Billeje Orvieto

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Orvieto.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Orvieto

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Orvieto
EasyTerra Biludlejning Orvieto er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Orvieto

Indledning

Orvieto er en gammel befæstet by grundlagt af etruskerne. De valgte en god forsvarsbeliggenhed, højt over en stejl tuf (en grå, vulkansk sten) klint. Bymuren er lavet af samme materiale. Folk kommer til Orvieto for at besøge det historiske centrum, men først og fremmest for byens spektakulære beliggenhed.

Befolkning

Byen har over 21.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Orvieto ligger i det sydvestlige Umbrien i Italien. Omgivelserne består af porøse vulkanske klipper. Sydvest for Orvieto ligger Bolsena, ved søen af samme navn. 

Økonomi

Turisme udgør en vigtig indtægtskilde for Orvieto, men nordøst for byen er der også omfattende vinmarker. Druer har været dyrket her siden middelalderen. Især den hvide vin fra denne region, Orvieto Abboccato, er højt værdsat af kendere.

Lufthavne 

Sant'Egidio Lufthavn, lufthavnen i Perugia, er den nærmeste lufthavn; mere end 50 kilometer nordøst for Orvieto. Lufthavnen er tilgængelig med udlejningsbil ad SS448 og SS3bis (rejsetid: 80 minutter). 

Offentlig transport

Busstationen ligger på den østlige side af byen, på Piazza Cahen. Fra denne station kører busser til pladser i byens centrum: Piazza del Duomo og Piazza della Repubblica. Der er også busforbindelser til Viterbo, Bolsena, Perugia og Rom, og der er en tovbane mellem busstationen og togstationen.

Trafik og parkering

Fra motorvejen A1 (Milano-Rom) kører du ad en spektakulær, stejl og snoede vej til Orvieto. Du kan parkere din udlejningsbil i nærheden af togstationen og tage tovbanen til byens centrum. I det historiske centrum er der parkeringspladser tæt på Via Roma.

Hoteller

De fleste besøger Orvieto på en dagstur. Dette betyder, at det kan blive travlt i løbet af dagen. For at nyde byen og roen om natten, anbefaler vi dig at blive én eller et par nætter i Orvieto. Der er adskillige pensionater og hoteller rundt om den centrale Piazza del Duomo. Du kan også vælge at holde bondegårdsferie (ferie på gårde) i Orvietos nærhed, men så er en udlejningsbil praktisk at have.

Eksterne kilder

For mere information om Orvieto, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Orvieto

EasyTerra Biludlejning Orvieto sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Orvieto, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.