Billeje Birmingham

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Birmingham.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Birmingham.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Birmingham

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Biludlejning Birmingham
EasyTerra Biludlejning Birmingham er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Steen E Jacobsen Keddy By Europcar Birmingham Lufthavn
“Vi havde en god oplevelse med Easyterra.”

“Vi havde en god oplevelse med Easyterra.”

05-08-2019 16:14
Corné Poppelaars National Car Rental Birmingham Lufthavn
“Hurtig og helt ukompliceret biludlejning”

“"Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra mange gange nu. Jeg har altid haft en god oplevelse. Telefonisk kontakt, hvis det var nødvendigt, var behagelig og klart. "”

11-03-2015 19:10

Information om Birmingham

Biludlejning Birmingham
Biludlejning Birmingham

Indledning

Birmingham bliver også kaldet Englands næststørste by, efter London, med der er et tungt argument i forhold til Manchester om denne titel. Byen blev alvorligt ødelagt under anden verdenskrig. I halvtredserne og tresserne i det sidste århundrede blev mange bygninger allerede genopbygget, men i halvfemserne besluttede kommunen at renovere byens centrum. I dag er Birmingham en attraktiv by, med nye torve, såsom Centenary Square og Millennium Place, det smukke restaurerede indkøbscenter Bull Ring og kanalerne, der er blevet restaureret til deres tidligere tiders storhed, og hvor du vil finde mange restauranter og cafeer.

Befolkning

Birmingham har 1 million indbyggere, men byområdet og omgivelserne er hjemsted til cirka 2.5 millioner mennesker.

Beliggenhed

Byen ligger i hjertet af West Midlands, Englands centrale region. Denne plejer også at være hjertet af Black Country, opkaldt efter fabrikkerne med deres rygende skorstene. For det meste er skorstenene forsvundet. Syd og vest for byen, er der højdedrag: Lickey Hills og Clent Hills. 315 meter høj Walton Hill er det højeste punkt i nærheden af Birmingham.

Økonomi

Tidligere var Birmingham et centrum for sværindustri og våben. Det producerede dampmaskiner, reservedele til skibe, togvogne, kanoner, geværer og pistoler. Disse industrier er næsten forsvundet, men Birmingham har stadig nogle industriproduktion (primært øl og chokolade - det er hovedkvarteret for chokoladegiganten Cadbury’s). To af verdens største banker blev også grundlagt i Birmingham: Lloyds Bank og Midland Bank (nuværende HSBC). Byens tre universiteter leverer ikke bare mange arbejdspladser, men også er kilden til mange teknologivirksomheder. Desuden er Birmingham et vigtigt centrum for udstillinger og kongresser, med et International Convention Centre og National Exhibition Centre.

Lufthavne

Birmingham Lufthavn ligger tretten kilometer øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil: Den ligger på motorvej A45. Fra Birmingham tage først motorvejen A6 (eller betalingsvej M6), derefter tage frakørsel M42. Vejen til lufthavnen er tydeligt angivet på skiltene.

Offentlig transport

Birmingham har gode offentlige transportfaciliteter. Der er ingen central busstation: De fleste linjer afgår fra forskellige steder i byens centrum til forstæderne. Desuden er der to ringlinjer (8-Indre Ring og 11-Ydre Ring). Der er også en sporvognslinje fra Snow Hill Station til Wolverhampton, gennem Jewellery kvarteret. Der er vandbusser i Birminghams kanaler. På grund af deres hastighed er de ikke særlige populære hos de lokale, men for besøgende er det en sjov måde at udforske byen.

Trafik og parkering

Birminghams centrum er delvist tilgængeligt for fodgængere. Gader, der tillader motoriserede trafik er ofte ensrettet. Dette kan gøre det svært for dig at finde rundt. At finde en parkeringsplads til din udlejningsbil kan også vise sig at være vanskeligt. På turistkiosker kan du få et kort med alle de parkeringsmuligheder, der findes i og omkring bycentrum.

Hoteller

Birmingham har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Du vil finde billige vandrehjem og bed & breakfasts, god mellemklasser hoteller og luksus hoteller fra internationale kæder. Fordi der er mange konventioner og udstillinger i Birmingham, anbefaler vi at du booker dit hotel i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Birmingham, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Birmingham

EasyTerra Biludlejning Birmingham sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Birmingham, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.