• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bari Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Bari Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Bari Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Bari Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Bari Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Bari Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Bari Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  8.4 (2938)
  Fra kr 327 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Fra kr 349 / dag
 • Drivalia

  7.8 (226)
  Fra kr 258 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3863)
  Fra kr 261 / dag
 • LocautoRent

  7.7 (1583)
  Fra kr 331 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (292)
  Fra kr 304 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Fra kr 296 / dag
 • Alamo

  7.6 (7916)
  Fra kr 374 / dag
 • Europcar

  7.6 (7335)
  Fra kr 316 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  Fra kr 249 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Fra kr 380 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4898)
  Fra kr 275 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Noleggiare

  7.3 (344)
  Fra kr 299 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1710)
  Fra kr 402 / dag
 • Leasys

  7 (902)
  Fra kr 297 / dag
 • Budget

  6.7 (9010)
  Fra kr 355 / dag
 • Hertz

  6.5 (6167)
  Fra kr 288 / dag
 • Maggiore

  6.4 (1583)
  Fra kr 316 / dag
 • FireFly Car Rental

  6 (3473)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  5.5 (5111)
  Fra kr 288 / dag
 • InterRent

  5.8 (5931)
  Fra kr 749 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Bari Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bari Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bari Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bari Lufthavn) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bari Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bari Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bari Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Bari Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Bari

Ud over Bari Lufthavn i Bari, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Bari:

Lokal information om Bari Lufthavn

Bari Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnene i Apulien (Puglia) i det sydlige Italien arbejder sammen. Lufthavnen i Bari er en del af Aeroporti di Puglia, som også omfatter lufthavnene i Brindisi, Foggia og Taranto. Bari Lufthavn ligger 11 kilometer mod nordvest for byen, nær Palese. Dens officielle navn er 'Karol Wojtyla Lufthavn', efter Paven Johannes Paul II. Den lokale befolkning også kalder det Aeroporto di Palese Macchie. Hvert år lufthavnen ekspederer omkring 1.6 millioner rejsende.

Lufthavnen er nem at nå fra ringvejen omkring Bari. Der er ingen togforbindelse, men det er muligt at forbinde til togstationen ved bussen. Byen har masser af hoteller. Bari Lufthavn har over 20 butikker: aviser og bøger, tobak, elektronik, legetøj, smykker, mobiltelefoner, lokale specialiteter, rejser tilbehør og kosmetik. Der er begrænsede business faciliteter. Desuden er der en bank, og der er forskellige hæveautomater.

I luftfartsindustrien er Bari Lufthavn vist med forkortelserne BRI (IATA lufthavnskode) og LIBD (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Bari Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • LocautoRent
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • JoyRent
 • Noleggiare
 • Enterprise
 • Leasys
 • Budget
 • Hertz
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental