Billeje Manchester

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Manchester.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Manchester

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning Manchester
EasyTerra Biludlejning Manchester er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 / 10
Antal anmeldelser i Manchester: 3
Kurt Nielsen
“Meget hurtig og effektiv afhentning og…”

“Meget hurtig og effektiv afhentning og indlevering af bilen, som var i perfekt stand. Kan kun anbefale EasyTerra på det varmeste.”

09-08-2018 18:39

Information om Manchester

Biludlejning Manchester
Biludlejning Manchester

Indledning

Manchester kan lide at præsentere sig selv som den næststørste by i Det Forenede Kongerige, selv om Birmingham har en større befolkning. Men, siger beboerne (Mancunians), Manchester har en rigere historie og har bidraget mere til England og resten af verden (industri, musik og sport). Under alle omstændigheder er Manchester en sjov destination for en kort bytur. Byen har en stor kulturel mangfoldighed (der er Chinatown, en Curry Mile (indisk) og en Gay Village. Du kan se Manchesters rige fortid fra sine historiske bygninger, den industrielle arv og mange interessante museer. 

Befolkning

Byen har en befolkning på 460.000, men i Store Manchester bor mere end 2.5 millioner mennesker.

Beliggenhed

Manchester er også kendt, som hovedstaden i det nordlige England. Byen ligger i den nordvestlige del af England, på omtrent samme afstand fra Liverpool som Leeds. Byens centrum er på den østlige bred af floden Irwell. Mod nord og øst for byen ligger Pennine Hills. Mersey River løber syd for centrummet.

Økonomi

Engang var Manchester en vigtig industriby, men de dage er for længst forbi. I dag er størstedelen af arbejdsstyrken beskæftiget i servicebranchen. Finansielle tjenesteydelser (banker, forsikringsselskaber) er dominerende. Desuden er byen et vigtigt center for uddannelse, den har to store universiteter. 

Lufthavne

Lufthavnen ligger 17 kilometer sydvest for byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil. Manchester Lufthavn ligger lige ved siden af motorvej M56 (frakørsel 5), som forbindes til Manchesters ring (M60, frakørsel 4). Frakørslen til lufthavnen og ud til terminalerne er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Manchester har fremragende offentlige transportforbindelser, som består af et fintmasket net af sporvogne og busser. Metrolink er et netværk af sporvogne med tre linjer. Desuden er der mere end halvtreds buslinjer. Metroshuttle busser er gratis og kører mellem Manchesters erhvervslivsdistrikter.

Trafik og parkering

Manchester er en travl by, og det kan være svært at finde rundt i en udlejningsbil. Et tip: Hvis du farer vild, følg skiltene til den indre ringvej. Herfra vil du formentlig nå din destination lettere. At finde en parkeringsplads kan være svært og parkering i centrummet er også meget dyrt. De billigste muligheder for at parkere din udlejningsbil er parkeringsfaciliteterne i Salford Central Station, bag ved Piccadilly Station og på tværs af gaden fra domkirken. Bemærk venligst, at en dobbelt gul linje langs kantstenen betyder, at det er forbudt at parkere der!

Hoteller

Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder i Manchester: Fra luksus femstjernede hoteller til simple pensionater og bed & breakfasts. Turistkontoret på St Peter’s Square kan hjælpe dig med at finde en indkvartering, der passer til dig. Hvis du har et specifikt hotel eller et distrikt i tankerne, så anbefaler vi at du booker dit hotel i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Manchester, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Touring Cars
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Manchester

EasyTerra Biludlejning Manchester sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Manchester, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.