• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Bastia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bastia.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bastia

EasyTerra Biludlejning Bastia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bastia

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bastia

Biludlejningstilbud i Bastia

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bastia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Stationcar
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Bastia

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bastia. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.4 (7171)
  Fra kr 121 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Fra kr 121 / dag
 • Thrifty

  8 (4742)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rent a car

  8 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.9 (5258)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3760)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2824)
  Fra kr 276 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.5 (1687)
  Fra kr 134 / dag
 • Budget

  7.5 (8849)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Fra kr 225 / dag
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bastia?

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bastia) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bastia) er Oktober den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bastia), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bastia), er Oktober den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bastia) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bastia) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bastia) er Oktober den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bastia) er August den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bastia) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bastia) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bastia) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bastia) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bastia - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bastia) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bastia

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Bastia, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bastia

EasyTerra Biludlejning Bastia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

3 Rue Chanoine Leschi
Immueble Le Novelty

Information om Bastia

Indledning

Bastia blev grundlagt i Genova i 1830, der på det tidspunkt var en magtfuld bystat. Navnet kommer fra "Bastille", fortet, der blev bygget på en bakke for at beskytte byen. Indtil slutningen af det 18.århundrede var Bastia hovedstaden på Korsika. Den er en stemningsfuld by med den klassiske stil San Giovanni Battiste kirke og det gamle centrum Terra Vechhia, med små, snævre og snoede gader og stræder.

Befolkning

Byen har næsten 40.000 indbyggere.

Beliggenhed

Bastia ligger i den nordøstlige del af øen Korsika i Middelhavet, nord for byen ligger en lang halvø, der strækker sig til Cap Corse, det mest nordlige punkt af øen. Bastia har strande med rullesten, længere sydpå kan du finde smukke sandstrande. 

Økonomi

Siden sin opførelse i 1862 har havnen stor betydning for den lokale økonomi, det er ikke kun en vigtig fiskerihavn, men 2,5 millioner mennesker bruger færgerne om året, der ankommer og afgår derfra. Bastia håndterer flere passagerer end Marseille eller Nice. Hertil kommer, at havnen er vigtigt med henblik på eksport af korsikanske vine, selv om dette er delvist blevet overtaget af lufttrafikken. Bastias gamle havn fungerer nu som en lystbådehavn. 

Turisme har temmelig stor betydning. Ikke kun Bastia i sig selv har stor appel, også naturen og strandene i det omkringliggende område tiltrækker mange besøgende.

Selv om Bastia er det økonomiske centrum af Korsika har byen en høj arbejdsløshed, det anslås at 20% af den erhvervsaktive del af befolkningen er arbejdsløse.

Lufthavne

Lufthavnen Bastia Poretta ligger 20 kilometer syd for byen, langs hovedvejen N193, der er flyforbindelser til byer i Frankrig, andre europæiske lande og også med Marokko.

Offentlig transport

Der er gode busforbindelser til andre steder på Korsika, de afgår fra busterminalen ved siden af togstationen.

Der er togforbindelser med Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafik og parkering

Den gamle by i Bastia udforskes bedst til fods, men din udlejningsbil er særlig velegnet til at køre rundt i område. På Citadellet (kastellet) er der et stort underjordisk parkeringshus.

Korsika har landeveje, men de er mere som hovedvejene. Tage hensyn til, at øen er bjergrig og vejene er kurvede. En afstand på kortet kan fremkomme kort, men i virkeligheden vil det tage mere tid end du tror. Til at give dig et eksempel: Når du ønsker at køre fra Bastia til Ajaccio skal du beregne minimum med 2,5 timer.

Hoteller

Der er et godt udvalg af hoteller at tilbyde i Bastia, generelt er de helt basale, der er ikke fire og fem stjernet-hoteller. Om sommeren anbefales det at booke din indkvartering i god tid.

Der er flere campingvognsparker i nærheden af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Bastia, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Alamo
 • Thrifty
 • Rent a car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Bastia