Billeje Tallinn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tallinn.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tallinn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Estland
 3. Biludlejning Tallinn
EasyTerra Biludlejning Tallinn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Tallinn

Biludlejning Tallinn
Biludlejning Tallinn

Indledning 

Tallinn er hovedstaden i Estland; den består af et smukt centrum som er omgivet af en mur. Det gamle centrum er også den største attraktion i denne tidligere Hansestad. Forskellen mellem samfundsklasser har været tydeligt synlige i Tallinn: de magtfulde boede på bakken i den øvre bydel (Domberg); den lavere klasse boede, bogstaveligt talt, lavere: i den nedre bydel.

Befolkning

Byen har mere end 400.000 indbyggere, omkring en tredjedel af Estlands samlede befolkning. 

Beliggenhed 

Af de baltiske lande er Estland det nordligste land, og Tallinn ligger i den nordlige del af landet, på den Finske Bugt. På tværs af bugten ligger den finske hovedstad Helsinki. Syd for Tallinn ligger en stor sø, Ülemiste Järv, ikke blot et rekreativt område, men også kilden til byens drikkevand. 

Økonomi

Som landets hovedstad spiller regeringen og relaterede tjenester en vigtig rolle i Tallinn. Havnen skaber også beskæftigelse, og der er tekstil- og fødevareforarbejdningsindustrier. I de senere år har Tallinn udviklet sig til de baltiske landes teknologicentrum. Den succesfulde kommunikationsplatform Skype blev født i Estlands hovedstad. Turismen er nu en vigtig indtægtskilde i Tallinn, og det på grund af de forbedrede sø- og flyforbindelser til Nord- og Vesteuropa.

Lufthavne 

Tallinn Lufthavn er beliggende i nærheden af søen Ülemiste, mindre end 5 kilometer sydøst for byens centrum. For at komme til Tallinn Lufthavn med udlejningsbil fra byen, tager du motorvejen til Tartu (Tartu mantee). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Tallinn har et omfattende offentlig tansport netværk, der består af busser (62 linjer), trolleybusser (8 linjer) og sporvogne (4 linjer). Du kan købe en billet i en kiosk eller hos chaufføren. Der er også bus- og togforbindelser til for eksempel Tartu, Narva og Pärnu i Estland, men også til Sankt PetersborgRusland og til den lettiske hovedstad Riga. Fra havnen er der hurtige færgeforbindelser til Helsinki.

Trafik og parkering

Overalt i byens centrum skal du betale for parkering på gaden. Kun de første 15 minutter er gratis (det skal angives med en P-skive i forruden). Det kan være svært at finde et parkometer i nærheden af din parkerede bil. Der er også adskillige overvågede parkeringspladser og parkeringshuse i og omkring Tallinns centrum, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Værelsepriser i Tallinn er helt rimelige (især sammenlignet med Vesteuropa), selv om leveomkostninger er steget i de seneste år. Udvalget er varieret: lige fra indkvartering for backpackere og almindelige pensionater til luksuriøse hoteller. Det femstjernede hotel Telegraaf i byens centrum er specielt. Som det fremgår af navnet, var det en del af en tidligere telegraf bygning, men med et meget moderne design. Vi anbefaler, at du booker din overnatning i god tid, hvis du ønsker at besøge Tallinn om sommeren. Der er adskillige campingpladser uden for byen.

Eksterne kilder

For mere information om Tallinn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Touring Cars
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Tallinn

EasyTerra Biludlejning Tallinn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Estland, men i en anden by end Tallinn, klik venligst igennem til Biludlejning Estland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Estland du ønsker at leje en bil.