• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Porto Vecchio

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Porto Vecchio.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Porto Vecchio

EasyTerra Biludlejning Porto Vecchio er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Porto Vecchio

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Porto Vecchio. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.1 (8288)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8 (8869)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Porto Vecchio

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Porto Vecchio, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Porto Vecchio

EasyTerra Biludlejning Porto Vecchio sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Quartier La Poretta Rn 198

Information om Porto Vecchio

Indledning 

Porto-Vecchio er en pragtfuld beliggende badeby: mange smukke strande i lyset af bjergene i det centrale Korsika. Byen har også et nydelig, historisk centrum med barer, restauranter og såkaldte boutique-hoteller. Læg dertil den maleriske havn, og det er ikke overraskende, at byen tiltrækker mange turister hvert år. 

Befolkning 

Byen har omkring 13.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Porto-Vecchio er beliggende på den sydøstlige del af Korsika. De fleste resorter ligger nord for byen, langs strandene. Ud for kysten ligger fire små øer, Îles Cerbicale, et beskyttet naturområde, der udgør en del af en større reserve, Bouches de Bonifacio.

Økonomi

I gamle dage, indtil midten af det tyvende århundrede, var korkindustrien og saltudvindingen byens vigtigste indtægtskilder. Disse industrier er stadig til stede, men i dag tjener Porto-Vecchio sin penge fra turister. Byens befolkning fordobles i løbet af sommermånederne. 

Lufthavne 

Figari Syd Korsika Lufthavn (på fransk: Aéroport Figari Sud-Corse) ligger 25 kilometer sydvest for Porto-Vecchio. Den er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad N2198 og D859. Rejsetiden er omkring 30 minutter. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Korsika har gode busforbindelser mellem øens vigtigste byer. Linjen Bonifacio-Bastia standser for eksempel ved Porto-Vecchio. Fra havnen er der også færgeforbindelser til for eksempel Marseille, og de italienske byer Livorno og Napoli.

Trafik og parkering

Det gamle centrum er en gågade og mange gader, der er tilgængelige for biler, er ensrettede gader. Derfor kan det være vanskeligt at finde rundt. Hvis du ønsker at besøge byen i sommermånederne, er det bedst at komme til byen tidligt (inden klokken 10:00). Efter dette tidspunkt vil det være svært at finde en ledig parkeringsplads i nærheden af byens centrum til din udlejningsbil. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at opdage resten af Korsika. Hovedvejene er gode, men husk på, at de bakkede landeveje er smalle og snoede.

Hoteller

Selv om der er nogle charmerende boutique-hoteller i det gamle centrum af Porto-Vecchio, kan du finde de fleste hoteller og resorter langs de sandede strande, der ligger i nærheden af byen, ligesom Poretta og Fiori Marina. Palombaggia Beach, 3 kilometer syd for Porto-Vecchio er også populært. Nudiststranden La Chiappa ligger øst for byen. Der er også mange campingpladser i nærheden, men priserne er temmelig høje i løbet af sommeren. 

Eksterne kilder

For mere information om Porto-Vecchio, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Alamo
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Korsika
 4. Biludlejning Porto Vecchio