Billeje Leeds

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Leeds.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Leeds.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Leeds

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Biludlejning Leeds
EasyTerra Biludlejning Leeds er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Leeds

Biludlejning Leeds
Biludlejning Leeds

Indledning

Leeds står ikke på toplister over byer at besøge. Dog er den en meget attraktiv by, der er kendt for sine omfattende shoppingmuligheder, nattelivet og en vellykket blanding af historiske og moderne arkitektur. Leeds ligger i en smuk region (Yorkshire Dales, Yorkshire Moors og Peak District). Den historiske by York er blot et stenkast væk, let tilgængelig med udlejningsbil.

Befolkning

Byen har en befolkning på næsten en halv million.

Beliggenhed

Leeds ligger i det nordlige England, øst for Pennine Hills og på floden Aire. Bradford ligger lige vest for Leeds, Manchester ligger sydvest for byen. Den smukke Peak District (hvoraf en del er en Nationalpark) ligger syd for Leeds.

Økonomi

Den lokale økonomis udvikling er sammenlignelig med Manchesters. Leeds plejede at være et industrielt center, men i dag er det Forenede Kongeriges førende finansielle centre, efter London. En fjerdedel af arbejdsstyrken arbejder inden for finansielle tjenesteydelser. En anden fjerdedel arbejder i den offentlige administration eller uddannelsessektoren (Leeds har to universiteter). Turisme er i stigende grad vigtigt for byen, især da Leeds blev tildelt præmien for "Den bedste engelske by til at besøge uden for London", i 2005.

Lufthavne

Leeds deler lufthavn med nærliggende Bradford. Derfor er lufthavnens navn Leeds Bradford International Lufthavn, som ligger atten kilometer nordvest for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Det ligger lige ved siden af A660 (følg skiltene til Yeadon og Otley).

Offentlig transport

Byen har fremragende offentlige transport. En linje (Free City Bus) er gratis og forbinder de vigtigste steder i Leeds centrum. Denne gratis service kører fra 06:30 om morgenen indtil 19:30 om natten, undtagen søndage. Desuden er der færgeforbindelser mellem Granary Wharf, Brewery Wharf og Clarence Dock.

Trafik og parkering

Leeds har en ring omkring bymidten. Der er envejstrafik på denne såkaldte City Centre Loop. For besøgende kan det være lidt forvirrende at bevæge sig rundt, selv om parkering og turistattraktioner er tydeligt angivet på skilte. At finde en parkeringsplads til din udlejningsbil i centrummet kan være svært. Et godt alternativ er Woodhouse Lanes stor parkeringsplads (over A64, der løber gennem centrummet).

Hoteller

Leeds har et godt udvalg af overnatningsmuligheder, selv om budget-kategorien er noget underrepræsenteret. Bed & Breakfasts findes for det meste i nærheden af universitetet på Woodsley Road. Desuden er der et bredt udvalg af lejligheder, både for korte og længere ophold. Turistkontoret i togstationen kan hjælpe dig med at finde den rigtige indkvartering.

Eksterne kilder

For mere information om Leeds, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Leeds

EasyTerra Biludlejning Leeds sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Leeds, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.