Billeje Foggia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Foggia.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Foggia.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Foggia

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Foggia
EasyTerra Biludlejning Foggia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Foggia

Indledning 

På trods af jordskælvene, der har ramt Foggia i fortiden og de kraftige bombardementer under 2. verdenskrig, kan du se historiske bygninger i denne by. Foggia er også et kunstnerisk centrum, som kan ses på byens museer og gallerier.

Befolkning

Byen har næsten 150.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Foggia er beliggende i den sydøstlige del af Italien, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Byen er omgivet af sletterne i Apulia (Puglia på italiensk), et meget frugtbart landbrugsareal. 

Økonomi

Handel med landbrugsvarer fra omegnene (Tavoliere, også 'Italiens kornkammer') er en af de vigtigste indtægtskilder. Sletterne, der omgiver byen sørger for korn, oliven og druer. Mejeriprodukter bliver også produceret, for eksempel Buffalo Mozzarella. Industri drejer sig især om fødevareforarbejdning. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Foggia Gino Lisa Lufthavn, ligger kun 3 kilometer syd for byens centrum. Der er kun indenrigsflyvninger. Den nærmeste internationale lufthavn er lufthavnen i Bari, 125 kilometer sydøst for Foggia, og nemt tilgængelig med udlejningsbil ad A-14 (en betalingsvej).

Offentlig transport

Foggia har god offentlig transport. Busser kører ikke kun til destinationer i byen, men også til omkringliggende landsbyer som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova and Villanova.

Trafik og parkering

Sammenlignet med andre italienske byer er Foggia ikke en travl by, men at finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil i byens centrum kan være svært. Heldigvis er der adskillige bevogtede parkeringspladser og parkeringshuse, hvor du kan parkere din bil. Dette er også sikrere end at efterlade din udlejningsbil uden opsyn på gaden.

Hoteller

Foggia tilbyder et rimeligt udvalg af overnatningssteder. Du skal ikke forvente luksushoteller; de fleste indkvarteringsmuligheder hører til mellemklasse kategorien, også med nogle almindelige pensionater og bed & breakfasts. I nærheden af Foggia kan du udleje en gård (landboturisme).

Eksterne kilder 

For mere information om Foggia, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Foggia

EasyTerra Biludlejning Foggia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Foggia, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.