• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Vaasa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vaasa.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vaasa

EasyTerra Biludlejning Vaasa er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Vaasa

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Vaasa

Biludlejningsfirmaer i Vaasa

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Vaasa. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  9.5 (5940)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  9.1 (9604)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.5 (8061)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3331)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.7 (6852)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  6.3 (3316)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.7 (5438)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Autounion Car Rental

  7.7 (126)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Vaasa

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Vaasa, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Vaasa

EasyTerra Biludlejning Vaasa sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

21 Silmukkatie

Information om Vaasa

Indledning 

Den finske Vaasa blev næsten helt ødelagt på grund af et brand i midten af det nittende århundrede. Den nye by blev ikke genopbygget på samme sted, men omkring 6 kilometer nordvest for den gamle by. Ruinerne af kirken, skolen og rådhuset i den tidligere Vaasa er nu en del af en rekreativ park. En af Vaasas største attraktioner er Kvarken øhav, der ligger ud for kysten. 

Befolkning 

Vaasa har omkring 60.000 indbyggere. I de senere år er befolkningstallet steget markant, primært på grund af etableringen af højteknologiske virksomheder (se Økonomi). Omkring 25% af indbyggerne taler svensk, hvilket understreger de stærke bånd til Sverige.

Beliggenhed 

Vaasa ligger i den vestlige del af Finland, ved den Botniske Bugt. Ud for kysten ligger mange små øer, der udgør Kvarken øhavet, et naturreservat.

Økonomi

Vaasa er en industriby med kontorer fra for eksempel ABB Strömberg (automatiseringsteknologi og elektronik) og Wärtsilä, en producent af dieselmotorer til skibe. Desuden er der en masse forskning der bliver foretaget omkring de nye teknologier til energiproduktion. Ikke mindre end 10.000 personer er beskæftiget i denne sektor. Vaasa huser også et universitet og andre institutter for videregående uddannelse.

Lufthavne

Vaasa Lufthavn ligger 10 kilometer sydøst for byens centrum. Der er daglige forbindelser til Helsinki og Stockholm, og fire gange om ugen til Umeå i Sverige. Lufthavnen er tilgængelig med udlejningsbil; 10-15 minutter fra byens centrum ad E12 eller E8.

Offentlig transport

Vaasan Paikallisliikenne står for byens offentlige bustransport. Busserne kører hver time eller hver halve time, og også tilslutter de omkringliggende steder med Vaasas centrum. Der er busforbindelser til for eksempel Oulu, Turku og Tampere. De fleste tog kører til og fra Seinäjoki, øst for Vaasa. Der er også en daglig færgeforbindelse til den svenske Holmsund, Umeås havneby på tværs af den Botniske Bugt.  

Trafik og parkering

Da byen blev genopbygget (se Indledning), blev et rektangulært gademønster anvendt, hvilket gør det ekstremt nemt at finde rundt i Vaasa. Der er mere end tilstrækkelige parkeringsfaciliteter, men du skal betale for gadeparkering i byens centrum. Du kan nemt besøge andre steder langs den Botniske Bugt med udlejningsbil, da kystvejen E8 løber lige over Vaasa. Tampere kan nås ad E12 (afstanden: 419 kilometer).

Hoteller

Den stigende aktivitet i Vaasa har ført til et større udbud af overnatningsmuligheder. Der er business hoteller, men også luksuriøse kurbade og almindelige pensionater og bed & breakfasts. Mange mennesker bor på et af de feriehuse der ligger i nærheden af Vaasa, eller på campingpladsen på Vaskiluoto øen, overfor byens centrum.

External Sources

For mere information om Vaasa, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Finland
 3. Biludlejning Vaasa