Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Chiusi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chiusi.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chiusi

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Chiusi
EasyTerra Biludlejning Chiusi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Chiusi

Indledning 

Chiusi er en historisk italiensk by, der ligger i det sydlige Toscana og som er kendt for relikvierne fra den gamle etruskiske civilisation. Det var et af de vigtigste etruskiske centrer i det femte og sjette århundrede f.Kr.. Derfor når du besøger Chiusi går du langt tilbage i tiden. Under byen ligger et omfattende system af tunneler, som sandsynligvis blev brugt til dræning. Byens museum huser en af de største samlinger af etruskiske skatte og kunstsamlinger.

Befolkning 

Byen har næsten 9.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Chiusi ligger i Italien i den sydlige del af Toscana, i provinsen Siena. Provinsens hovedstad af samme navn ligger 90 kilometer nordvest for Chiusi; Rom ligger 165 kilometer syd for byen.  

Økonomi

Ud over turismen handler Chiusis økonomi især om handel med landbrugsprodukter fra omegn, men der er også nogle industriel aktivitet, især produktionen af møbler og byggematerialer.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto Internazionale dell'Umbria Sant’EgidioPerugia, cirka 47 kilometer øst for Chiusi. Lufthavnen kan nås ad SS71, der forbinder til motorvejen mod Perugia. Du kan også køre ad SS599, langs sydsiden af Colfiorito søen. Lufthavnen i Firenze, Peretola Lufthavn, er større. Fra lufthavnen kan du komme til Chiusi med en udlejningsbil på en time ad A1 (afstand: over 100 kilometer).

Offentlig transport

Chiusi har ingen transport ud over regionale busser og tog. Regionale busser står for forbindelser til for eksempel Montepulciano, Orvieto, Perugia og Firenze. Busstationen ligger overfor togstationen. 

Trafik og parkering

Den historiske by (storia antica) kan kun udforskes til fods. Uden for byens centrum er der nogle parkeringspladser, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Chiusi har et rimeligt, men ikke overvældende udvalg af overnatningssteder. Der er et firestjernet hotel. I nærheden af togstationen vil du finde nogle billige hoteller og pensionater.

Eksterne kilder 

For mere information om Chiusi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare

Biludlejningssteder i Chiusi

EasyTerra Biludlejning Chiusi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Togstationer

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Chiusi, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.