
 • Noleggiare
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Goldcar
 • InterRent
 • Budget
 • Maggiore
 • Rhodium Car Rental
 • Cima Luxury
 • Your Rent
 • National Car Rental
 • Elite (Luxury)
 • Primerent