Billeje Bologna

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bologna.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Bologna.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bologna

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Bologna
EasyTerra Biludlejning Bologna er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
Preben Christian Harfot Keddy By Europcar Bologna Lufthavn
“Bilen skulle lejes gennem Europcar i…”

“Bilen skulle lejes gennem Europcar i lufthavnen, det fremgik ikke af papirerne, men eller var alt meget tilfredsstillende . Mvh Preben Harfot Denmark”

03-09-2019 05:19
Fini Carlsen Budget Bologna Lufthavn
“Nem valgmulighed og med god prispolitik.”

“Nem og hurtig adgang til valgmuligheder, godt overblik og sammenligning af biler/tilbehør samt med et god prispolitik. Jeg kan anbefale Easyterra til andre brugere og vil gerne benytte produktet igen.”

19-08-2017 19:52
Gerard Van Deelen Europcar Bologna Lufthavn
“Gennemskuelig”

“Ingen skjulte omkostninger, pålidelige.”

26-05-2015 19:57

Information om Bologna

Biludlejning Bologna
Biludlejning Bologna

Introduktion

På trods af bombardementerne under Anden Verdenskrig forblev Bologna en af de bedst bevarede middelalderlige byer. Byen er kendt som Røde Bologna på grund af folkets politiske præferencer og på grund af de mange røde mursten bygninger; Bologna den lærde på grund af sine mange universiteter; fedtet Bologna på grund af dens køkken.

Befolkning

Bologna har omkring 382,000 indbyggere, hvilket gør det til den syvende største by Italien. Takket være sit store antal af studerende er det en dynamisk by. Over 94 % af landets befolkning er af italiensk oprindelse.

Beliggenhed

Bologna er beliggende lige over Appennines i provinsen Emilia Romagna på linje mellem to kendte turistmagneter: Venedig og Firenze.

Økonomi

Før Anden Verdenskrig var der en stor industri i Bologna, hvoraf 40 % blev ødelagt under krigen. I dag er Bologna centrum for Italiens højteknologiske industri. Desuden er byen vært for mange messer. Der er også mange universiteter i byen. Byen gør en indsats for at være et kulturelt attraktiv by ved at organisere kulturelle programmer. I 2000 var Bologna Europas kulturelle hovedstad. 

Lufthavne

Bologna har en international lufthavn: Guglielmo Marconi Lufthavn, der ligger mod nordvest for byen. Den bruges primært af europæiske luftfartsselskaber. Fra Bologna kan du flyve til blandt andre steder Rom, Venedig, Syditalien, Pisa, London, Paris og Frankfurt.

Offentlig transport

Bolognas togstation er et vigtigt knudepunkt i det nordlige italienske tognet. Dette har at gøre med byens strategiske placering. Tog til Rom og Milano stopper ved denne station. De fleste af togene er Eurostar togene. Der er et godt busnet i Bologna. Derudover kan du tage bussen til italienske og andre europæiske byer fra Bologna.

Trafik og parkering

Bologna er en mellemstor by, men især i byen centrum er der trafikproblemer. Der er mange trafikpropper, og som følge heraf, er der forureningen. Om lørdagen eftermiddag og søndage er trafik ikke tilladt i centrum. 

Hoteller

Billige hoteller er svære at finde i denne by, navnlig enkle soveværelser. Dette har at gøre med messer, der er organiseret regelmæssigt i byen. Men når der ikke er nogle messer (spørg turistkontoret) mange hoteller giver betydelige rabatter.

Eksterne kilder

For mere information om Bologna anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bologna

EasyTerra Biludlejning Bologna sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Bologna, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.