Billeje Oulu

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Oulu.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Oulu.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Oulu

  1. Hjem
  2. Biludlejning Finland
  3. Biludlejning Oulu
EasyTerra Biludlejning Oulu er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Oulu

Biludlejning Oulu
Biludlejning Oulu

Indledning

Oulu er hovedstaden i den finske provins af samme navn, og den største by i det i det nordlige Finland. Byen har en smuk katedral, der blev færdigbygget i det attende århundrede. Oulu er også berømt for VM i luftguitar. Ja, i slutningen af august eller begyndelsen af september, konkurrerer snesevis af kandidater om at blive den bedste musiker på en imaginær guitar. Omkring 50 kilometer nord for byen ligger et museum, delvist udendørsmuseum, dedikeret til stenalderen, Kierikki Stenalderens Centret.

Befolkning

Byen har omkring 140.000 indbyggere.

Beliggenhed

Oulu ligger på Finlands vestkyst, på den nordlige del af Den Botniske Bugt. Provinsen af samme navn strækker sig indtil grænsen mod Rusland. Provinsen Oulu ligger på grænsen mellem det sydlige Finland og Lapland.

Økonomi

Træindustri og laks var de økonomiske søjler i den lokale økonomi. Dette har ændret sig radikalt i de seneste år: Oulu er nu et teknologicenter. Træindustrien er ikke helt forsvundet, og de relaterede papirfabrikker er stadig i drift. Havnen i Oulu er en af de travleste på Den Botniske Bugt. Der er også et universitet i byen.

Lufthavne

Byens lufthavn er den anden travleste i Finland, hovedsagelig på grund af de mange daglige flyvninger mellem Oulu og Helsinki Lufthavn. I en lige linje ligger Oulu Lufthavn omkring 15 kilometer sydvest for byens centrum; i bil er afstanden 22 kilometer. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Du tager motorvej A4 (E8/E75) og kører i sydlig retning, og tager tilkørsel 6 i retning mod Kaakkuri for at komme til lufthavnen. Vejen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Oulu har en god offentlig transport; Koskilinjat busselskabet står for driften. For weekend-natbusser betaler du dobbelt pris; en dag-billet er ofte mere økonomisk (hvis du også tager bussen i løbet af dagen). Potnapekka er et turisttog (på pneumatiske dæk; kun om sommeren), der betjener to ruter: gennem Oulus centrum og til stranden.

Trafik og parkering

Mange gader i Oulus centrum er ensrettede gader, og at finde en ledig parkeringsplads på gaden kan være svært. Der er tre parkeringszoner: jo tættere på byens centrum, jo højere parkeringstaksten. Lige uden for byens centrum, kan du parkere gratis, men ofte i begrænset tid. Der er også to parkeringshuse, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Oulu har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra almindelige gæstehuse til luksuriøse hoteller. Nogle hoteller holder kun åbne om sommeren. Der er også masser af lejligheder til leje i Oulu, og der er en campingplads med sommerhuse ved stranden, 4 kilometer fra byens centrum.

Eksterne kilder

For mere information om Oulu, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Oulu

EasyTerra Biludlejning Oulu sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Finland, men i en anden by end Oulu, klik venligst igennem til Biludlejning Finland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Finland du ønsker at leje en bil.