• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Foggia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Foggia.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Foggia

EasyTerra Biludlejning Foggia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Biludlejere i og omkring Foggia

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Foggia, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Foggia

EasyTerra Biludlejning Foggia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Foggia Lufthavn

Information om Foggia

Indledning 

På trods af jordskælvene, der har ramt Foggia i fortiden og de kraftige bombardementer under 2. verdenskrig, kan du se historiske bygninger i denne by. Foggia er også et kunstnerisk centrum, som kan ses på byens museer og gallerier.

Befolkning

Byen har næsten 150.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Foggia er beliggende i den sydøstlige del af Italien, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Byen er omgivet af sletterne i Apulia (Puglia på italiensk), et meget frugtbart landbrugsareal. 

Økonomi

Handel med landbrugsvarer fra omegnene (Tavoliere, også 'Italiens kornkammer') er en af de vigtigste indtægtskilder. Sletterne, der omgiver byen sørger for korn, oliven og druer. Mejeriprodukter bliver også produceret, for eksempel Buffalo Mozzarella. Industri drejer sig især om fødevareforarbejdning. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Foggia Gino Lisa Lufthavn, ligger kun 3 kilometer syd for byens centrum. Der er kun indenrigsflyvninger. Den nærmeste internationale lufthavn er lufthavnen i Bari, 125 kilometer sydøst for Foggia, og nemt tilgængelig med udlejningsbil ad A-14 (en betalingsvej).

Offentlig transport

Foggia har god offentlig transport. Busser kører ikke kun til destinationer i byen, men også til omkringliggende landsbyer som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova and Villanova.

Trafik og parkering

Sammenlignet med andre italienske byer er Foggia ikke en travl by, men at finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil i byens centrum kan være svært. Heldigvis er der adskillige bevogtede parkeringspladser og parkeringshuse, hvor du kan parkere din bil. Dette er også sikrere end at efterlade din udlejningsbil uden opsyn på gaden.

Hoteller

Foggia tilbyder et rimeligt udvalg af overnatningssteder. Du skal ikke forvente luksushoteller; de fleste indkvarteringsmuligheder hører til mellemklasse kategorien, også med nogle almindelige pensionater og bed & breakfasts. I nærheden af Foggia kan du udleje en gård (landboturisme).

Eksterne kilder 

For mere information om Foggia, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  mini
 • Populære udlejningsfirmaer
  Maggiore

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Foggia