• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+49 89 54195558015
Åbningstider

Billeje Groningen

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Groningen.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Groningen

EasyTerra Biludlejning Groningen er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Groningen

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Groningen

Biludlejningsfirmaer i Groningen

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Groningen. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.5 (6756)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.4 (5325)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.3 (9491)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.1 (7887)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8 (5874)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8 (3229)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4220)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 256 bedømmelser

Biludlejere i og omkring Groningen

Hvis du søger efter en lejebil i Holland, men i en anden by end Groningen, klik venligst igennem til Biludlejning Holland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Holland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Groningen

EasyTerra Biludlejning Groningen sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Het Hout 64
Laan van de Vrijheid 280A
Oosterhamrikkade 6
Rostockweg 12

Information om Groningen

Introduktion

Groningen er hovedstaden i provinsen af samme navn og den vigtigste by i det nordlige Nederlandene. Byen har et smukt historisk centrum, hvilket kun var delvis ødelagt (nordlige side Grote Markt) da byen blev bombarderet under 2. verdenskrig. På Grote Markt er der Martini tårnet, hvilket er symbolet for byen indbyggerne kærligt kalder "den gamle grå". Groningen er vitterligt en studenterby og den har et passende natteliv.

Befolkning

Byen har mere end 180.000 indbyggere, hvoraf en ud af fem studerer. Dette gør det til en by med en ung befolkning.

Beliggenhed

Groningen er beliggende i det nordlige Nederlandene, på det nordlige punkt af en lav bjergkam, Hondsrug. Den er beliggende 60 km. fra Leeuwarden, 190 km. fra Amsterdam og 320 km. fra Maastricht.

Økonomi

Historisk set har Groningen været en kommerciel by og det økonomiske centrum af regionen. I disse dage er forretningsservicer det vigtigste, især i forhold til energi. Gasunie har dets hovedkvarter i Groningen. Regering og uddannelse forsyner med meget arbejde i Groningen, ligesom Den Provinsionelle Regering, Groningen Universitet,  Det Medicinske Centers Universitet og Hanzehoge skolen. Delingen af fødevareindustrien (sukker, tobak og kaffe) er aftagende, selvom den fortsætter med at være vigtig for byens økonomi.

Lufthavne

10 km. syd for byen ligger lufthavnen Groningen lufthavn Eelde, en regional flyveplads med forbindelser til feriedestinationer i Sydeuropa, ofte med en mellemlanding i Rotterdam, Eindhoven eller Maastricht. Der er en regelmæssig service til Aberdeen i Skotland. Endvidere anvender mange private og forretningsfly denne lufthavn.

Offentlig transport

I Groningen er der kun busser. Næsten alle linjerne stopper på et tidspunkt ved jernbanestationen. Derfra afgår de mod omgivende småbyer og landsbyer, der inkluderer "hurtige busser", de såkaldte Q-linjer.

Trafik og parkering

I lang tid har Groningen anvendt en såkaldt trafik cirkulationsplan. Byens centrum er opdelt i fire sektorer, der ikke kan nåes med bil fra anden sektor. For at komme fra en sektor til en anden bliver folk nødt til at tage Diepenringen ('diep' betyder i den lokale dialekt kanal). Idéen var at bandlyse trafik fra centrum, hvilket var succesfuldt. Du vil møde flere mennesker til fods og på cykel end i bil. Endvidere er mange veje ensrettede.

For at udforske byens centrum er det bedst at parkere din bil i et af parkeringshusene, der er beliggende i cirklen omkring centrum. Byrådet opfordrer til at: parkering i centrum er dyrere. De 12 parkeringshuse er indikerede med "P-rute" skilte. Langs motorvejene syd og øst for byen er der fem P+R områder. Med undtagelse af P+R Zaanstraat er de alle gratis. Du kan derefter tage bybus ind til centrum af Groningen.

Hoteller

Groningen har et fornuftigt antal hoteller. Der er intet 5-stjernet hotel, men der er fire 4-stjernet hoteller. For at sikre du har et hotelværelse anbefaler vi at du booker på forhånd, især hvis du vil opholde dig i byens centrum.

Eksterne kilder

For mere information om Groningen anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Dutch
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Holland
 3. Biludlejning Groningen