Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Amsterdam Schiphol Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Amsterdam Schiphol Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Holland
  3. Biludlejning Amsterdam
  4. Amsterdam Schiphol Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 13
J. M. Europcar Amsterdam Schiphol Lufthavn
“Værd at gentage.”

“"Bare fremragende! Det eneste irriterende er, at på trods af booking i forvejen, du altid spilder en masse tid med alt papirarbejdet, når du rent faktisk afhenter bilen. "”

25-08-2015 09:32
Phil Jong Hertz Amsterdam Schiphol Lufthavn
“Sådan en hurtig og god service.”

“Det er ekstremt nemt at vælge og sammenligne biler indenfor den prisklasse du leder efter og at booke bilen. Jeg har aldrig haft nogen problemer, og de svarer straks tilbage, hvis du har spørgsmål.”

04-08-2015 16:20
Jan Kroon Europcar Amsterdam Schiphol Lufthavn
“Kvalitet”

“Kvalitet-pris forholdet er fremragende.”

26-05-2015 17:47

Lokal information om Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam lufthavn i en nøddeskal

Amsterdam lufthavn Schiphol er beliggende 15 km. sydvest for den hollandske hovedstad Amsterdam. Den er placeret i Haarlemmermeerpolder. Udregnet af antallet af passagerer er denne lufthavn den fjerde største i Europa (efter London Heathrow, Paris Charles de Gaulle og Frankfurt). I 2004 behandlede 42,5 millioner passagerer. Lufthavnen er tit blevet erklæret "den bedste lufthavn i verden".

Lufthavnen er beliggende tæt på motorvejen og er derfor let at nå med bil. Den kan også nåes med tog eller bus. I terminalbygningen er der et hotel, hvor du kan se hvor langt hoteller er flyttet væk fra Schiphol og hvor du kan booke dit hotelværelse direkte.

Amsterdam lufthavn har et bredt udvalg af barer, restauranter og butikker. Der er et stort antal faciliteter til at organisere konferencer, leje mødelokaler og anvende moderne kommunikationsmidler. Derudover har lufthavnen et stort antal passagerorienterede faciliteter, inklusiv en selvbetjent check-in, gratis baggagevogne, en bred vifte af banker og vekslekontorer, brusebadsfaciliteter (betalt), trådløst internet, et casino, en gren af Rijksmuseum, osv.

I flyveindustrien er Amsterdam lufthavn indikeret med forkortelserne AMS (IATA lufthavnskode) og AHAM (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Amsterdam lufthavn

Andre udlejningssteder i Amsterdam

Ud over Amsterdam Schiphol Lufthavn i Amsterdam, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Amsterdam: