• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bologna Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Bologna Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Bologna Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Bologna Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Bologna Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Bologna Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Bologna Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Fra kr 277 / dag
 • LocautoRent

  7.8 (1584)
  Fra kr 340 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 374 / dag
 • Alamo

  7.8 (7920)
  Fra kr 366 / dag
 • Drivalia

  7.6 (230)
  Fra kr 215 / dag
 • Centauro

  7.7 (4527)
  Fra kr 237 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1712)
  Fra kr 396 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4903)
  Fra kr 301 / dag
 • Europcar

  7.4 (7341)
  Fra kr 347 / dag
 • Hertz

  7.3 (6177)
  Fra kr 337 / dag
 • Ecovia Rent

  7.3 (294)
  Fra kr 166 / dag
 • Sicily by Car

  7.1 (3035)
  Fra kr 244 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Noleggiare

  7.1 (345)
  Fra kr 285 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3864)
  Fra kr 282 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.1 (2997)
  Fra kr 244 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Maggiore

  7 (1585)
  Fra kr 319 / dag
 • Optimo Rent

  6.9 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  6.8 (5359)
  Fra kr 352 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  6.4 (9014)
  Fra kr 318 / dag
 • Leasys

  6.2 (902)
  Fra kr 297 / dag
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Fra kr 626 / dag
 • Goldcar

  6 (5112)
  Fra kr 211 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Bologna Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bologna Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bologna Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er December den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bologna Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bologna Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Bologna Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Bologna

Ud over Bologna Lufthavn i Bologna, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Bologna:

Lokal information om Bologna Lufthavn

Bologna Lufthavn i en nøddeskal

Det officielle navn af Bologna Lufthavn er Aeroporto Guglielmo Marconi efter det italienske opfinderen af radioen, der blev født i Bologna. Der er to terminaler (A og B), som er indenfor gåafstand fra hinanden. Lufthavnen ligger seks kilometer uden for Bologna og det er let at nå i bil og bus. Fra terminalen er der pendulbusser, der tager passagerer til det nærmeste hotel.

Bologna Lufthavn har et rimeligt udbud af restauranter, barer og butikker i begge terminaler. Desuden huser lufthavnen en lounge og det er muligt at leje et mødelokale. Du kan også købe sidste-øjebliks-billetter, og der er banker, hæveautomater, et postkontor og en førstehjælpsstation.

I luftfartsindustrien er Bologna Lufthavn vist med forkortelserne BLQ (IATA lufthavnskode) og LIPE (ICAO luftfartskode).

Link til officiel hjemmeside Bologna Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Alamo
 • Drivalia
 • Centauro
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • JoyRent
 • Noleggiare
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Target Rent
 • Maggiore
 • Optimo Rent
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • Leasys
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental