Billeje Mytilini

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mytilini.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Mytilini.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mytilini

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Lesbos
  4. Mytilini
EasyTerra Biludlejning Mytilini er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Alice Enterprise Lesbos Lufthavn
“Reservationsændring.”

“Datoen, da jeg modtog bookingen og som jeg havde udfyldt, så ud til at være forkert. Jeg sendte en e-mail og bad om at få den rettet. Næste dag havde de allerede korrigeret det, og jeg fik en ny voucher.”

26-08-2015 17:09
Frits De Vries Enterprise Lesbos Lufthavn
“Fremragende service; flyet blev forsinket og det resulterede i en automatisk reduktion af lejeudgifterne.”

“Vi ser efter en billig, pålidelig bil. Jeg har allerede lejet en bil gennem EasyTerra flere gange og alt var altid i orden.”

10-12-2014 16:47

Information om Mytilini

Biludlejning Mytilini
Biludlejning Mytilini

Introduktion

Lesbos (eller Lesvos) er den næststørste græske ø. Den er domineret af to bjergtoppe: Lepetymnos (967 m.) og Olympus (939 m.) dog ikke at blive forvekslet med Olympus-bjerget på Grækenlands fastland. Øen kaldes også Mytilene af mange grækere, opkaldt efter dets hovedstad. Lesbos forstenede Skov (The Petrified Forest of Lesbos) består af sequoia træer og er verdenskendt. Denne skov, i den vestlige del af landet, blev overdækket af lava og er nu et beskyttet naturreservat.
Ordet "lesbisk" kommer fra Lesbos og er baseret på digtene af digteren Sapfo, som havde et uddannelsesinstitut for piger i Mytilene. I hendes digte skrev hun passioneret om piger, men det var aldrig bevist at hun også havde et amorøst forhold til dem.

Befolkning

Lesbos har ca. 90.000 indbyggere, hvoraf en tredjedel bor i hovedstaden.

Beliggenhed

Lesbos er beliggende i den østlige del af Det Ægæiske hav, lige ude for den Tyrkiske kyst. Øen Kos er beliggende syd for Lesbos og den tyrkiske by Izmir mod sydøst. Den sydlige kystlinje har to dybe åbninger - Geras og Kallonis.

Økonomi

Turisme spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi. Besøgende tager primært til hovedstaden og til de kystlige byer Plomari, Molyvos og Eressos. Landbrugsproduktionen består af oliven, figner og korn. På øen er der ikke mindre end 11 millioner oliventræer, hvilke dækker næsten halvdelen af øens overflade. Olivenerne behandles og bliver til olivenolie. Derudover er der garveri -og sæbefabrikker.

Lufthavne

Øen Lesbos - Mytilene internationale lufthavn (eller Odysseas Elytis) - er beliggende i den ekstremt sydøstlige del af øen, otte km. syd for hovedstaden. Der er regelmæssige flyafgange til Athen, Thessaloniki, Chios og Lemnos. I løbet af sommeren er der mange internationale charterfly. Der er en busforbindelse til hovedstadens centrum.

Offentlig transport

Der er et fremragende offentligt transportsystem på Lesbos. Alle større steder kan nåes med bus. Der er ofte ikke nogen busser omkring middag (mellem kl. 11-13). Udenfor højsæsonen er hyppigheden af afgange betydeligt reduceret. De fleste busser afgår på regelmæssige tidspunkter fra hovedstadens centrale busstation.

Fra hovedstadens havn er der færgeforbindelser til andre øer i Det Ægæiske hav samt Athen.

Trafik og parkering

De større veje på øen er i god stand. Hvis du vil besøge terrænet anbefaler vi en firehjulstrækker. Vejene, hvilke sommetider ikke er andet end jordveje, kan være meget buede og snoede. Forvent altid det uventede: mennesker, dyr eller go-karts i midten af vejen.
Kør forsigtigt, da vildfarende småsten kan beskadige understellet af din lejet bil.

Hoteller

Lesbos er ikke et turistplaget sted endnu, men der er nogle typiske turistcentre såsom Molyvos i det nordlige område og Eressos i det vestlige. Der vil du finde et udvalg af hoteller, bed & breakfasts og lejligheder. Hvis du vil opholde dig et mere stille sted, er der masser af muligheder for at leje en hytte. Hytterne er sommetider beliggende afsides steder, hvilket betyder at en lejet bil er uundværlig. I løbet af sommeren skal du booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Lesbos anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Mytilini

EasyTerra Biludlejning Mytilini sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Mytilini, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.