• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Toronto Bykontor

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Toronto Bykontor for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Toronto Bykontor

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Toronto Bykontor

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Toronto Bykontor

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Toronto Bykontor

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Toronto Bykontor. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.5 (7085)
  Fra kr 277 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5681)
  Fra kr 457 / dag
 • Alamo

  8.1 (8991)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4516)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.4 (2026)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Toronto Bykontor gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejning destination Toronto Bykontor

Øvrige udlejningssteder i Toronto

Ud over Toronto Bykontor i Toronto, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Toronto:

Lokal information om Toronto Bykontor

Generel information

Toronto Union Station er en vigtig togstation i Canada. Den monumentale bygning i Beaux-Arts-stil blev indviet i 1927. Stationen ligger på Front Street ved byens business center. Adskillige intercity-tog kører fra Toronto til byer som Montreal og Ottawa. Ønsker du at køre i retning mod vestkysten? Toget til Vancouver kører tre gange om ugen, og stopper ved WinnipegEdmonton og Jasper. Hvis du foretrækker at opholde dig i nærheden, er der også regionaltog ved GO Transit. Stationen håndterer omkring 250.000 passagerer om dagen. Toronto er Canadas største by med over 2,5 millioner indbyggere.

Transport

Ønsker du at tage til Ontario-søen, eller besøge byen? Du kan tage en taxa, men Union metrostationen findes i samme bygning. Stationen er forbundet, gennem en overdækket gangbro, med den tilstødende busstationen i GO Transit på Bay Street. Pendulbusser kører til Toronto Lufthavn. Ønsker du at udleje en bil i Toronto? Intet problem; der er mange biludlejningsfirmaer. Union Station har også et cykelskur.  

Servicer

Du kan købe billetter på billetkontorer og billetautomater. Der er informationsskranker for de forskellige togselskaber, men Air Canada er også til stede. Du kan opbevare din bagage. Derudover er der et venteværelse, et pengeinstitut, pengeautomater, et vekselkontor, fotokabiner og snack- og drikkeautomater. Der er trådløst internet på stationen og på Panama lounge. Stationen tilbyder også faciliteter for handicappede. 

Restauranter og butikker 

Der er et begrænset udvalg inde i den imponerende hovedbanegårdshal, men beliggende under jorden finder du et større udvalg af restauranter, butikker og caféer, herunder mange fastfood restauranter, som McDonald's, Harvey's, Tim Hortons og en Donut shop, men du kan også spise sushi eller købe en is på Dairy Queen. Fairmont Royal York Hotel ligger over for metrostationen.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise