Billeje Umeå

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Umeå.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Umeå

 1. Hjem
 2. Biludlejning Sverige
 3. Biludlejning Umeå
EasyTerra Biludlejning Umeå er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Umeå

Biludlejning Umeå
Biludlejning Umeå

Indledning

Umeå er en svensk universitetsby med et sprudlende natteliv. Dette er dog ikke den eneste grund for turister til at besøge byen. Umeå er omgivet af søer, hvor Nydalasjön sandsynligvis er den flotteste. Rundt om søen blev omdannet et rekreativt område, populær om sommeren og i vintermånederne, når du kan skøjte på søen.

Befolkning 

Byen har omkring 110.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Umeå ligger ved den Botniske Bugt i det nordlige Sverige, på Umefloden. Lidt længere sydpå løber denne flod ud i Österfjärden, hvor byen Holmsund ligger, Umeås havn. Byen ligger omkring 600 kilometer nord for den svenske hovedstad Stockholm og 400 kilometer syd for polarcirklen. 

Økonomi

I Umeå handler det hele om videregående uddannelser. Næsten en tredjedel af indbyggerne er studerende. Der er to universiteter og en række andre institutioner for videregående uddannelse. Tekniske og medicinske forskningsinstitutter, samt den største medicinske center i det nordlige Sverige, er relateret til disse institutioner. Holmsunds havn spiller også en rolle i import og eksport af landbrugs- og skovbrugsprodukter fra baglandet og transport af passagerer.

Lufthavne 

Umeå Lufthavn ligger i udkanten af byen, omkring 5 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad E4, der går tværs over byen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Västerbottens Lokaltrafik står for driften af transporten i Umeå. Bybusser kører regelmæssigt og natbusser kører i weekenderne (fredag og lørdag nætter). Der er også gode forbindelser til andre steder i det nordlige Sverige, herunder Sundsvall og Luleå, og der er lange afstande busser til hovedstaden Stockholm. Fra Holmsunds havn er der færgeforbindelser til VaasaFinland.

Trafik og parkering

I Umeås centrum skal du betale for parkering på gaden. Byen er opdelt i zoner: jo tættere på byens centrum, jo højere parkeringspriser. Der er adskillige parkeringshuse, hvor du sikkert kan (og om vinteren fri for) parkere din udlejningsbil. Hvis du ønsker at udforske landet, pas lige på elge der pludselig krydser vejen, især omkring solnedgang.

Hoteller

Umeå har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Eftersom det er en universitetsby, er der ingen mangel på vandrehjem og budget gæstehuse, men der er også mellemklassehoteller og nogle hoteller i det mere luksuriøse kategori, især i nærheden af floden. På nordsiden af den smukke sø Nydalasjön, øst for byen, ligger en populær campingplads, First Camp.

Eksterne kilder

For mere information om Umeå, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar

Biludlejningssteder i Umeå

EasyTerra Biludlejning Umeå sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sverige, men i en anden by end Umeå, klik venligst igennem til Biludlejning Sverige side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sverige du ønsker at leje en bil.