• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Ajaccio

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ajaccio.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ajaccio

EasyTerra Biludlejning Ajaccio er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Ajaccio

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Ajaccio

Biludlejningstilbud i Ajaccio

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Ajaccio

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Ajaccio

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Ajaccio. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.8 (25)
  Fra kr 211 / dag
 • Europcar

  8.2 (7341)
  Fra kr 198 / dag
 • Sixt

  8.1 (2941)
  Fra kr 187 / dag
 • Alamo

  8 (7920)
  Fra kr 210 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 256 / dag
 • Budget

  7.6 (9014)
  Fra kr 212 / dag
 • Hertz

  6.7 (6177)
  Fra kr 155 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 193 / dag
 • ADA

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Ajaccio?

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Ajaccio) er December den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Ajaccio) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Ajaccio), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Ajaccio), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Ajaccio) er December den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Ajaccio) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Ajaccio) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Ajaccio) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Ajaccio) er December den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Ajaccio) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Ajaccio) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Ajaccio) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ajaccio - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Ajaccio) er December den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Ajaccio

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Ajaccio, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Ajaccio

EasyTerra Biludlejning Ajaccio sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1 Rue Paul Colonna d'Istria
16 Cr Grandval
52 Cr Napoléon
Route de Cargese, D81, Rte de Mezzavia

Information om Ajaccio

Indledning

Ajaccio er hovedstaden på den franske ø Korsika. Byen har et stemningsfuldt centrum og desuden er den primært kendt som Napoleon Bonapartes fødested.

Befolkning

Byen har næsten 55.000 indbyggere.

Beliggenhed

Ajaccio ligger på vestkysten af Korsika, 390 kilometer på en lige linje, sydøst for Marseille.

Bygningerne strækker sig ud langs Ajaccio Golf og langs Gravona floden. Vandet fra denne flod er hovedsagelig anvendt til drikkevandsforsyningen i byen.

Ajaccio ligger 146 kilometer fra Bastia og 140 kilometer fra Porto-Vecchio.

Økonomi

Fra tidligere tider er Ajaccio en lille fiskerby, fiskerne hovedsagelig fisker sardiner i Middelhavet. Også yachter søger mod byens havn.

Desuden er der et par små virksomheder, der fremstiller pastaprodukter, cigarer er også produceret. Landbruget producerer hovedsagelig citrusfrugter.

Økonomien afhænger af turisme. Ajaccio er et center for den såkaldte Thalasso terapi, hvor havvand bruges til medicinske formål for at bekæmpe blandt andet hudproblemer.

Lufthavne

Ajaccio Lufthavn ligger 5 kilometer øst for byen. Hovedvejen N194 fører fra lufthavnen til byens centrum.

Offentlig transport

I Ajaccio er der bybusser, men tidsplanen er uregelmæssig, desuden er der buslinjer til andre steder på Korsika.

Der er gode færgeforbindelser til byer på den Franske Riviera, de sejler blandt andet fra Quai L'Herminier til Marseille, Toulon og Nice.

Trafik og parkering

Selv om Ajaccio er en lille by, kan trafikken i centrum blive hektisk, især om sommeren. Selv om der er mange parkeringspladser og garager, så du altid kan finde et sted at parkere din bil, kan du parkere ved marina og Quai des Torpilleurs blandt andre steder.

Hovedvejene N194 og N196 går fra Ajaccio til henholdsvis Corte og Bonifacio.

Ikke desto mindre tager hensyn til, at Korsika er bjergrigt og vejene er kurvede, en afstand på kortet kan se ud som kort, men i virkeligheden vil det tage mere tid end du tror. For en tur til Bastia skal du regne med mindst 2,5 timer.

Hoteller

Ajaccio har et godt udvalg af hoteller til at tilbyde, den højeste klasse er fire-stjernet. Også i de omkringliggende områder kan du finde nogle hoteller og ressorter, nogle af dem er specialiserede i Thalasso terapi (se 'Økonomi').

Eksterne kilder

For mere information om Ajaccio, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • ADA
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Ajaccio