Billeje Calvi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Calvi.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Calvi

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Korsika
  4. Calvi
EasyTerra Biludlejning Calvi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Calvi

Biludlejning Calvi
Biludlejning Calvi

Indledning

Calvi er en lille by på den franske ø Korsika, som på grund af dens strategiske placering, ofte var skueplads for kampe. I 1794 mistede Admiral Nelson sit højre øje under belejringen af byen, han skulle have sagt, at han ikke ønskede at se byen længere. I 50'erne og 60'erne fra det forrige århundrede, den naturskønne lille by blev opdaget af velstående britiske folk, der tilbragte deres ferier i Calvi.

Set fra vandet, især (beliggende højt oppe på toppen af en bakke) Citadellet tager ens opmærksomhed. 

Befolkning

Calvi er en lille by med ikke mere end 6.000 indbyggere.

Beliggenhed

Calvi ligger i den nordvestlige del af Korsika, 24 kilometer vest for L'Île-Rousse og 59 kilometer fra Bastia.

Økonomi

Sin økonomi afhænger primært af turisme, turistindustrien startede i 50'erne fra det forrige århundrede, når en brite af russisk oprindelse – Vladimir Raitz – begyndte at organisere charterfly. På daværende tidspunkt var de velstående britiske folk, der kunne tillade sig en sådan ferie.

Fra tidligere tider var Calvi en fiskerby og fiskeri stadig har stor betydning, desuden er der færgeforbindelser med det franske fastland (Marseille, Nice, Toulon) og luksuriøse lystbåde besøger havnen.

Lufthavne

Syv kilometer syd for byen ligger lufthavnen Ste-Catherine lufthavn, den bruges primært af lavprisflyselskaber. Andre lufthavne er Bastia Lufthavn (59 kilometer øst for Calvi) og Ajaccio Lufthavn (71 kilometer syd for byen).

Offentlig transport

Der er ingen offentlig transport i Calvi. Men der er busforbindelser til andre steder på Korsika, herunder L'Île-Rousse, Bastia og Ajaccio.

Det lille røde tog, der kører til L'Île-Rousse nær den imponerende kystlinje, er meget rart.

Trafik og parkering

Du behøver ikke en bil i Calvi, selv om det er det perfekte transportmiddel til at udforske omgivelserne. De vigtigste veje er generelt gode, men være klar til overraskelser på de sekundære veje, hvor mottoet er "kør forsigtigt". Som vejskiltene er ofte mangler, anbefales det at anvende et ordentligt kort. 

Hoteller

På grund af det faktum, at Calvi var et feriemål for nogle enkelte lykkelige mennesker, er det ikke overraskende, at den fine hotel segment er veletableret i Calvi. Alligevel er der tilstrækkelig indkvarteringsmuligheder for mennesker med et begrænset budget, såsom basale gæstehuse og vandrerhjem, desuden er der mange campingpladser i området. Du kan finde mere information på turistkontoret i Quay Landry.

Generelt er det ikke svært at finde indkvarteringsmuligheder i Calvi, men ikke under den berømte jazz festival, der afholdes den tredje uge af juni.

Eksterne kilder

For mere information om Calvi, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Calvi

EasyTerra Biludlejning Calvi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Calvi, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.