Billeje Budapest

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Budapest.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Budapest

 1. Hjem
 2. Biludlejning Ungarn
 3. Biludlejning Budapest
EasyTerra Biludlejning Budapest er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 19
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser i Budapest: 19
Leonard Dijke Enterprise Budapest Lufthavn
“Ferie. ”

“Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra mange gange. Alting går altid godt. God service, der ikke slutter, når du har booket. Eksempel: Jeg lejede en bil og betalte. Omkring to måneder senere var der et særtilbud: 83 euro billigere. Jeg sendte en e-mail og indenfor en halv time modtog et svar om, at de ville refundere de 83 euros. Senere besluttede jeg mig også for besøge flere lande, da blev reservationen ændret uden problemer og jeg har modtaget en klar forklaring på yderligere omkostninger og andre regler. Fremragende.”

25-08-2015 09:56
Ben Dijkstra Thrifty Budapest Lufthavn
“God og klar service”

“"Vi lejer en bil gennem EasyTerra i Ungarn omkring 4 gange om året. Alle disse år havde vi aldrig haft en negativ oplevelse, kun en fremragende service. "”

13-03-2015 10:15

Information om Budapest

Biludlejning Budapest
Biludlejning Budapest

Introduktion

Budapest er hovedstaden i Ungarn og består af to dele. På den østlige bred af Donau ligger overvejende flade Pest, på vestebredden ligger bakkede Buda. Det er en smuk by med flot middelalderlig bygning, smalle gader, farverige huse, antikke badehuse og interessante museer. Men der også en moderne Budapest med smarte butikker, dyre restauranter og luksuriøse hoteller. Byen er også kaldet 'dronningen af Donau'.

Indbyggere

En fjerdedel af landets befolkning, 2.5 millioner mennesker, bor i Budapest.

Beliggenhed

Budapest ligger smukt ved floden Donau, som ikke blot krydser Budapest, men også løber ligeud gennem Ungarn. Byen er beliggende i den nordlige del af Ungarn, ikke langt fra grænsen til Slovakiet. Godt 230 kilometer mod nordvest for Budapest ligger den østrigske hovedstad Wien.

Økonomi

Efter kommunismens sammenbrud i Østeuropa, økonomien i Budapest led utroligt, men det stadig er det bankende hjerte af landets økonomi med skibsværfter, tekstil fabrikker, maskinindustri og kemiske virksomheder. Handel og transport er andre vigtige søjler.
Turismen er meget vigtig for byen. I de senere år er antallet af udenlandske besøgende steget voldsomt.

Lufthavne

Til øst for Budapest ligger det internationale Budapest Ferihegy Lufthavn. Der er forbindelser til næsten alle europæiske hovedstader. Lufthavnen er også brugt af en masse lavprisflyselskaber. Hver halve time er der særlige busser fra byens centrum (Erzsébet tér) til lufthavnen.

Offentlig transport

Offentlig transport er meget omfattende: busser, trolleybusser, sporvogne, metro og også et tandhjulsbane linje (til Fæstningen bakke i Buda). Metro er måske den mest praktiske form for transport. Der er tre linjer, og et fjerde er ved at blive bygget, som vil blive åbnet i 2009. I Buda - hvor der kun er et par metrostationer - sporvognen er et godt alternativ. 

Budapest har en række togstationer. De vigtigste er Keleti (øst), Déli (syd) og Nyugati (vest). Kontroller omhyggeligt fra hvilken station dit tog afgår. Måske forekommer ikke altid logisk for os. For eksempel: Toget til Wien (som ligger vest for Budapest) afgår fra togstationen i den østlige del af byen!

Trafik og parkering

Budapest kan være temmelig travlt. Det er kun i løbet af sommerferien, at trafikken er forholdsvis rolig. Husk, at du ikke får lov til at gøre et venstresving på store boulevards. Planlæg din rute omhyggeligt for at undgår at skulle køre unødvendige omveje.

Bilister er ofte trukket ved siden af vejen af politiet, som regel fordi de er på udgik efter illegale indvandrere. Vær rolig og udlevere dem dine papirer. De vil lade dig går hurtigt. Noget at holde sig for øje: I Ungarn får du ikke lov til at køre, når du har endda en enkelt dråbe alkohol i blodet. 

Byen er opdelt i zoner med forskellige parkeringstakster. I disse zoner skal du betale mellem 8:00 og 18:00 på hverdage og fra 8:00 til middag om lørdagen til parkering på gaden. Den maksimale parkeringstid varierer mellem 2 og 3 timer. Hvis du ønsker at parkere længere er der P-områder. Du vil finde dem i nærheden af vigtige metro stationer og busterminaler. Endnu bedre (og sikkert!), ville være at parkere din bil på en parkeringsplads. Ligegyldigt hvor du parkerer, efterlad aldrig noget af værdi ind i din bil, især dine dokumenter. 

Byen er trafikknudepunktet i Ungarn. Alle vigtige motorveje begynder i Budapest: M1 til Wien, M3 til og fra Debrecen, M5 til det serbiske grænse og M7 til Balatonsøen og den kroatiske grænse.

Hoteller

Budapest har masser af hoteller. Der er enkle værelser i private boliger, bed & breakfast overnatningsmuligheder, gode mellem priser hoteller, og et par 5 stjernede hoteller. Nogle af dem er meget moderne, andre med en lang historie og atmosfære til at matche.

Sammenlignet med Vesteuropa er hotellets værelser prisfornuftige. For at være sikker på at du har et hotelværelse i et bestemt hotel anbefaler vi at du booker i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Budapest anbefaler vi Google, og de følgende links:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fleet Rent a car
 • Flexicar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Klass Wagen
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • ORYX Rent A Car
 • Release
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • U-Save Auto Rental
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Budapest

EasyTerra Biludlejning Budapest sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Ungarn, men i en anden by end Budapest, klik venligst igennem til Biludlejning Ungarn side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Ungarn du ønsker at leje en bil.