• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Ajaccio Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Ajaccio Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Ajaccio Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Ajaccio Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Ajaccio Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Ajaccio Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Ajaccio Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  9.1 (25)
  Fra kr 195 / dag
 • Europcar

  8.2 (7334)
  Fra kr 198 / dag
 • Sixt

  8.2 (2937)
  Fra kr 199 / dag
 • Alamo

  8 (7915)
  Fra kr 182 / dag
 • Avis

  7.6 (5354)
  Fra kr 236 / dag
 • Budget

  7.6 (9008)
  Fra kr 212 / dag
 • Hertz

  6.5 (6171)
  Fra kr 155 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Fra kr 220 / dag
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Ajaccio Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er December den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Ajaccio Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er December den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er December den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Ajaccio Lufthavn) er December den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Ajaccio Lufthavn

Lokal information om Ajaccio Lufthavn

Ajaccio Lufthavn i en nøddeskal

Ajaccio er hovedstaden i Korsika, og det ligger på vestkysten af øen Corse-du-Sud. Lufthavnen Campo dell'Oro ligger fem kilometer mod øst for byen på den anden side af bugten. Lufthavnen ekspederer omkring en million passagerer om året.

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er en pendulbus til stationen i Ajaccio. Der er også en regelmæssig busservice til bymidten, som tager omkring 20 minutter. Bilturen til centrum tager 10 minutter.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Ajaccio ligger i nærheden og det har masser af hoteller. Der er et begrænset antal butikker og restauranter. Der er heller ingen business faciliteter i lufthavnen. Ej heller er der en bank, men der er hæveautomater. Der er trådløst Internet til rådighed, og lufthavnen er rimeligt tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er Ajaccio Lufthavn vist med forkortelserne AJA (IATA lufthavnskode) og LFKJ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Ajaccio Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • ADA
 • Keddy By Europcar