Billeje Frankfurt-Hahn Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Frankfurt-Hahn Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Frankfurt-Hahn Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Hahn
  4. Frankfurt-Hahn Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Frankfurt-Hahn Lufthavn

Frankfurt Hahn Lufthavn i en nøddeskal

Frankfurt Hahn Lufthavn ligger 120 kilometer fra Frankfurt i den tyske delstat Rheinland-Pfalz. Det er en af Tysklands største lufthavne. Frankfurt Hahn håndterer mere end 4 millioner passagerer om året. Lufthavnen blev bygget af de allierede styrker efter anden verdenskrig i Hahn kommunen, deraf navnet.

Der er ingen jernbaneforbindelse fra lufthavnen til Frankfurt. Lufthavnen er let tilgængelig med bus og bil. Der er regelmæssige busser til forskellige steder i Tyskland. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er nogle i nærheden.

Der er butikker og restauranter, trådløst internet, to pengeautomater og to banker, hvor du kan veksle penge. Desuden tilbyder Frankfurt Hahn forskellige muligheder for at slappe af. Der er en arkade inde i bygningen og en gokartbane og 9-hullers golfbane i nærheden.

I luftfartsindustrien er Frankfurt Hahn Lufthavn angivet med forkortelserne HHN (IATA lufthavnskode) og EDFH (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Frankfurt Hahn Lufthavn.