Biludlejning Chiusi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chiusi.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chiusi

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Chiusi

EasyTerra Biludlejning Chiusi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Chiusi

Indledning 

Chiusi er en historisk italiensk by, der ligger i det sydlige Toscana og som er kendt for relikvierne fra den gamle etruskiske civilisation. Det var et af de vigtigste etruskiske centrer i det femte og sjette århundrede f.Kr.. Derfor når du besøger Chiusi går du langt tilbage i tiden. Under byen ligger et omfattende system af tunneler, som sandsynligvis blev brugt til dræning. Byens museum huser en af de største samlinger af etruskiske skatte og kunstsamlinger.

Befolkning 

Byen har næsten 9.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Chiusi ligger i Italien i den sydlige del af Toscana, i provinsen Siena. Provinsens hovedstad af samme navn ligger 90 kilometer nordvest for Chiusi; Rom ligger 165 kilometer syd for byen.  

Økonomi

Ud over turismen handler Chiusis økonomi især om handel med landbrugsprodukter fra omegn, men der er også nogle industriel aktivitet, især produktionen af møbler og byggematerialer.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Aeroporto Internazionale dell'Umbria Sant’EgidioPerugia, cirka 47 kilometer øst for Chiusi. Lufthavnen kan nås ad SS71, der forbinder til motorvejen mod Perugia. Du kan også køre ad SS599, langs sydsiden af Colfiorito søen. Lufthavnen i Firenze, Peretola Lufthavn, er større. Fra lufthavnen kan du komme til Chiusi med en udlejningsbil på en time ad A1 (afstand: over 100 kilometer).

Offentlig transport

Chiusi har ingen transport ud over regionale busser og tog. Regionale busser står for forbindelser til for eksempel Montepulciano, Orvieto, Perugia og Firenze. Busstationen ligger overfor togstationen. 

Trafik og parkering

Den historiske by (storia antica) kan kun udforskes til fods. Uden for byens centrum er der nogle parkeringspladser, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Chiusi har et rimeligt, men ikke overvældende udvalg af overnatningssteder. Der er et firestjernet hotel. I nærheden af togstationen vil du finde nogle billige hoteller og pensionater.

Eksterne kilder 

For mere information om Chiusi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Chiusi

EasyTerra Biludlejning Chiusi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Chiusi, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.