• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Budapest

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Budapest.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Budapest

EasyTerra Biludlejning Budapest er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Budapest

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Budapest

Biludlejningstilbud i Budapest

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Budapest

 • For eksempel: Toyota Aygo
  Mini klasse
  For eksempel: Toyota Aygo
 • Populær klasse
  For eksempel: Volkswagen Up
  Økonomi klasse
  For eksempel: Volkswagen Up
 • For eksempel: Citroen C3
  Kompakt klasse
  For eksempel: Citroen C3
 • For eksempel: Suzuki Vitara
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Suzuki Vitara
 • For eksempel: Suzuki S-Cross
  Standard klasse
  For eksempel: Suzuki S-Cross
 • For eksempel: Volkswagen Transporter
  Familiebil klasse
  For eksempel: Volkswagen Transporter
 • For eksempel: Opel-Vauxhall Vivaro
  Luksus klasse
  For eksempel: Opel-Vauxhall Vivaro
 • For eksempel: Toyota Corolla
  Stationcar klasse
  For eksempel: Toyota Corolla

Biludlejningsfirmaer i Budapest

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Budapest. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.7 (7408)
  Fra / dag
 • Sixt

  8.4 (2489)
  Fra / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.2 (193)
  Fra / dag
 • Hertz

  8.2 (5602)
  Fra / dag
 • Avis

  8 (4837)
  Fra / dag
 • Europcar

  7.9 (6619)
  Fra / dag
 • Budget

  7.9 (8385)
  Fra / dag
 • Enterprise

  7.8 (1599)
  Fra / dag
 • Flizzr

  7.8 (243)
  Fra / dag
 • Buchbinder

  7.8 (490)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2760)
  Fra / dag
 • Thrifty

  7.6 (4439)
  Fra / dag
 • Klass Wagen

  7.4 (21)
  Fra / dag
 • Megadrive

  7.2 (363)
  Fra / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (126)
  Fra / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.9 (686)
  Fra / dag

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår vil du reservere en lejebil i Budapest?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Budapest

Hvis du søger efter en lejebil i Ungarn, men i en anden by end Budapest, klik venligst igennem til Biludlejning Ungarn side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Ungarn du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Budapest

EasyTerra Biludlejning Budapest sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Alkotás utca 22
Apaczai Csere Janos U. 4
Erzsébet körút 9
Vaci Ut 135-139
Váci út 141

Information om Budapest

Introduktion

Budapest er hovedstaden i Ungarn og består af to dele. På den østlige bred af Donau ligger overvejende flade Pest, på vestebredden ligger bakkede Buda. Det er en smuk by med flot middelalderlig bygning, smalle gader, farverige huse, antikke badehuse og interessante museer. Men der også en moderne Budapest med smarte butikker, dyre restauranter og luksuriøse hoteller. Byen er også kaldet 'dronningen af Donau'.

Indbyggere

En fjerdedel af landets befolkning, 2.5 millioner mennesker, bor i Budapest.

Beliggenhed

Budapest ligger smukt ved floden Donau, som ikke blot krydser Budapest, men også løber ligeud gennem Ungarn. Byen er beliggende i den nordlige del af Ungarn, ikke langt fra grænsen til Slovakiet. Godt 230 kilometer mod nordvest for Budapest ligger den østrigske hovedstad Wien.

Økonomi

Efter kommunismens sammenbrud i Østeuropa, økonomien i Budapest led utroligt, men det stadig er det bankende hjerte af landets økonomi med skibsværfter, tekstil fabrikker, maskinindustri og kemiske virksomheder. Handel og transport er andre vigtige søjler.
Turismen er meget vigtig for byen. I de senere år er antallet af udenlandske besøgende steget voldsomt.

Lufthavne

Til øst for Budapest ligger det internationale Budapest Ferihegy Lufthavn. Der er forbindelser til næsten alle europæiske hovedstader. Lufthavnen er også brugt af en masse lavprisflyselskaber. Hver halve time er der særlige busser fra byens centrum (Erzsébet tér) til lufthavnen.

Offentlig transport

Offentlig transport er meget omfattende: busser, trolleybusser, sporvogne, metro og også et tandhjulsbane linje (til Fæstningen bakke i Buda). Metro er måske den mest praktiske form for transport. Der er tre linjer, og et fjerde er ved at blive bygget, som vil blive åbnet i 2009. I Buda - hvor der kun er et par metrostationer - sporvognen er et godt alternativ. 

Budapest har en række togstationer. De vigtigste er Keleti (øst), Déli (syd) og Nyugati (vest). Kontroller omhyggeligt fra hvilken station dit tog afgår. Måske forekommer ikke altid logisk for os. For eksempel: Toget til Wien (som ligger vest for Budapest) afgår fra togstationen i den østlige del af byen!

Trafik og parkering

Budapest kan være temmelig travlt. Det er kun i løbet af sommerferien, at trafikken er forholdsvis rolig. Husk, at du ikke får lov til at gøre et venstresving på store boulevards. Planlæg din rute omhyggeligt for at undgår at skulle køre unødvendige omveje.

Bilister er ofte trukket ved siden af vejen af politiet, som regel fordi de er på udgik efter illegale indvandrere. Vær rolig og udlevere dem dine papirer. De vil lade dig går hurtigt. Noget at holde sig for øje: I Ungarn får du ikke lov til at køre, når du har endda en enkelt dråbe alkohol i blodet. 

Byen er opdelt i zoner med forskellige parkeringstakster. I disse zoner skal du betale mellem 8:00 og 18:00 på hverdage og fra 8:00 til middag om lørdagen til parkering på gaden. Den maksimale parkeringstid varierer mellem 2 og 3 timer. Hvis du ønsker at parkere længere er der P-områder. Du vil finde dem i nærheden af vigtige metro stationer og busterminaler. Endnu bedre (og sikkert!), ville være at parkere din bil på en parkeringsplads. Ligegyldigt hvor du parkerer, efterlad aldrig noget af værdi ind i din bil, især dine dokumenter. 

Byen er trafikknudepunktet i Ungarn. Alle vigtige motorveje begynder i Budapest: M1 til Wien, M3 til og fra Debrecen, M5 til det serbiske grænse og M7 til Balatonsøen og den kroatiske grænse.

Hoteller

Budapest har masser af hoteller. Der er enkle værelser i private boliger, bed & breakfast overnatningsmuligheder, gode mellem priser hoteller, og et par 5 stjernede hoteller. Nogle af dem er meget moderne, andre med en lang historie og atmosfære til at matche.

Sammenlignet med Vesteuropa er hotellets værelser prisfornuftige. For at være sikker på at du har et hotelværelse i et bestemt hotel anbefaler vi at du booker i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Budapest anbefaler vi Google, og de følgende links:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Hungarian forint
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Hungarian
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  U-Save Auto Rental

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Sixt
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Enterprise
 • Flizzr
 • Buchbinder
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Klass Wagen
 • Megadrive
 • Global Rent a Car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Ungarn
 3. Biludlejning Budapest