Billeje Viseu

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Viseu.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Viseu

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Viseu
EasyTerra Biludlejning Viseu er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Viseu

Biludlejning Viseu
Biludlejning Viseu

Indledning 

Den portugisiske by Viseu har et attraktivt historisk centrum og er beliggende i et af landets flotteste vinområder. Byens velstand, både nu og i gamle dage, kan opleves i de gamle bygningers overdådighed, men også i byens moderne arkitektur. Masterværket er den romanske og gotiske katedral (Sé) i det gamle centrum. 

Befolkning 

Byen har omkring 50.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Viseu er centralt beliggende i Portugal omkring 50 kilometer fra Atlanterhavskysten. Byen ligger i den såkaldte Beira Alta, mellem to bjergkæder: Serra da Estrela og Serra do Caramulo. Fra disse bjerge løber mange floder og åer ned gennem området. Dette er den berømte Dão vinregion.

Økonomi

Viseu er hovedstaden i Dão vinregionen; derfor udgør vinhandel og forskning af vinavlsmetoder en vigtig del af den lokale økonomi. Både Dão Vin Institut og Solar do Vinho do Dão er baseret i byen. Byen er også kendt for sin sorte keramik, kobber og jernapparater. Konglomeratet Visabeira (med interesser inden for telekommunikation, byggeri, fast ejendom, turisme og andre tjenesteydelser) har hovedkontor i Viseu. Der er også mange institutter for videregående uddannelser. 

Lufthavne 

Den nærmeste international lufthavn er Porto Lufthavn. Det ligger 140 kilometer nordvest for byen, omkring en halvanden times kørsel fra Viseu. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad A25 og derefter A1.

Offentlig transport

Viseu har god offentlig transport i byen, som busselskabet STUV står for driften. Busserne kører ofte og køretøjerne er moderne. En kabelbane forbinder pladsen Adro da Sé i den gamle by med Forum i den nye bydel. Der er også busforbindelser til adskillige andre portugisiske byer, herunder Porto og Lissabon. Visue har ingen togstation.

Trafik og parkering

Det er nemt at finde rundt i Viseu med udlejningsbil. Via den indre ring (Estr. da Circumvaiaçao)  kan du nemt køre fra den ene del af byen til den anden. At finde en ledig parkeringsplads på gaden er ikke så let, men heldigvis er der adskillige parkeringspladser og nogle parkeringshuse. Viseu ligger i nærheden af motorvejen A25, der går fra den portugisiske havneby Aveiro til Salamanca i Spanien. Sydvest for byen krydser denne motorvej A24/IP3, en vigtig nord-syd-forbindelse. Når du kører med udlejningsbil fra Viseu til Nelas, vil du køre forbi mange vinmarker.   

Hoteller

Viseu har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra grundlæggende gæstehuse til femstjernede hoteller. Der er også et vandrehjem (Pousada de Juventude). Derudover er der overnatningsmuligheder lige uden for byen, for eksempel i Urbanização Quinta do Bosque vest for Viseu, hvor du vil finde et enormt og moderne hotel og konferencecenter. Et af byens bedste hoteller er pousada De Viseu, som har til huse i en imponerende bygnig, som var et tidligere hospital.

Eksterne kilder 

For mere information om Viseu, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Viseu

EasyTerra Biludlejning Viseu sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Viseu, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.