Billeje Bastia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bastia.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bastia

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Korsika
  4. Bastia
EasyTerra Biludlejning Bastia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bastia

Biludlejning Bastia
Biludlejning Bastia

Indledning

Bastia blev grundlagt i Genova i 1830, der på det tidspunkt var en magtfuld bystat. Navnet kommer fra "Bastille", fortet, der blev bygget på en bakke for at beskytte byen. Indtil slutningen af det 18.århundrede var Bastia hovedstaden på Korsika. Den er en stemningsfuld by med den klassiske stil San Giovanni Battiste kirke og det gamle centrum Terra Vechhia, med små, snævre og snoede gader og stræder.

Befolkning

Byen har næsten 40.000 indbyggere.

Beliggenhed

Bastia ligger i den nordøstlige del af øen Korsika i Middelhavet, nord for byen ligger en lang halvø, der strækker sig til Cap Corse, det mest nordlige punkt af øen. Bastia har strande med rullesten, længere sydpå kan du finde smukke sandstrande. 

Økonomi

Siden sin opførelse i 1862 har havnen stor betydning for den lokale økonomi, det er ikke kun en vigtig fiskerihavn, men 2,5 millioner mennesker bruger færgerne om året, der ankommer og afgår derfra. Bastia håndterer flere passagerer end Marseille eller Nice. Hertil kommer, at havnen er vigtigt med henblik på eksport af korsikanske vine, selv om dette er delvist blevet overtaget af lufttrafikken. Bastias gamle havn fungerer nu som en lystbådehavn. 

Turisme har temmelig stor betydning. Ikke kun Bastia i sig selv har stor appel, også naturen og strandene i det omkringliggende område tiltrækker mange besøgende.

Selv om Bastia er det økonomiske centrum af Korsika har byen en høj arbejdsløshed, det anslås at 20% af den erhvervsaktive del af befolkningen er arbejdsløse.

Lufthavne

Lufthavnen Bastia Poretta ligger 20 kilometer syd for byen, langs hovedvejen N193, der er flyforbindelser til byer i Frankrig, andre europæiske lande og også med Marokko.

Offentlig transport

Der er gode busforbindelser til andre steder på Korsika, de afgår fra busterminalen ved siden af togstationen.

Der er togforbindelser med Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafik og parkering

Den gamle by i Bastia udforskes bedst til fods, men din udlejningsbil er særlig velegnet til at køre rundt i område. På Citadellet (kastellet) er der et stort underjordisk parkeringshus.

Korsika har landeveje, men de er mere som hovedvejene. Tage hensyn til, at øen er bjergrig og vejene er kurvede. En afstand på kortet kan fremkomme kort, men i virkeligheden vil det tage mere tid end du tror. Til at give dig et eksempel: Når du ønsker at køre fra Bastia til Ajaccio skal du beregne minimum med 2,5 timer.

Hoteller

Der er et godt udvalg af hoteller at tilbyde i Bastia, generelt er de helt basale, der er ikke fire og fem stjernet-hoteller. Om sommeren anbefales det at booke din indkvartering i god tid.

Der er flere campingvognsparker i nærheden af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Bastia, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bastia

EasyTerra Biludlejning Bastia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Bastia, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.