Billeje Figari

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Figari.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Figari

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Korsika
 4. Biludlejning Figari
EasyTerra Biludlejning Figari er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Figari: 2
Poul Degn Jensen Alamo Rent a Car Figari Lufthavn
“God service og ingen problemer.”

“God service og ingen problemer.”

03-06-2018 07:19
Huub Van Den Elzen Citer Figari Lufthavn
“Billeje Citroën C3”

“Bilen var i fremragende stand, og vi nød den meget. Servicen ved skranken var venlig og korrekt. Prisen er i forhold til konkurrencen særdeles god.”

25-08-2015 09:29

Information om Figari

Biludlejning Figari
Biludlejning Figari

Indledning

Den korsikanske landsby Figari er kendt for lufthavnen. Det er porten til den sydlige del af Korsika med den største attraktion: Fæstningen Bonifacio, der ligger højt på toppen af en klippe, 80 meter over havets overflade. Det gamle centrum har smalle gader og mange overdækket korridorer. Men også naturen fra det sydlige Korsika er imponerende, især Aiguilles de Bavella, som er klipper, der står ret op som nåle. Desuden er lufthavnen brugt af mennesker, der har badebyen Porto Vecchio, som deres endelig destination.

Befolkning

Figari har mere end 1000 indbyggere.

Beliggenhed

Figari ligger i den sydligste del af Korsika, 43 kilometer sydøst for Sartène, 20 kilometer sydvest for Porto Vecchio og 19 kilometer nord for Bonifacio.

Økonomi

Lufthavnen har tilføjet økonomiske aktivitet til denne region, men den vigtigste indtægtskilde kommer stadigvæk fra vinen.

Lufthavne

Lufthavn Figari Sud-Cors ligger 3 kilometer nordvest for byen. Den anvendes hovedsageligt til flyvninger til og fra destinationer i Frankrig. Du kan nemt nå Porto Vecchio med en udlejningsbil gennem D859. 

Offentlig transport

Bortset fra taxaer, er der ingen offentlig transport fra lufthavnen til Porto Vecchio. Din bedste mulighed er at leje en bil, da du også kan udforske de smukkeste steder på Korsika med din egen transport.

Trafik og parkering

På Korsika er der motorveje, men ingen landeveje. Husk, at øen er bjergrig og derfor er vinden tiltagende i vejene. Vejene er gode, men på de sekundære veje kan du blive overrasket.  Det kan også være meget travlt i sommermånederne i centrene af turistbyer.

Hoteller

Som en typisk badeby har Porto Vecchio ingen mangel på indkvarteringsmuligheder. Det er især en populær destination for italienske turister. I sommermånederne anbefales derfor at bestille dit hotelværelse eller campingplads i god tid.

Eksterne kilder

For more information om Figari (og Korsika), anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental

Biludlejningssteder i Figari

EasyTerra Biludlejning Figari sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Figari, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.