Billeje Budapest Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Budapest Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Budapest Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Ungarn
  3. Biludlejning Budapest
  4. Budapest Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.9 af 10 Antal kundebedømmelser: 4
Leonard Dijke Enterprise Budapest Lufthavn
“Ferie. ”

“Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra mange gange. Alting går altid godt. God service, der ikke slutter, når du har booket. Eksempel: Jeg lejede en bil og betalte. Omkring to måneder senere var der et særtilbud: 83 euro billigere. Jeg sendte en e-mail og indenfor en halv time modtog et svar om, at de ville refundere de 83 euros. Senere besluttede jeg mig også for besøge flere lande, da blev reservationen ændret uden problemer og jeg har modtaget en klar forklaring på yderligere omkostninger og andre regler. Fremragende.”

25-08-2015 09:56
Ben Dijkstra Thrifty Budapest Lufthavn
“God og klar service”

“"Vi lejer en bil gennem EasyTerra i Ungarn omkring 4 gange om året. Alle disse år havde vi aldrig haft en negativ oplevelse, kun en fremragende service. "”

13-03-2015 10:15

Lokal information om Budapest Lufthavn

Budapest Lufthavn

På ungarsk kaldes denne lufthavn Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, men det er ofte forkortet til Ferihegyi eller simpelthen Budapest Lufthavn. Siden Ungarn tiltrådte EU i 2004 er antallet af passagerer steget enormt. I 2005 ekspederede lufthavnen over 8 millioner passagerer. Det ligger omkring 20 kilometer mod sydøst for Budapest centrum.

Lufthavnen er let at nå med bil eller bus. Det nærmeste hotel er beliggende i en afstand af 12 kilometer. Butikkerne og restauranterne er ikke af høj kvalitet, men de forventes at blive forbedret i fremtiden. Der er banker, hæveautomater og veksleautomater. Der er også gratis kørestole.

I luftfartsindustrien er Budapest Lufthavn vist med forkortelserne BUD (IATA lufthavnskode) og LHBP (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Budapest Lufthavn

Andre udlejningssteder i Budapest

Ud over Budapest Lufthavn i Budapest, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Budapest: