• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bologna

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bologna.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bologna

EasyTerra Biludlejning Bologna er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bologna

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bologna

Biludlejningstilbud i Bologna

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bologna

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Bologna

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bologna. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.2 (14)
  Fra kr 278 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  Fra kr 216 / dag
 • LocautoRent

  7.8 (1583)
  Fra kr 339 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Fra kr 371 / dag
 • Centauro

  7.9 (4518)
  Fra kr 237 / dag
 • Alamo

  7.7 (7915)
  Fra kr 366 / dag
 • Hertz

  7.5 (6171)
  Fra kr 341 / dag
 • Europcar

  7.4 (7334)
  Fra kr 347 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4896)
  Fra kr 301 / dag
 • Ecovia Rent

  7.3 (291)
  Fra kr 180 / dag
 • Enterprise

  7.3 (1709)
  Fra kr 394 / dag
 • Noleggiare

  7.1 (343)
  Fra kr 287 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (3035)
  Fra kr 244 / dag
 • Maggiore

  7.2 (1583)
  Fra kr 319 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3862)
  Fra kr 282 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.1 (2995)
  Fra kr 244 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Optimo Rent

  6.9 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  6.8 (5354)
  Fra kr 352 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3472)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Leasys

  6.4 (902)
  Fra kr 297 / dag
 • Budget

  6.4 (9008)
  Fra kr 317 / dag
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Fra kr 626 / dag
 • Goldcar

  5.9 (5111)
  Fra kr 215 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • B-Rent

  6.8 (217)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bologna?

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bologna), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bologna), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bologna) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bologna) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bologna) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bologna) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bologna) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bologna

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Bologna, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bologna

EasyTerra Biludlejning Bologna sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Bologna

Introduktion

På trods af bombardementerne under Anden Verdenskrig forblev Bologna en af de bedst bevarede middelalderlige byer. Byen er kendt som Røde Bologna på grund af folkets politiske præferencer og på grund af de mange røde mursten bygninger; Bologna den lærde på grund af sine mange universiteter; fedtet Bologna på grund af dens køkken.

Befolkning

Bologna har omkring 382,000 indbyggere, hvilket gør det til den syvende største by Italien. Takket være sit store antal af studerende er det en dynamisk by. Over 94 % af landets befolkning er af italiensk oprindelse.

Beliggenhed

Bologna er beliggende lige over Appennines i provinsen Emilia Romagna på linje mellem to kendte turistmagneter: Venedig og Firenze.

Økonomi

Før Anden Verdenskrig var der en stor industri i Bologna, hvoraf 40 % blev ødelagt under krigen. I dag er Bologna centrum for Italiens højteknologiske industri. Desuden er byen vært for mange messer. Der er også mange universiteter i byen. Byen gør en indsats for at være et kulturelt attraktiv by ved at organisere kulturelle programmer. I 2000 var Bologna Europas kulturelle hovedstad. 

Lufthavne

Bologna har en international lufthavn: Guglielmo Marconi Lufthavn, der ligger mod nordvest for byen. Den bruges primært af europæiske luftfartsselskaber. Fra Bologna kan du flyve til blandt andre steder Rom, Venedig, Syditalien, Pisa, London, Paris og Frankfurt.

Offentlig transport

Bolognas togstation er et vigtigt knudepunkt i det nordlige italienske tognet. Dette har at gøre med byens strategiske placering. Tog til Rom og Milano stopper ved denne station. De fleste af togene er Eurostar togene. Der er et godt busnet i Bologna. Derudover kan du tage bussen til italienske og andre europæiske byer fra Bologna.

Trafik og parkering

Bologna er en mellemstor by, men især i byen centrum er der trafikproblemer. Der er mange trafikpropper, og som følge heraf, er der forureningen. Om lørdagen eftermiddag og søndage er trafik ikke tilladt i centrum. 

Hoteller

Billige hoteller er svære at finde i denne by, navnlig enkle soveværelser. Dette har at gøre med messer, der er organiseret regelmæssigt i byen. Men når der ikke er nogle messer (spørg turistkontoret) mange hoteller giver betydelige rabatter.

Eksterne kilder

For mere information om Bologna anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Centauro
 • Alamo
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Noleggiare
 • Sicily by Car
 • Maggiore
 • JoyRent
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Target Rent
 • Optimo Rent
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Leasys
 • Budget
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • B-Rent
 • McRent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Bologna