Billeje Tallinn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tallinn.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Tallinn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tallinn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Estland
  3. Biludlejning Tallinn
EasyTerra Biludlejning Tallinn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Tallinn

Biludlejning Tallinn
Biludlejning Tallinn

Indledning 

Tallinn er hovedstaden i Estland; den består af et smukt centrum som er omgivet af en mur. Det gamle centrum er også den største attraktion i denne tidligere Hansestad. Forskellen mellem samfundsklasser har været tydeligt synlige i Tallinn: de magtfulde boede på bakken i den øvre bydel (Domberg); den lavere klasse boede, bogstaveligt talt, lavere: i den nedre bydel.

Befolkning

Byen har mere end 400.000 indbyggere, omkring en tredjedel af Estlands samlede befolkning. 

Beliggenhed 

Af de baltiske lande er Estland det nordligste land, og Tallinn ligger i den nordlige del af landet, på den Finske Bugt. På tværs af bugten ligger den finske hovedstad Helsinki. Syd for Tallinn ligger en stor sø, Ülemiste Järv, ikke blot et rekreativt område, men også kilden til byens drikkevand. 

Økonomi

Som landets hovedstad spiller regeringen og relaterede tjenester en vigtig rolle i Tallinn. Havnen skaber også beskæftigelse, og der er tekstil- og fødevareforarbejdningsindustrier. I de senere år har Tallinn udviklet sig til de baltiske landes teknologicentrum. Den succesfulde kommunikationsplatform Skype blev født i Estlands hovedstad. Turismen er nu en vigtig indtægtskilde i Tallinn, og det på grund af de forbedrede sø- og flyforbindelser til Nord- og Vesteuropa.

Lufthavne 

Tallinn Lufthavn er beliggende i nærheden af søen Ülemiste, mindre end 5 kilometer sydøst for byens centrum. For at komme til Tallinn Lufthavn med udlejningsbil fra byen, tager du motorvejen til Tartu (Tartu mantee). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Tallinn har et omfattende offentlig tansport netværk, der består af busser (62 linjer), trolleybusser (8 linjer) og sporvogne (4 linjer). Du kan købe en billet i en kiosk eller hos chaufføren. Der er også bus- og togforbindelser til for eksempel Tartu, Narva og Pärnu i Estland, men også til Sankt PetersborgRusland og til den lettiske hovedstad Riga. Fra havnen er der hurtige færgeforbindelser til Helsinki.

Trafik og parkering

Overalt i byens centrum skal du betale for parkering på gaden. Kun de første 15 minutter er gratis (det skal angives med en P-skive i forruden). Det kan være svært at finde et parkometer i nærheden af din parkerede bil. Der er også adskillige overvågede parkeringspladser og parkeringshuse i og omkring Tallinns centrum, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Værelsepriser i Tallinn er helt rimelige (især sammenlignet med Vesteuropa), selv om leveomkostninger er steget i de seneste år. Udvalget er varieret: lige fra indkvartering for backpackere og almindelige pensionater til luksuriøse hoteller. Det femstjernede hotel Telegraaf i byens centrum er specielt. Som det fremgår af navnet, var det en del af en tidligere telegraf bygning, men med et meget moderne design. Vi anbefaler, at du booker din overnatning i god tid, hvis du ønsker at besøge Tallinn om sommeren. Der er adskillige campingpladser uden for byen.

Eksterne kilder

For mere information om Tallinn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Tallinn

EasyTerra Biludlejning Tallinn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Estland, men i en anden by end Tallinn, klik venligst igennem til Biludlejning Estland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Estland du ønsker at leje en bil.